Προς το περιεχόμενο

Logitech g500s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουσιαστικά είναι ερώτηση για το internet αλλά δεν ήμουν σίγουρος για το αν είναι όντως η σωστή κατηγορία.

Θέλω να αγοράσω το logitech g500s ποντίκι.

Σχεδόν παντού το πουλάνε 70+ ευρώ.

Βρήκα στο ebay Link.png Site: αυτό εδώ .

Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να είναι μούφα?Αν τελικά είναι μούφα θα μπορέσω πρακτικά να πάρω τα λεφτά μου πίσω?

Δημοσ.

Να πάρεις τα λεφτά σου πισω επειδή πιθανόν να ειναι μούφα δεν πρόκειραι γιατι υποτίθεται βλέπεις τι παίρνεις ενοω απο την περιγραφή αν λεει οτι ειναι original η μαιμού οποτε εχεις και την ευθύνη, αν και πιθανόν να ειναι original αυτο καλύτερα να στείλεις ενα μύνημα στον πωλητή να τον ρωτήσεις γιατι εγω το μονο που βλέπω ειναι ενα " Item is new in retail packing " αυτο ομως δεν το κανει genuine δηλαδη και original επειδη λεει οτι ειναι καινούργιο

Δημοσ.

Παλιός πωλητής λέει ότι είναι (από το 2010). Καλές αξιολογήσεις έχει. Δεν νομίζω να στείλει μαϊμού, δεν νομίζω καν να υπάρχουν ιμιτασιόν Logitech. ΟΚ φαίνεται πως είναι από θέμα αξιοπιστίας.

Έχε υπόψη σου όμως ότι υπάρχει ενδεχόμενο να έχεις έξοδα για εκτελωνισμό και τώρα είναι πιο σφιχτά τα πράγματα και τα δέματα δεν περνάνε το ίδιο εύκολα όπως παλαιότερα. Τα 20 ευρώ δηλαδή που πας να γλιτώσεις, μην τελικά τα δώσεις στο τελωνείο.

Δημοσ.

Ουσιαστικά είναι ερώτηση για το internet αλλά δεν ήμουν σίγουρος για το αν είναι όντως η σωστή κατηγορία.

Θέλω να αγοράσω το logitech g500s ποντίκι.

Σχεδόν παντού το πουλάνε 70+ ευρώ.

Βρήκα στο ebay Link.png Site: αυτό εδώ .

Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να είναι μούφα?Αν τελικά είναι μούφα θα μπορέσω πρακτικά να πάρω τα λεφτά μου πίσω?

ή μπορεις να παρεις το g400s απο Ελλαδα ή καποιο αλλο στα λεφτα αυτα πχ http://www.skroutz.gr/s/282320/Mad-Catz-Cyborg-R-A-T-5.html?from=most-popular&keyphrase=rat+5.Εγω προσωπικα μετα απο αυτα που εγω διαβασει/ακουσει για το Ebay δεν το εμπιστευομαι καθολου ουτε το προτεινω.

Δημοσ.

Θα το πάρω λογικά, και ελπίζω να μην περάσει τελωνείο.

Τι έχεις ακούσει Fulgore1 γιατί δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό για το συγκεκριμένο mouse.

Δε θέλω για διάφορους λόγους το g400s, μόνο το g500 θα έπαιρνα αλλά το βρίσκω στα ίδια λεφτά με το g500s γι αυτό το λέω.

Δημοσ.

Δεν εχω ακουσει τιποτα κακο για το ποντικι,για το ebay εννοουσα.Επισης ριξε μια ματια σε Amazon.fr,Amazon.es και Amazon.co.uk μηπως το βρεις σε καμια προσφορα(αφου υπολογισεις και τα μεταφορικα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...