bird Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, Εγκατέστησα σε ένα παλιό laptop μιας φίλης το skype (τελευταία έκδοση) αλλά όταν πατάω να συνδεθεί μέσω λογαριασμό microsoft περιμένει λίγο (βγάζει το κυκλακι οτι φορτώνει) και μετά επιστρέφει στην αρχική και λέει "Το δίκτυο νυστάζει, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα... κτλ" Το ίδιο κι αν προσπαθήσω να συνδεθώ με λογαριασμο facebook. Αντίθετα όταν πάω να συνδεθώ με τον λογαριασμο skype που είχα παλιά μπαίνει κανονικά!!! Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; (Πρεπει να συνδεθεί μέσω λογαριασμο microsoft η φίλη, γιατί δεν είχε παλιό λογαριασμό skype...) Θενξ! edit: Μιλάμε για windows XP.
GerwnOnoufrios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 το δίκτυο νυστάζει ;; χαχαχαχα έλιωσα φίλε τι τρολλιά είναι αυτή
bird Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 το δίκτυο νυστάζει ;; χαχαχαχα έλιωσα φίλε τι τρολλιά είναι αυτή Κι εγώ έλιωνω τις πρώτες φορές που το έβλεπα αλλά πλέον μου έχει σπάσει τα νεύρα και θέλω να του ρίξω μια να ξυπνήσει για τα καλά Επειδή την όλη διαδικασία την κάνω μέσω team viewer μόλις είδα ότι μετά το κυκλάκι που γυρίζει και πρίν με γυρίσει στην αρχική οθόνη και να μου πει ότι "Κάποιες φορές το δίκτυο νυστάζει και πέφτει για ύπνο." έιδα ότι εβγαλε ενα μηνυμα ότι "Το περιεχόμενο αποκλειστηκε διότι δεν ήταν υπογεγραμμένο από έγκυρο πιστοποιητικό ασφαλείας" και να δω στη βοήθεια του IE... (Τα windows ειναι τα γνήσια πάνω και ο IE είναι αναβαθμισμένος στην τελευταία έκδοση...όπως επίσης και το skype) Any Ideas???
bird Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αρχικά ειχε avg, το εβγαλα και δοκίμασα χωρίς καθόλου antivirus-firewall τιποτα... Τωρα εχει avast που ειναι απενεργοποιημένο όσο δουλευω πάνω... (Τελικά βρήκα μία προσωρινή λύση με νεο λογαριασμό του skype αλλα αν βρεθεί λύσει και για τον microsoft θα ηταν καλύτερα. Και γιατι εχω σκασει να δω τι είναι αυτό που κάνει το δίκτυο να νυστάζει ) 1
N3CR4 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει δοκιμάσει η φίλη να μπει από άλλο pc με αυτόν το λογαριασμό;
bird Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει δοκιμάσει η φίλη να μπει από άλλο pc με αυτόν το λογαριασμό; Ναι κι απο τον δικό μου το εχω δοκιμάσει και απο άλλον και μπαινει κανονικα...
discoboyminimal Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 φιλη μου παρουσιασε κ αυτη το ιδιο προβλημα.. πως το φτιαχνουμε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα