Προς το περιεχόμενο

πτυχιακη και scanner

simaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον .εχω αναλαβει μια πτυχιακη εργασια η οποια οπως καταλαβαινετε περιλαμβανει πολυ γραψιμο. Για να το αποφυγω (στο βαθμο που μπορω βεβαια) γινεται να σκαναρω σελιδες βιβλιων και να τις σωσω σε μορφη word? Μου εχουν πει οτι γινεται κατι τετοιο. Εαν ναι το σκανερ που θα χρησιμοποιησω θα πρεπει να διαθετει καποιο ειδικο χαρακτηριστικο, η ολα μπορουν να κανουν τη δουλεια που προανεφερα?Θα χρειαστει καποιο ειδικο software? Τελος για ενα σκανερ της hewllet Packard τι χρηματα θα δαπανησω? (οχι κανα ακριβο απλα να κανω τη δουλεια μου)

Δημοσ.

Με ένα οποιοδήποτε σύγχρονο και φθηνό scanner (ανάλυση >150dpi :) ) μπορεις να κάνεις αυτό που θέλεις. Από software χρειάζεσαι ένα OCR και τα πιο γνωστα είναι το Finereader, Recognita, ReadIris. Προτείνω το FineReader.

Για ένα νορμάλ scanner υπολόγιζε περίπου στις 25.000 με 30.000

Δημοσ.

mpa, i idia i kathigitria mou eipe na ta antigrapso apo to sigkekrimeno vivlio. eksallou ti ti noiazei an tha ta antigrapso monos mou , i tha kano ti douleia mou meso scanner? to mono pou tin endiaferei, einai otan tha me eksetasei pano stin ergasia, na tin exo diavasei kai na tin ksero apekso.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...