dkstopo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπέρα επειδή επίκειται αλλαγή του ρουτερ του ΟΤΕ θα ήθελα να μου πείτε αν κάποιο από τα ρουτερ που δίνει ο ΟΤΕ μπορείς να ορίσεις στο firewall του λέξεις κλειδιά που αποτρέπουν την φόρτωση σελίδων όταν στο όνομα τους εμπεριέχουν αυτές τις λέξεις. αυτό που έχω τώρα ΖΤE300 μπορεί και κόβει μόνο συγκεκριμένα site και μάλιστα μέχρι 8. ή αν γνωρίζεται κάποιο του εμπορίου που το κάνει.
dkstopo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 24 ώρες μετά μου δείχνει ότι δεν το έχει διαβάσει κανένας, είναι δυνατόν ή κάτι παει στραβά;
poihths Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 αυτο που θες να κανεις δεν το κανει ρουτερ... το κανει κανονικό firewall και κυρίως τα κανουν τα webgateway θα σου πρότεινα να εχεις το ρουτερ του οτε και να παρεις αυτο εδώ http://www.you.gr/proionta/ektyposi-diktyo/ensyrmata-diktyaka-proionta/security-appliances/hw-f-wall-cisco-d-rv110w-e-g5-k9 που κάνει αυτό που ζητάς... και πολλά άλλα
poihths Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 δεν εχει ios το διαχειρίζεσαι με web interface για ios πας σε asa 5505 αλλα μιλάμε για 350ευρώ +++
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Καποια ρουτερ το κανουν.τα thomson πχ εχουν αρκετες δυνατοτητες σε content filtering.αλλα δεν εχει λεξεις κλειδια αλλα σαν categories.απλα πραγματα .σιγουρα καπου εχει παρει το ματι μου και ρουτερ με λεξεις κλειδια.βεβαια το Thomson δεν το εχει δωρεαν.δεν ξερω μετα αν τα vigor (draytek) εχουν τετοια δυνατοτητα γιατι γενικως δινουν πολλα πραγματα πανω. απλα αν πας σε φτηνη λυση ολο και καπως θα μπορει καποιος να το ψιλοπαρακαμψει η και βεβαια μπορει να μην τα μπλοκαρει ολα ολα. 24 ώρες μετά μου δείχνει ότι δεν το έχει διαβάσει κανένας, είναι δυνατόν ή κάτι παει στραβά; ειναι δυνατον οταν καποιος ζηταει κατι δυσκολο
poihths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 σε ποιον θες να κοψεις λινκ γιατι αν ειναι για 1-2 pc που εχεις προσβαση μπορεις να το κανεις κ χωρις firewall
dkstopo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 σε ποιον θες να κοψεις λινκ γιατι αν ειναι για 1-2 pc που εχεις προσβαση μπορεις να το κανεις κ χωρις firewall πως γίνεται αυτό;
poihths Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 θα πας στο hosts file βρίσκεται στο C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\ και θα βάλεις τα λινκ που θέλεις να κόβονται να και ένας οδηγός http://www.howtogeek.com/howto/27350/beginner-geek-how-to-edit-your-hosts-file/
rfc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Και με parental των windows γινεται καθως και με 1010 τροπους ακομη. Κριμα που διωξανε και τον universal στοκο απο εδω να σου πει να στησεις κανα pfsense ή να αγορασεις κανα ρουτερ να του βαλεις ddwrt με δισκους mirroring. Γελαγαμε και λιγο με αυτον το τυπο
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 απλα απο το Parental ο αλλος μπορει να αρχισει να ψαχνει τροπους για να το περασει ενω με το Hosts ειναι λιγο πιο παραξενο διοτι ο αλλος δεν μπορει να σκεφτει ευκολα τι γινεται.εκτος αν ξερει και το ψαξει.
Frod0 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 αυτο που θες να κανεις δεν το κανει ρουτερ... το κανει κανονικό firewall και κυρίως τα κανουν τα webgateway θα σου πρότεινα να εχεις το ρουτερ του οτε και να παρεις αυτο εδώ http://www.you.gr/proionta/ektyposi-diktyo/ensyrmata-diktyaka-proionta/security-appliances/hw-f-wall-cisco-d-rv110w-e-g5-k9 που κάνει αυτό που ζητάς... και πολλά άλλα Το συγκεκριμενο ρουτερ δουλευει σε γραμμη isdn ?
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Το συγκεκριμενο ρουτερ δουλευει σε γραμμη isdn ? ειναι σκετο ρουτερ οχι adsl router και εχει wan θυρα οχι Rj11 για γραμμη adsl.δηλαδη πριν απο αυτο πρεπει να βαλεις καποιο adsl router που εχεις σαν bridge mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα