JohnViper Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας εχω το Alcatel One Touch 903D...θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος ξερει πως γινεται να κανω το κινητο πιο γρηγορο(διχως να το παω για αναβαθμιση βεβαια)...εχει μικρη εσωτερικη μνημη αλλα δν δικαιολογειται σε τετοιο βαθμο η ταχυτητα του...η ram δεσμευει πολλα mb...χρησιμοποιυυνται 158mb κ απομενουν 16mb διαθεσιμα...και ολα αυτα εχοντας μονο το dolphin browser ανοιχτο...καμια ιδεα???
tolisk99 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Με 256MB RAM και 650 MHz επεξεργαστή λογικό είναι να κολλάει και να πάει αργά... Η RAM είναι υπερβολικά μικρή, γι' αυτό είναι αργό. Το Tipo μου έχει 500MB RAM και 800 MHz επεξεργαστή και μερικές φορές, αρκετά σπάνια κολλάει. Πάντως να ξέρεις ότι ευθύνεται η RAM. Δεν ξέρω τι να κάνεις, δοκίμασε να σταματήσεις διεργασιες από άλλες εφαρμογές, προσοχή όμως να μην χρειάζονται πουθενα.
JohnViper Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 γιατι ομως δεσμευεται χωρος τν στιγμη που εχω ανοιχτο μονο τ dolphin??
tolisk99 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Κάποια διεργασία, χρησιμοποιεί όλη τη RAM. Δοκίμασε να διακόψεις τον Browser, δες την RAM και πες μου αν μειώθηκε.
tolisk99 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Άρα κάτι άλλο χρησιμοποιεί τη RAM. Γιατί έχω την εντύπωση ότι οι βασικές εφαρμογές κάνουν την δουλειά? Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω... Κολλάει πάρα πολύ?
JohnViper Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ωρες ωρες αρκετα...αλλες φορες ομως παει σφερα...συνεχως ανοιγουν μονοι τους οι χαρτες στις ενεργες εφαρμογες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα