Aniparktos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα smartphone με 2-Sim έχετε καμία πρόταση; Άνευ περιορισμών στην τιμή.
ssns Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα smartphone με 2-Sim έχετε καμία πρόταση; Άνευ περιορισμών στην τιμή. http://www.you.gr/proionta/tilefonia-GPS/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-lg-l5-ii-e455-dual-white?&utm_source=nl2592013&utm_medium=email&utm_term=SMARTPHONE+LG+L5+II+E455+DUAL+WHITE&utm_content=263806&utm_campaign=
Sog96Ch Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 για κινεζικο σκεφτεσαι να παρεις κανενα?και πες ακριβη τιμη
nikomania-- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Samsung galaxy s duos, αρκετά καλό και το βρίσκεις φτηνά! 1
bilisios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 μιλάς πολύ γενικά πες μας περίπου τίμη,πες μας και τι παραπάνω ζήτας από το κινητό για να σε βοηθήσουμε!
Aniparktos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Για Κινέζικο δεν θα το 'λεγα. Για τιμή μέχρι 400€. Κάτι συγκεκριμένο δεν έχω στα χαρακτηριστικά, να είναι γενικά αρκετά καλό.
mertaghon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 το μπεστ που μπορεις να παρεις ειναι το galaxy grand. και απο εκτος ελλαδος το htc one σε δικαρτο. αμα παρεις το 2ο πες μου που μενεις μονο... α κ ασε κ κανα παραθυρο ξεκλειδωτο,αδερφε, μην κανουμε ζημιες βραδιατικα το 2ο απο merimobiles..paypal κλπ 1
Sog96Ch Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Για Κινέζικο δεν θα το 'λεγα. Για τιμή μέχρι 400€. Κάτι συγκεκριμένο δεν έχω στα χαρακτηριστικά, να είναι γενικά αρκετά καλό. τα κινεζικα υστερουν στην νυκτερινη ληψη αλλα ειναι πιο οικονομικα και υπαρχει το θεμα με την εγγυηση (1 χρονος). Τι αλλες απαιτησεις εχεις απο το κινητο?
Aniparktos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 το μπεστ που μπορεις να παρεις ειναι το galaxy grand. και απο εκτος ελλαδος το htc one σε δικαρτο. αμα παρεις το 2ο πες μου που μενεις μονο... α κ ασε κ κανα παραθυρο ξεκλειδωτο,αδερφε, μην κανουμε ζημιες βραδιατικα το 2ο απο merimobiles..paypal κλπ Αν και είναι κατά περίπου 100€ ακριβότερο από το ποσό που είχα πει νομίζω πως θα πάρω το HTC ONE. Είναι καλό μαγαζί το merimobiles;
mertaghon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 φιλε ολο κ απο κει παιρνουμε και παιρνω στο myphone gr.. απαντανε σε μειλ κ εξυπηρετικοι. ειναι στο τοπ 3 παλιων καλων καταστηματων το μερι.. συνηθως ζηταμε με μειλ πριν την παραγγελια,να ρουταρουν,να περασουν ελληνικα ,σκριν προτεκτορ και καμμια θηκουλα,ολα δωρο,μπορει να στα δωσουν ολα, μπορει τπτ. αυτα κ τους το θυμιζουμε με μειλ αμεσως μετα την παραγγελια,οτι μας ταξαν,βαζοντας κ τον αριθμο παραγγελιας. σου εδωσα,απλα,ολες τις πληροφοριες που χρειαζεσαι για παραγγελια, τελος ξανατσεκαρε Οτι τα δικτυα του δικαρτου one δουλευουν ελλαδα,ειναι ο τελικος τυπικος ελεγχος κ παραγγελνεις γ...ει κ δερνει το one ,κ σε δικαρτο πας,...πωπω ζηλεια ολοι οσοι το δουν...
Aniparktos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 τελος ξανατσεκαρε Οτι τα δικτυα του δικαρτου one δουλευουν ελλαδα,ειναι ο τελικος τυπικος ελεγχος κ παραγγελνεις πως το τσεκάρω αυτό ;
Hyphen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Tσεκαρε αυτα τα δυο εχω ακουσει πολυ καλα λογια. http://www.skroutz.gr/s/3694930/Zopo-ZP980-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/3718212/OEM-ThL-W8s-32GB.html
Sog96Ch Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Tσεκαρε αυτα τα δυο εχω ακουσει πολυ καλα λογια. http://www.skroutz.gr/s/3694930/Zopo-ZP980-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/3718212/OEM-ThL-W8s-32GB.html ειναι κινεζικα και ειπε οτι δεν θελει
Hyphen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ειναι κινεζικα και ειπε οτι δεν θελει Για Κινέζικο δεν θα το 'λεγα. Για τιμή μέχρι 400€. Κάτι συγκεκριμένο δεν έχω στα χαρακτηριστικά, να είναι γενικά αρκετά καλό. Zηταει κατι αρκετα καλο... Ολα τα παραπανω που προτεινατε ειναι κατω του μετριου...ειναι αναλυσεις αυτες?? Ας παει τοτε στο galaxy grand αλλα τα specs του ειναι πολυ μετρια. Μετα για καλυτερο μονο "κινεζικα" αν και εχουν ακουστει πολυ καλα σχολια.
Sog96Ch Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 εγω κινεζικο εχω (Zte v967s) και μπορω να πω οτι ειναι τελειο για την τιμη του... Απροβληματιστο και απο θεμα gps and wifi και δεν laggαρει καθολου αντιθετως ειναι παρα πολυ smooth. Η μπαταρια του κραταει 3 μερες αλλα ειμαι 4-5 ωρες με wifi ανοικτο και 6-7 ωρες η οθονη σε λειτουργια.Αρνητικα: Η αργη φορτιση του κανενα 3ωρο (αλλα κραταει 3 μερες με την χρηση που ειπα, αλλοι που το χρησιμοποιουν μονο σαν τηλεφωνο τους βγαζει 5) και η καμερα του ειναι κακη στις νυκτερινες ληψεις (που δεν με ενδιαφερει) Edit: full HD καταναλωνει παραπανω μπαταρια και προσωπικα δεν καταλαβαινω την διαφορα απο το hd στο δικο μου γιατι δεν εχω εμπειρο ματι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα