Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

επειδή επίκειται αλλαγή του ρουτερ του ΟΤΕ θα ήθελα να μου πείτε αν κάποιο από τα ρουτερ που δίνει ο ΟΤΕ μπορείς να ορίσεις στο firewall του λέξεις κλειδιά που αποτρέπουν την φόρτωση σελίδων όταν στο όνομα τους εμπεριέχουν αυτές τις λέξεις.

αυτό που έχω τώρα ΖΤE300 μπορεί και κόβει μόνο συγκεκριμένα site και μάλιστα μέχρι 8.

ή αν γνωρίζεται κάποιο του εμπορίου που το κάνει.

Δημοσ.

αυτο που θες να κανεις δεν το κανει ρουτερ... το κανει κανονικό firewall και κυρίως τα κανουν τα webgateway

θα σου πρότεινα να εχεις το ρουτερ του οτε και να παρεις αυτο εδώ  http://www.you.gr/proionta/ektyposi-diktyo/ensyrmata-diktyaka-proionta/security-appliances/hw-f-wall-cisco-d-rv110w-e-g5-k9

που κάνει αυτό που ζητάς... και πολλά άλλα

Δημοσ.

Καποια ρουτερ το κανουν.τα thomson πχ εχουν αρκετες δυνατοτητες σε content filtering.αλλα δεν εχει λεξεις κλειδια αλλα σαν categories.απλα πραγματα .σιγουρα καπου εχει παρει το ματι μου και ρουτερ με λεξεις κλειδια.βεβαια το Thomson δεν το εχει δωρεαν.δεν ξερω μετα αν τα vigor (draytek) εχουν τετοια δυνατοτητα γιατι γενικως δινουν πολλα πραγματα πανω.

απλα αν πας σε φτηνη λυση ολο και καπως θα μπορει καποιος να το ψιλοπαρακαμψει η και βεβαια μπορει να μην τα μπλοκαρει ολα ολα.

24 ώρες μετά μου δείχνει ότι δεν το έχει διαβάσει κανένας, είναι δυνατόν ή κάτι παει στραβά;

ειναι δυνατον οταν καποιος ζηταει κατι δυσκολο

Δημοσ.

σε ποιον θες να κοψεις λινκ γιατι αν ειναι για 1-2 pc που εχεις προσβαση μπορεις να το κανεις κ χωρις firewall

πως γίνεται αυτό;

Δημοσ.

Και με parental των windows γινεται καθως και με 1010 τροπους ακομη.

Κριμα που διωξανε και τον universal στοκο απο εδω να σου πει να στησεις κανα pfsense ή να αγορασεις κανα ρουτερ να του βαλεις ddwrt με δισκους mirroring. Γελαγαμε και λιγο με αυτον το τυπο :P

Δημοσ.

απλα απο το Parental ο αλλος μπορει να αρχισει να ψαχνει τροπους για να το περασει ενω με το Hosts ειναι λιγο πιο παραξενο διοτι ο αλλος δεν μπορει να σκεφτει ευκολα τι γινεται.εκτος αν ξερει  και το ψαξει.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

αυτο που θες να κανεις δεν το κανει ρουτερ... το κανει κανονικό firewall και κυρίως τα κανουν τα webgateway

θα σου πρότεινα να εχεις το ρουτερ του οτε και να παρεις αυτο εδώ  http://www.you.gr/proionta/ektyposi-diktyo/ensyrmata-diktyaka-proionta/security-appliances/hw-f-wall-cisco-d-rv110w-e-g5-k9

που κάνει αυτό που ζητάς... και πολλά άλλα

Το συγκεκριμενο ρουτερ δουλευει σε γραμμη isdn ?

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο ρουτερ δουλευει σε γραμμη isdn ?

ειναι σκετο ρουτερ οχι adsl router και εχει wan θυρα οχι Rj11 για γραμμη adsl.δηλαδη πριν απο αυτο πρεπει να βαλεις καποιο adsl router που εχεις σαν bridge mode.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...