simaras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Λοιπον .εχω αναλαβει μια πτυχιακη εργασια η οποια οπως καταλαβαινετε περιλαμβανει πολυ γραψιμο. Για να το αποφυγω (στο βαθμο που μπορω βεβαια) γινεται να σκαναρω σελιδες βιβλιων και να τις σωσω σε μορφη word? Μου εχουν πει οτι γινεται κατι τετοιο. Εαν ναι το σκανερ που θα χρησιμοποιησω θα πρεπει να διαθετει καποιο ειδικο χαρακτηριστικο, η ολα μπορουν να κανουν τη δουλεια που προανεφερα?Θα χρειαστει καποιο ειδικο software? Τελος για ενα σκανερ της hewllet Packard τι χρηματα θα δαπανησω? (οχι κανα ακριβο απλα να κανω τη δουλεια μου)
xaotikos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Με ένα οποιοδήποτε σύγχρονο και φθηνό scanner (ανάλυση >150dpi ) μπορεις να κάνεις αυτό που θέλεις. Από software χρειάζεσαι ένα OCR και τα πιο γνωστα είναι το Finereader, Recognita, ReadIris. Προτείνω το FineReader. Για ένα νορμάλ scanner υπολόγιζε περίπου στις 25.000 με 30.000
skevo_kos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Kai gw proteinw FineReader anepifilakta....
seventh_son Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 alli mia psifo kai gw gia to finereader.oso gia tin analisi nomizw to finereader apo mono tou sou leei na valeis analisi 300dpi gia na skanareis.
giorgos th. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 tha simphoniso me ton deathstar.poli "ksekatharo" softweraki.
Challenger Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Finereader. Ελάχιστα λάθη και πολλές λειτουργίες
polaki Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 prosexe POLY eidika an eisai stin agglia... Kati tetoia ta murizontai me ti mia, tin patise filos mou etsi pou eixe kanei copy & paste mono mia selida...
simaras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 mpa, i idia i kathigitria mou eipe na ta antigrapso apo to sigkekrimeno vivlio. eksallou ti ti noiazei an tha ta antigrapso monos mou , i tha kano ti douleia mou meso scanner? to mono pou tin endiaferei, einai otan tha me eksetasei pano stin ergasia, na tin exo diavasei kai na tin ksero apekso.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.