Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα στο φόρουμ, Από χτες το βράδυ το laptop παρουσιάζει κάτι περίεργα θέματα τα οποία κρατάνε λίγα λεπτά, που με προβληματίζουν πολύ. Θέλω πχ να ανοίξω τον φάκελο με την μουσική και μου ανοίγει τον φάκελο με τα παιχνίδια, θέλω να αλλάξω την θέση ενός εικονιδίου και είτε δεν το κάνει, είτε παίρνει μαζί του και 2 άλλα εικονίδια. Ήθελα να αδειάσω τον κάδο ανακύκλωσης και μου έβγαλε το μενού ενός άλλου φακέλου. Ότι να 'ναι δηλαδή. Μετά από λίγα λεπτά, όλα ήταν κανονικά. Σήμερα όμως που τον άνοιξα, είχε σβηστεί όλο το ιστορικό αναζήτησης, από μόνο του. Έχω το MSE, έχω τρέξει 2 φορές πλήρης σάρωση και δεν έχει βρει τίποτα. Έχω τρέξει και CCleaner, το ίδιο. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο μπας και βγει ότι έχει μπει και γλιτώσω το format? Έχω Win7 Ultimate 64bit. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
MaxPayne Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 τρεξε malwarebytes για καλο και για κακο
Hawk7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Λιγο χλωμο το βλεπω ΟΛΑ αυτα να τα κανει ενας Ιος.Μηπως ετρεξες τιποτε το ccleaner σε καθαριστη και registry ΜΕ ΟΛΑ τσεκαρισμενα;μηπως εχεις τιποτε επιπροσθετους καθαριστες και διελυσαν το λειτουργικο σου; Παντως ριξε και με ενα superantispyware ενα σκαναρισμα μετα το malwarebytes.
Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Λιγο χλωμο το βλεπω ΟΛΑ αυτα να τα κανει ενας Ιος.Μηπως ετρεξες τιποτε το ccleaner σε καθαριστη και registry ΜΕ ΟΛΑ τσεκαρισμενα;μηπως εχεις τιποτε επιπροσθετους καθαριστες και διελυσαν το λειτουργικο σου; Παντως ριξε και με ενα superantispyware ενα σκαναρισμα μετα το malwarebytes. Δεν πειράζω το registry για κανένα λόγο και είναι συγκεκριμένα αυτά που είναι τσεκαρισμένα. Εξάλλου, αυτό ξεκίνησε από χτες το βράδυ, αν είχα πρόβλημα θα είχε φανεί προ πολλού, λογικά. Προς το παρόν τρέχω malwarebytes και έχει βρει μερικά. Ίδωμεν.. Σε ευχαριστώ!
Hawk7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν πειράζω το registry για κανένα λόγο και είναι συγκεκριμένα αυτά που είναι τσεκαρισμένα. Εξάλλου, αυτό ξεκίνησε από χτες το βράδυ, αν είχα πρόβλημα θα είχε φανεί προ πολλού, λογικά. Προς το παρόν τρέχω malwarebytes και έχει βρει μερικά. Ίδωμεν.. Σε ευχαριστώ! AV εχεις;
Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 AV εχεις; AV? Όπως λέμε Avast, Avira, ή κάτι άλλο?
Hawk7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 AV? Όπως λέμε Avast, Avira, ή κάτι άλλο? Nαι.Anti-Virus.Επειδη ανεφερες οτι ηδη το mal βρηκε καποια.Ποιο εχεις;
Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Nαι.Anti-Virus.Επειδη ανεφερες οτι ηδη το mal βρηκε καποια.Ποιο εχεις; Έχω το MSE, όπως αναφέρω και στο κείμενο. Αλλά δεν έχει βρει τίποτα. Πιθανό να έχει πειράξει πρώτα το AV.
Hawk7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω το MSE, όπως αναφέρω και στο κείμενο. Αλλά δεν έχει βρει τίποτα. Πιθανό να έχει πειράξει πρώτα το AV. Εαν ηταν απενεργοποιημενο,καθολου παραξενο.Εαν οχι,τοτε απλα περασανε,και δεν καταλαβε τιποτε. Φυσικα θα εξαρτηθει,απο το τι θα βρεις.Εαν δηλαδη θα ειναι πραγματικοι Ιοι,και οχι false.Τελειωσε τα σκαναρισματα και βλεπουμε.
flik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μα αν είναι ιός λογικό το υπάρχουν av να μη βρίσκει τίποτα, αν έβρισκε δεν θα περνούσε σε πρώτη φάση, ή αν έβρισκε αργότερα θα τα έβρισκε απο μόνο του. Γράψε τα αποτελέσματα απο τα προγράμματα που θα σκανάρουν τον υπολγιστή σου. Πέρασαν οι εποχές όμως που οι ιοί έκαναν βλακείες. Οι ιοί ή μένουν κρυφοί, ή φανερώνονται για να σε ξεγελάσουν. Τώρα αυτές οι βλακείες που περιγράφεις, δεν μοιάζει για ιός. Ίδωμεν.
Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 http://postimg.org/image/9ve7q07ur/ Αυτά τα αποτελέσματα. Αγνοήστε περί Photoshop
Hawk7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εχεις καποια,και για πρωτη φαση δοκιμασε να διαγραψεις ολα,εκτος απο το photoshop(τα χρειαζεσαι μαλλον). Σκαναρε και με το super antispyware,και ανεβασε παλι. Κανε reboot,και αν δεις την ιδια συμπεριφορα,τοτε θα σου συνιστουσα να κανεις επαναφορα σε σημειο,ΠΡΙΝ να εχεις αυτα τα προβληματα.Απο τοτε που ξεκινησε αυτο που περιγραφεις,εκανες εγκατασταση κατι κλπ; Φυσικα αν πας σε επαναφορα(και αν εχει δημιουργησει το συστημα καποιο κοντινο σημειο),σωσε πρωτα τα δεδομενα σου. Αν και παλι δεν γινει τιποτε,μετα ξερεις...φορματ. Κανε ομως και ενα repair πρωτα με SFC /SCANNOW στην γραμμη εντολων. 1
Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εχεις καποια,και για πρωτη φαση δοκιμασε να διαγραψεις ολα,εκτος απο το photoshop(τα χρειαζεσαι μαλλον). Σκαναρε και με το super antispyware,και ανεβασε παλι. Κανε reboot,και αν δεις την ιδια συμπεριφορα,τοτε θα σου συνιστουσα να κανεις επαναφορα σε σημειο,ΠΡΙΝ να εχεις αυτα τα προβληματα.Απο τοτε που ξεκινησε αυτο που περιγραφεις,εκανες εγκατασταση κατι κλπ; Φυσικα αν πας σε επαναφορα(και αν εχει δημιουργησει το συστημα καποιο κοντινο σημειο),σωσε πρωτα τα δεδομενα σου. Αν και παλι δεν γινει τιποτε,μετα ξερεις...φορματ. Κανε ομως και ενα repair πρωτα με SFC /SCANNOW στην γραμμη εντολων. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου καταρχάς. Προς το παρόν τρέχω Antispyware και βλέπω μετά τι θα γίνει. Βασικά, ένα πρόγραμμα εγκατέστησα χτες αλλά το έβγαλα σχεδόν αμέσως, το Neat Image :/ Όσο για το format, ήταν να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον, το πολύ πολύ να γίνει πιο άμεσα http://postimg.org/image/wxxe358bh/ Και τα αποτελέσματα του Antispyware. Δεν βλέπω κάτι τραγικό...
Hawk7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτα που σου εβγαλε ειναι cookies.Οντως τιποτε τρομερο.Διαγραφη συνεπως οτι σου εβγαλε το Mal,και βλεπεις. Δεν εγινε τιποτε;SFC /SCANNOW. Δεν εγινε τιποτε;Επαναφορα. Τιποτε;Φορματ! Αφου κανεις φορματ,καθαρο,και οπως ειναι καθαρο,βαζεις εφαρμογες(οχι σπασμενες με cracks),κανεις αναβαθμισεις κλπ,στηνεις το μηχανημα οπως θελεις,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ενα image με Acronis true image(boot cd). Ωστε να μην ξανακανεις συνεχεια τα ιδια και τα ιδια απο την αρχη,και σε λιγα λεπτα να τελειωνεις. Πρωτα φυσικα,πριν το φορματ ΒACKUP!!!Οτιδηποτε αλλο θελησεις ρωτας.
Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτα που σου εβγαλε ειναι cookies.Οντως τιποτε τρομερο.Διαγραφη συνεπως οτι σου εβγαλε το Mal,και βλεπεις. Δεν εγινε τιποτε;SFC /SCANNOW. Δεν εγινε τιποτε;Επαναφορα. Τιποτε;Φορματ! Αφου κανεις φορματ,καθαρο,και οπως ειναι καθαρο,βαζεις εφαρμογες(οχι σπασμενες με cracks),κανεις αναβαθμισεις κλπ,στηνεις το μηχανημα οπως θελεις,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ενα image με Acronis true image(boot cd). Ωστε να μην ξανακανεις συνεχεια τα ιδια και τα ιδια απο την αρχη,και σε λιγα λεπτα να τελειωνεις. Πρωτα φυσικα,πριν το φορματ ΒACKUP!!!Οτιδηποτε αλλο θελησεις ρωτας Ήδη έχω κάνει backup Ωραία τότε, έφυγε για format, το χρειαζόταν κιόλας. Ευχαριστώ πάααρα πολύ για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα