thomasG4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Τότε κάνε αντιγραφή το όνομα του δικτύου από εδώ στην εντολή που έδωσες πριν και βάλτο μέσα στα εισαγωγικά στην τελευταία εντολή που έδωσες.
Pa0ki Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 netsh interface ip set address "όνομα δικτύου" dhcp ε? Η σύνταξη του ονόματος αρχείου, του ονόματος καταλόγου ή της ετικέτας του τόμου είναι εσφαλμένη Μπαα....μου φαίνεται θα το πετάξω από το μπαλκόνι
thomasG4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 netsh interface ip set address "όνομα δικτύου" dhcp ε? Η σύνταξη του ονόματος αρχείου, του ονόματος καταλόγου ή της ετικέτας του τόμου είναι εσφαλμένη Μπαα....μου φαίνεται θα το πετάξω από το μπαλκόνι Όχι δεν κατάλαβες. Αυτήν εδώ την εντολή θα πρέπει να δώσεις netsh interface ip set address "Σύνδεση ασύρματου δικτύου" dhcp αλλά μάλλον κάτι δεν γράφεις σωστά και για αυτό δεν το παίρνει το σύστημα. Κάνε αντιγραφή το "Σύνδεση ασύρματου δικτύου" όπως το γράφουν τα αποτελέσματα τησ εντολής netsh interface ip show config
thomasG4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτι δεν πάει καλά. Είχες πει πριν ότι και οι τρεις επιλογές στο ipv4 ήταν απενεργοποιημένες και τώρα δεν παίρνει ούτε την εντολή. Μάλλον κάποιος ιός έχει επέμβει στις ρυθμίσεις των windows. Δώσε αυτή την εντολή στο cmd για να ελέγξει άμα όλα τα αρχεία του συστήματος είναι ανέπαφα. sfc /scannow όταν τελειώσει πόσταρε το αποτέλεσμα και μετά κανε επανεκκίνηση το pc
Pa0ki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Σχετικά με το ipv4 Αυτή η εικόνα είναι από το pc μου, στο νετμπουκ και οι 3 επιλογές απενεργοποιημένες, όπως η κατάργηση εγκατάστασης εδώ Επειδή ψιλοσκάλωσε το έκανα restart και τώρα που ξαναπάω έγινε "Σύνδεση ασύρματου δικτύου 2" και όλα αυτά τα πρόγραμμα-πελάτης, χρονοδιάγραμα, πρωτόκολλο κ.λπ δεν υπάρχουν και δεν μπορώ και να την ενεργοποιήσω Του περνάω drivers αλλά @@ Επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα, είναι και αργό, αν το φορμάρω θα λυθεί το θέμα? To έβαλα και να σκανάρει
thomasG4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον η πιο σωστή λύση είναι το φορμάτ δυστυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα