renatakii Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Θα πας στις Ρυθμίσεις - Μαιλ, επαφές ημερολόγια, θα προσθέσεις το hotmail account σου, και όταν το προσθέσεις θα ανοίξεις ON τις επαφές μέσα στις ρυθμίσεις του. Ειλικρινα πιστευω πως ενα "σε ευχαριστω μεσα απο τη καρδια μου" ειναι παρα πολυ λιγο..
iMarilina Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Θα πας στις Ρυθμίσεις - Μαιλ, επαφές ημερολόγια, θα προσθέσεις το hotmail account σου, και όταν το προσθέσεις θα ανοίξεις ON τις επαφές μέσα στις ρυθμίσεις του. Ειλικρινα πιστευω πως ενα "σε ευχαριστω μεσα απο τη καρδια μου" ειναι παρα πολυ λιγο..Έλα βρε σιγά να ξέρεις ότι έτσι γίνεται αν έχεις επαφές σε κάποιο λογαριασμό εμαιλ και θες να περαστούν στο κινητό.
renatakii Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Έλα βρε σιγά να ξέρεις ότι έτσι γίνεται αν έχεις επαφές σε κάποιο λογαριασμό εμαιλ και θες να περαστούν στο κινητό. δεν ηξερα καν πως ειχαν αποθηκευτει εκει..παντως κατεβασα ηδη backup προγραμμα για τις επαφες,τις περασα και στο icloud και στο κομπιουτερ...ε θα πρεπει να καταστραφουνε ολα τωρα για να τις χασω ξανα!!
iMarilina Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Έλα βρε σιγά να ξέρεις ότι έτσι γίνεται αν έχεις επαφές σε κάποιο λογαριασμό εμαιλ και θες να περαστούν στο κινητό. δεν ηξερα καν πως ειχαν αποθηκευτει εκει..παντως κατεβασα ηδη backup προγραμμα για τις επαφες,τις περασα και στο icloud και στο κομπιουτερ...ε θα πρεπει να καταστραφουνε ολα τωρα για να τις χασω ξανα!!Ετσι!! Εγώ όταν πρωτοπήρα αειφον πριν 3 χρόνια και πριν ασχοληθώ και διαβάσω και μάθω πήγα να δω τί παίζει με το ιτουνς και χωρίς να το χω ψάξει έκανα συγχρονισμό και έχασα ολες μου τις επαφές. Ευτυχώς τις περισσότερες τις ειχα. Από τότε μια φορά τη βδομάδα ή κάθε 2 βδομάδες κάνω ένα μπακ απ να χω το κεφάλι μου ήσυχο
renatakii Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ετσι!! Εγώ όταν πρωτοπήρα αειφον πριν 3 χρόνια και πριν ασχοληθώ και διαβάσω και μάθω πήγα να δω τί παίζει με το ιτουνς και χωρίς να το χω ψάξει έκανα συγχρονισμό και έχασα ολες μου τις επαφές. Ευτυχώς τις περισσότερες τις ειχα. Από τότε μια φορά τη βδομάδα ή κάθε 2 βδομάδες κάνω ένα μπακ απ να χω το κεφάλι μου ήσυχο μμμ τι καλα...ημουνα παιδακι του blackberry μεχρι και πριν 2,5 χρονια και δε σου κρυβω πως πολλες φορες αναπολω εκεινη την εποχη!το χειροτερο ειναι να μη ξερεις και να πρεπει να εχεις στο νου σου το δικο σου αλλα και του πατερα σου..ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ!!μολις ακουσε πως το update δεν ηταν για το 4s και ισως γιαυτο το λογο να εχασα τις επαφες μου,μονο που δεν εσβησε επιτηδες τα τηλεφωνα του για να με πεισει πως και το δικο του εβγαλε προβλημα..!!!
iMarilina Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ετσι!! Εγώ όταν πρωτοπήρα αειφον πριν 3 χρόνια και πριν ασχοληθώ και διαβάσω και μάθω πήγα να δω τί παίζει με το ιτουνς και χωρίς να το χω ψάξει έκανα συγχρονισμό και έχασα ολες μου τις επαφές. Ευτυχώς τις περισσότερες τις ειχα. Από τότε μια φορά τη βδομάδα ή κάθε 2 βδομάδες κάνω ένα μπακ απ να χω το κεφάλι μου ήσυχο μμμ τι καλα...ημουνα παιδακι του blackberry μεχρι και πριν 2,5 χρονια και δε σου κρυβω πως πολλες φορες αναπολω εκεινη την εποχη!το χειροτερο ειναι να μη ξερεις και να πρεπει να εχεις στο νου σου το δικο σου αλλα και του πατερα σου..ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ!!μολις ακουσε πως το update δεν ηταν για το 4s και ισως γιαυτο το λογο να εχασα τις επαφες μου,μονο που δεν εσβησε επιτηδες τα τηλεφωνα του για να με πεισει πως και το δικο του εβγαλε προβλημα..!!!Ποιό update δεν ειναι για το 4S?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα