Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε κάνω πρόμο.

Με ρώτησε τι είναι η R9 290 ...

Αντί να κάτσω και να γράψω ένα ολόκληρο κατεβατό για το τι είναι και τι δίνει , θεώρησα ευκολότερο με 5 φώτο να του δείξω...

Μια εικόνα = χίλιες λέξεις ...

Εγώ μες 9 φώτο πρέπει να έγραψα 9000? :-D

σε ευχαριστω για τις φωτο σου φιλε μου, αρκετα κατατοπιστικες το πισι ουτως η αλλως σε ενα μηνα θα το παραγγείλω οποτε μεχρι τοτε θα εχω πληρης εικονα για τις νεες GPU της AMD μιας και συμπίπτουν οι ημερομηνίες...  

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ενταξυ τοσο promotion ουτε να σε πληρωνανε  :-D

Και φυσικά "ξέχασε" την κυριότερη..

Όποιος εχει μετρήσεις εκτός απο αυτές που αναρτώ εγω τώρα και είναι της AMD να τις εμφανίσει να μάθουμε και εμείς αλλιώς χαρακτηρισμοί όπως υπερκαρτα και τούμπανο είναι τουλάχιστον φαιδρές εκτιμήσεις.. Επίσης και τιμές Ευρώπης..

post-227308-0-94604900-1380229038_thumb.jpg

Επανέρχομαι με την σύνθεση που ζήτησες κ σου υποσχέθηκα.

Λοιπόν με i7 (αφού χωράει) βγαίνει με τα μεταφορικά 1334,60

Εσύ θα τα πάρεις κομμάτια κ θα το συναρμολογήσεις στην τιμή έχουν βάλει την συναρμολόγηση που θα μετατραπούν σε μεταφορικά.

Αν δεν θέλεις να ξεπεράσεις όμως με τίποτα τα 1300 ως ποσόν πας στον i5 4670k και προσθέτεις κ μια ψήκτρα με τα ρέστα.

post-227308-0-58183200-1380230370_thumb.jpg

Δημοσ.

Και φυσικά "ξέχασε" την κυριότερη..

Όποιος εχει μετρήσεις εκτός απο αυτές που αναρτώ εγω τώρα και είναι της AMD να τις εμφανίσει να μάθουμε και εμείς αλλιώς χαρακτηρισμοί όπως υπερκαρτα και τούμπανο είναι τουλάχιστον φαιδρές εκτιμήσεις.. Επίσης και τιμές Ευρώπης..

attachicon.gif 35.jpg

Επανέρχομαι με την σύνθεση που ζήτησες κ σου υποσχέθηκα.

φαινετε οτι η amd ετοιμαζει "πρωτο πραμα"! 

οσο για την συνθεση take your time, εχω 1 μηνα μπροστα μου ακομα! :)

http://www.extremetech.com/gaming/167309-radeon-r9-290x-hardware-specs-and-benchmarks-of-amds-titan-killer-leaked

εδω κατι λεει για τις νεες GPU 

Δημοσ.

http://www.extremetech.com/gaming/167309-radeon-r9-290x-hardware-specs-and-benchmarks-of-amds-titan-killer-leaked

Είσαι έτοιμος έκανα διόρθωση στο προηγούμενο ποστ θα καταλάβεις κ μόνος σου την διαφορά κ νομίζω οτι κάτι τέτοιο ζήτησες κ οχι τι εχει ο καθένας μας στο δικό του κεφάλι.

Το Link για τις AMD που ανέβασες  είναι μόνο αβάσιμες εκτιμήσεις,οι μόνες μετρήσεις που υπάρχουν είναι οι επίσημες της AMD που ανάρτησα εγώ.

Φυσικά δεν έχω καμιά απολύτως αντίρρηση αφού υπάρχει ενας μήνας μπροστά να δεις και τιμές αλλά και άλλες μετρήσεις από αξιόπιστες όμως σελίδες και ν'αποφασισεις στον τομέα GPU.

Δημοσ.

1300ευρο με υδροψυξη 770 και 4770κ βγαινει και απο Ελλαδα(σχολιο 11).Αρα δεν νομιζω οτι αξιζει η αγορα απο εξωτερικο οπως βλεπεις και παραπανω. Για τις νεες καρτες το ανεφερα και εγω στην συνθεση μου οτι υπαρχει στα λεφτα αυτα οταν αγορασεις τον υπολογιστ απο nvidia και Amd μερια :-)

Δημοσ.

1300ευρο με υδροψυξη 770 και 4770κ βγαινει και απο Ελλαδα(σχολιο 11).Αρα δεν νομιζω οτι αξιζει η αγορα απο εξωτερικο οπως βλεπεις και παραπανω. Για τις νεες καρτες το ανεφερα και εγω στην συνθεση μου οτι υπαρχει στα λεφτα αυτα οταν αγορασεις τον υπολογιστ απο nvidia και Amd μερια :-)

Φυσικά κ αξίζει ακόμα και για την ποιότητα του Hardware,τα 4GB vram κλπ κλπ το τροφοδοτικό π.χ είναι Super-Flower 80+ Golden και άφαντο στην Ελλάδα.

μπορω να εχω ενα λινκ για αυτα; το καταστημα ποιο ειναι;

Το έχεις σε Π.Μ

• Like 1
Δημοσ.

μπορω να εχω ενα λινκ για αυτα; το καταστημα ποιο ειναι;

Ριξε μια ματια και απο Amazon.es,Amazon.fr,και Amazon.co.uk απλα το κακο ειναι οτι πλεον εχει και μεταφορικα μαζι,αλλα ισως βρεις κατι καλο.

• Like 1
Δημοσ.

Ριξε μια ματια και απο Amazon.es,Amazon.fr,και Amazon.co.uk απλα το κακο ειναι οτι πλεον εχει και μεταφορικα μαζι,αλλα ισως βρεις κατι καλο.

το εχω ψαξει φιλε μου, για συγκεκριμενα κομματια ομως, και η διαφορα ειτα 10-15 ευρω αλλα θα το ξανακοιταξω οταν θα εχω ταχτοποιησει το οικονομικο ;)

Το έχεις σε Π.Μ

εισαι και ο πρωτος! σε ευχαριστω!

Δημοσ.

Υπαρχει καλυτερη και φτηνοτερη καρτα γραφικων απο Ελλαδα http://www.skroutz.gr/s/3540598/Gigabyte-GeForce-GTX770-4GB-WindForce-3X-OC.html με 3 χρονια εγγυηση,ενω η Palit εχει μονο 2.Επισης στην συνθεση μου του χωρεσα και υδροψυξη(φανταζομαι στον επεξεργαστη εχεις βαλει τον 4770κ και ειναι λαθος Link ο παραπανω 4770).Για το τροφοδοτικο εχεις απολυτο δικιο αλλα και το Xfx 650 μια χαρα ειναι στα λεφτα αυτα.

Δημοσ.

Υπαρχει καλυτερη και φτηνοτερη καρτα γραφικων απο Ελλαδα http://www.skroutz.gr/s/3540598/Gigabyte-GeForce-GTX770-4GB-WindForce-3X-OC.html με 3 χρονια εγγυηση,ενω η Palit εχει μονο 2.Επισης στην συνθεση μου του χωρεσα και υδροψυξη που ειδα και τον ενδιαφερει.Για το τροφοδοτικο εχεις απολυτο δικιο αλλα και το Xfx 650 μια χαρα ειναι στα λεφτα αυτα.

μην ανησυχεις με την βοηθεια την δικη σου, του MoviemakerGr και του giokou εχω κρατήσει τα καλύτερα, θα βρω χωρο για υδροψυξη!

το συγκεκριμενο πισι θα ξανα-συζητηθει σε ενα μηνα, οταν θα εχω μαζεψει το budget και θα εχουν ψιλο-αλαξει οι τιμες και θα ξερουμε για τα καινουργια μοντελα της AMD, τοτε (τελη οκτωβρη) θα κανω την παραγγελια μου και ενοειτε οτι θα ανεβασω εδω την τελικη συνθεση μαζι με εικονες, ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για την βοηθεια σας!

σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας και τον χρονο σας!

• Like 1
Δημοσ.

Παντως αν εξαιρεσεις τις καρτες γραφικων ολα τα αλλα απο Ελλαδα τουλαχιστον στα ιδια θα ειναι(οι ram πχ ανεβηκαν σε τιμες το τελευταιο διαστημα). Και πριν αγορασεις την οποια καρτα γραφικων δωσε βαση και στην οθονη που θα παρεις.Ριξε μια ματια στο σχολιο11 σου εχω αναφερει οθονες να ριξεις μια ματια. Κατα τα αλλα εδω θα ειμαστε να δουμε τι θα διαλεξεις τελικα.

Δημοσ.

Παντως αν εξαιρεσεις τις καρτες γραφικων ολα τα αλλα απο Ελλαδα τουλαχιστον στα ιδια θα ειναι(οι ram πχ ανεβηκαν σε τιμες το τελευταιο διαστημα). Και πριν αγορασεις την οποια καρτα γραφικων δωσε βαση και στην οθονη που θα παρεις.Ριξε μια ματια στο σχολιο11 σου εχω αναφερει οθονες να ριξεις μια ματια. Κατα τα αλλα εδω θα ειμαστε να δουμε τι θα διαλεξεις τελικα.

η οθονη θα αργησει λιγο... εως τωρα στη συνθεση ειναι αυτη: https://www.skroutz.gr/s/3047971/LG-24EA53VQ.html?from=account_favorites . αλλα σε τοσο καιρο που θα εχω τα λεφτα για την οθονη θα εχουν αλλαξει πολλα δεδομενα..!

Δημοσ.

Σε ένα μήνα+ που λες θα ξαναδείς τι θα σε συμφέρει.Θα χουν βγει και καινούρια μοντέλα.Οι νέες AMD αναμένονται δυνατές.

Από οθόνη έχε υπόψην σου την Dell U2412M που σου πε και ο fulgore1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...