Προς το περιεχόμενο

Logitech LS1 Laser Mouse 0,50 euro [ΤΕΛΟΣ]

dobro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι έγινε σου έθιξα το φιλαρακι ? δε μπορω να εκφράσω τη γνώμη μου ?

δε μαρεσει το υφακι του ειτε εχω λαθος ειτε οχι, δε με νοιαζει αν τα πηρε απο αυτη τη προσφορα, εσυ τι θιχτηκες ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τι έγινε σου έθιξα το φιλαρακι ? δε μπορω να εκφράσω τη γνώμη μου ?

δε μαρεσει το υφακι του ειτε εχω λαθος ειτε οχι, δε με νοιαζει αν τα πηρε απο αυτη τη προσφορα, εσυ τι θιχτηκες ?

οχι,δεν ειναι φιλαρακι μου.ουτε τον γνωριζω τον ανθρωπο και παιζει να μην εχουμε ανταλλαξει ουτε μια κουβεντα στο φορουμ.

και κοψε αυτο το υφακι γιατι θα αρχισω και εγω τα υφακια και δεν θα σου αρεσει καθολου.ουτε θιχτηκα ουτε τιποτα.για να μην θιχτω το λεω και να μην θιχτεις και εσυ αργοτερα.ηρεμησε τωρα και σε ξαναρωταω εσενα και τους υπολοιπους που κατηγορουνε χωρις αποδειξεις.εχετε σκεφτει το ενδεχομενο να κανετ καπου λαθος?εαν εχετε δικιο και ειστε σιγουροι 100% και εγω μαζι σας.

silenzio ξέρω ότι είσαι καλό ''παιδί'' και σωστός αλλά μάλλον κάναμε (έκανα πρώτα-πρώτα εγώ) λάθος αυτή τη φορά.

Όπως είπε και ο Θάνος το παιδί το είχε από πολύ πριν.Το είχα δει και εγώ απλά τώρα το θυμήθηκα.

Δεν θα τα πήρε από το public.Από κάπου αλλού σίγουρα, αλλά αφού δεν είναι από αυτήν την προσφορά...

• Like 3

silenzio ξέρω ότι είσαι καλό ''παιδί'' και σωστός αλλά μάλλον κάναμε (έκανα πρώτα-πρώτα εγώ) λάθος αυτή τη φορά.

Όπως είπε και ο Θάνος το παιδί το είχε από πολύ πριν.Το είχα δει και εγώ απλά τώρα το θυμήθηκα.

Δεν θα τα πήρε από το public.Από κάπου αλλού σίγουρα, αλλά αφού δεν είναι από αυτήν την προσφορά...

επειδη την ειχα δει και εγω και πηγαμε για μια συναλλαγη και μου προτεινε ανταλλαγη με ποντικια για μειωση τιμης ,μηπως λεω μηπως καποιοι εχουν το θαρρος ,την δυναμη,να ζητησουν συγνωμη η εστω εχουν την αξιοπρεπεια να το κανουν η μακρυα απο αυτους για να μην κατηγορηση και εμας?

LDOS δε καταλαβα τιποτα απο οτι ειπες..

ευχαριστω φιλε  Αντώνη, και εσενα και τον thano72  σας ξερω απο το φορουμ (εσεις οχι) καθως πολυ πιο πολυ διαβαζω παρα μιλαω και σας εκτιμω πολυ συμφωνα με αυτα που γραφετε.

σταμάτησα γιατι δεν υπήρχε λογος να το συνεχισω (καθως δεν εχω και αποδειξεις) αυτο δε σημαινει οτι αλλαξα γνωμη.

συγγνωμη αν ξεφυγα αλλα το παθαινω συχνα  και γι αυτο αποφευγω να γραφω και πολυ.

• Like 2

Το είχε ξαναβάλει το public πριν μερικές βδομάδες στο μισό ευρώ. Απλά όταν το είδα εγώ ήταν εξαντλημένο και δεν πόσταρα και εδώ φυσικά αφού δεν υπήρχε λόγος

Περασε απαρατηρητο αυτο το post;

• Like 1

Περασε απαρατηρητο αυτο το post;

Πριν ένα μήνα ήταν ,είδα τώρα το τιμολόγιο ,αφου είχα κάνει παραγγελία το τελευταίο μπλε στα 3 ευρώ.

Τα μαύρα ,όπως γράφω και πριν ήταν ήδη εξαντλημένα με τιμή 0.50ευρώ όταν το είδα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...