disqualified Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Κάτοχος και εγώ μίας samsung-ue40eh6030 (την αγόρασα από τα Media στα 400) θα ήθελα να μοιραστώ τη γνώμη και άλλων κατόχων ως προς την ποιότητα της εικόνας της. Προσωπικά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με την ποιότητα της εικόνας σε μαύρες σκηνές. Συγκεκριμένα είτε σε τηλεοπτικό σήμα είτε και λιγότερο έντονα σε ταινία HD οι εικόνες με αποχρώσεις του γκρίζου έχουν μικρά χιονάκια . Έχω ψάξει πολλές ρυθμίσεις και έχω πειραματιστεί και μόνος μα δυστυχώς το φαινόμενο απλώς ελαττώθηκε λίγο. Το συναντάτε κ εσείς αυτό; Σκέφτομαι μήπως ευθύνεται το κομμάτι μου. Αν είναι έτσι να χρησιμοποιήσω την εγγύηση..... Μήπως για την είκόνα ευθύνεται το σκετικά φθηνό πάνελ της τηλεόρασης για 3d; Είχα ακούσει στο παρελθόν πως οι πρώτες 3d τηλεοράσεις και κυρίως αυτές με χαμηλό κόστος αγοράς δεν είχα ποιοτική εικόνα λόγω της διπλής φύσης (2d3d) του πάνελ τους. Το τηλεοπτικο σήμα είναι έτσι και αλλιώς φτωχο. Οι ταινίες HD από τι rips προέρχονται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα