greatony Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 οι εμποροι ψωνιζουν απο το διαστημα; Σίγουρα πάντως όχι από καταστήματα λιανικής... Ειναι παράνομο ή ανήθικο; Για το παράνομο δεν γνωρίζω να σου τοποθετηθώ νομικά, καθώς υποθέτω ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να κόψει ένα τιμολόγιο και έτσι νόμιμα να μπορεί να το ξαναπουλήσει. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι πιο συγκεκριμένο ας τοποθετηθεί. Ανήθικο όμως είναι για μένα 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Για το παράνομο δεν γνωρίζω να σου τοποθετηθώ νομικά, καθώς υποθέτω ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να κόψει ένα τιμολόγιο και έτσι νόμιμα να μπορεί να το ξαναπουλήσει. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι πιο συγκεκριμένο ας τοποθετηθεί. Ανήθικο όμως είναι για μένα 100%. Οχι δεν ειναι παράνομο. Με τιμολογιο μπορει να αγορασει κανονικα Οπως δεν ειναι παράνομο και το καταστημα να επικαλεστεί λάθος οταν σε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ κατάστημα εχει αναρτισει τιμη > -50% ΧΩΡΙΣ να εχει αδεια εκποίησης και μετα ακυρώσει τις παραγγελίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δώστε προσοχή σε σχετική αγγελία ''σφραγισμένων'' Logitech LS1 , εδώ στο insomnia . Δεν δίνω link, δεν λέω ονόματα. Ψάξτε και δείτε. Και όπως ενημερώθηκα σε πμ από τον πωλητή είναι σφραγισμένα , αλλά χωρίς απόδειξη. Γιατί άραγε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Το φιλαράκι μας ο Inler. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/188389-logitech-ls1-blackjaffa/ Δε ξέρω αν είναι και άλλος. Καλό είναι να τους ποστάρουμε μπας και ντραπούν λίγο για αυτό που κάνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Εγω για οποιον θυμαται παντως εχω την αγγελια εδω και 1.5 μηνα....Και οχι τωρα που βγηκε η προσφορα.....Εσυ Antwni πρεπει να θυμασαι οτι το εβαζα και στο status μου....Οποτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ναι και μπήκα να δω τα status σου αλλά τα διέγραψες.Σα να σβήνεις τα ίχνη σου. Νόμιζα ότι ήταν άλλος αρχικά.Αλλά για να έχεις πολλά κομμάτια μπορεί να μην τα πήρες από το public. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Το είχε ξαναβάλει το public πριν μερικές βδομάδες στο μισό ευρώ. Απλά όταν το είδα εγώ ήταν εξαντλημένο και δεν πόσταρα και εδώ φυσικά αφού δεν υπήρχε λόγος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ναι και μπήκα να δω τα status σου αλλά τα διέγραψες.Σα να σβήνεις τα ίχνη σου. Νόμιζα ότι ήταν άλλος αρχικά.Αλλά για να έχεις πολλά κομμάτια μπορεί να μην τα πήρες από το public. Ναι γιατι στο status αν θυμασαι καλα εβαζα διαφορα οπως για το πιστωτικο για το Netgear που εχω και μετα οτι ψαχνω μητρικη Z68-Z77 το οποιο εχω και στην υπογραφη μου πανω απο 10 μερες....Ιχνη δεν εσβησα απλα δεν εχω γραψει status καποιες μερες....Τλς δεν ειναι δικα μου απλα εμειναν απο γνωστο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 μακρυα απο τέτοιους χρήστες, προτιμω να το πάρω απο μαγαζι παρα απο πονηρους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iTechBlogGr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 να με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά αυτό που βάλατε τώρα έχει 14 ποιος αξιόλογος άνθρωπος θα αγόραζε τέτοιο ποντίκι όταν στα ίδια λεφτά εγώ ο ίδιος από το ίδιο μαγαζί αγόρασα το Microsoft Wireless Mouse and Keyboard 2000 στα 25 ευρώ. Όπου είναι πολύ καλό με μόνο ελλάτωμα ανά 5 μήνες θέλει μπαταρίες για το ποντίκι ίσως και νωρίτερα Που πιστεύω πως δεν είναι ελλάτωμα αυτό για ένα wireless. Από εκεί και πέρα αρκετά καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα για την κατηγορία του, βολεύει και φυσικά προσυτή τιμή. Τώρα εσείς πως το προλάβατε αυτό το ποντικάκι που σαν κανονικό ποντικάκι είναι στα 0,50 λεπτά δεν ξέρω αλλά σίγουρα όσοι το αγοράσατε το έχετε βάλει στα 5 ευρώ στο δύκτιο και τα πουλάτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αλήθεια πόσο τα δίνει; Μέχρι 0,40€ δίνω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Προσωπικα παντως θυμαμαι την αγγελια του Inler εδω και πολυυυυυ καιρο να μπαινει.σιγουρα πριν την προσφορα.ενημερωτικα παντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αν ειχα λερωμενη τη φωλια μου θα εκανα εναν καινουργιο λογαριασμο και θα τα εβγαζα απο εκει για πωληση χωρις να ρισκαρω τον δικο μου με αξιολογησεις και 1000+ μηνυματα..Απλα πραγματα.....Τλς δεν απανταω ξανα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ρε μακρυα λέμε, λίγη αξιοπρέπεια μη ξανα απαντας καλυτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ρε μακρυα λέμε, λίγη αξιοπρέπεια μη ξανα απαντας καλυτερα.. εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να εισαι λαθος καπου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα