nikoskon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας, ψάχνω το πιο οικονομικό επώνυμο ραδιοενισχυτή 5.1 για home cinema. Αυτά που θέλει να έχει από εισόδους είναι 4+ HDMI IN 1 HDMI OUT 1 OPTICAL IN 1 remote control Όσον αφορά τα watt μέχρι 80W ανά κανάλι είμαι υπερκαλυμμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Pioneer VSX-423 Εχει οτι ζητας και με το παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Pioneer VSX-423 Εχει οτι ζητας και με το παραπανω. Γιατί όχι τον 323-Κ ; O 423 καταναλώνει 415W σε χρήση, ενώ ο 323 μόλις 155W... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 δε γινεται να παραγει 500watt και να καιει λιγοτερα. οποτε η λαθος πληροφοριες εχεις η δεν ειναι 500... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Οσο μεγαλύτερο τροφοδοτικό τοσο καλύτερος ενισχυτής. Εκει δεν κοιτάμε την κατανάλωση. Εκεί ζητάμε ρεύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 δε γινεται να παραγει 500watt και να καιει λιγοτερα. οποτε η λαθος πληροφοριες εχεις η δεν ειναι 500... Και όμως. Μπορείς να τα δεις στο pioneer.eu . Απλά δεν είναι όλα τα Watt ίδια. Η ισχύς έχει πολλές μορφές. Anyway. Αν το αναλύσω θα ξεφύγω. 1ο έτος φυσική είναι νομίζω. Οσο μεγαλύτερο τροφοδοτικό τοσο καλύτερος ενισχυτής. Εκει δεν κοιτάμε την κατανάλωση. Εκεί ζητάμε ρεύματα. Το θέμα είναι πως δεν νομίζω να αντέχει η τσέπη μου τόση κατανάλωση. Θα παίζει πολλές ώρες την ημέρα... Άλλη επιλογή εκτός Pioneer; Yamaha ας πούμε; Harman Kardon; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τα 415w ειναι το peek που μπορει να πιασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 To budget ανέβηκε λίγο και είμαι ανάμεσα σε Denon AVR-1513 Pioneer VSX-528-K καμιά ιδέα για budget ως 299€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 επειδη ειδα οτι ψαχνεις και για ηχεια για δες και Site: αυτο το σετακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 επειδη ειδα οτι ψαχνεις και για ηχεια για δες και Site: αυτο το σετακι Ευχαριστώ αλλά για front speakers θέλω οπωσδήποτε κολώνες ή έστω βιβλιοθήκης. Η κύρια χρήση που θα κάνω θα είναι stereo (2.0, 2.1) και δευτερευόντως για ταινίες(5.1,7.1). Έχω ήδη στην κατοχή μου ένα set center+satellites της Sony, το Sony SS-CR290, που αποτελείται από 2 δορυφόρους και ένα κεντρικό. Για αυτό και σκέφτομαι την αγορά ενός καλού(για το budget μου πάντα) ζεύγους δαπέδου(κολώνες). Ο χώρος που πρέπει να καλυφθεί ηχητικά είναι μικρότερος από 25m². Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Παλι τον pioneer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Στα 400-450€ ποιός θεωρείται ποιοτικός 5.1 ενισχυτής; Οι ανάγκες του χώρου είναι μικρές από πλευράς έντασης. Τα τετραγωνικά που θα καλύψει είναι λιγότερα από 12 m^2. Sent from my iPhone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα