Προς το περιεχόμενο

Logitech LS1 Laser Mouse 0,50 euro [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από εδώ και πέρα να ξέρετε πως αν βρείτε ασυνήθιστα χαμηλή τιμή να παραγγέλνετε ένα τεμάχιο με 10-20 διαφορετικούς λογαριασμούς.

Πολύ πιθανό να είχαμε παραλάβει στο ακέραιο την παραγγελία μας όσοι είχαμε περισσότερα από 1 αλλά λιγότερα από 3 (άντε 4) αλλά βλέπεις "βρήκαμε παπά ας θάψουμε 5-6 10-20".

• Like 1
Δημοσ.

Παρηγγειλα 2 και στελνουν 1.. Απαραδεκτοι για αλλη μια φορα..

Καλυτερα να κλειδωσει το θεμα να μην διαφημιζονται ολο το ΣΚ χωρις λογο..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εξαιρετικό. Ελπίζω να μην είναι προσωρινός λόξυγγας και να συνεχίσουν με αυτή την πολιτική.

Δεν ξέρω, εμένα το Public, τους δύο τελευταίους μήνες που ασχολούμαι μαζί τους, μου έχει αρέσει, ασχέτως αν 1-2 φορές έχω φάει και εγώ άκυρο.

kostastnt

You are kidding, right?

• Like 5
Δημοσ.

σωστη αντιμετωπιση απο το public....νεξυπηρετηθουν ολοι εστω απο ενα κομματι "δωρο " παρα να δωσουν ποσοτητα σε μερικους "εμπορους".... :-)

• Like 2
Δημοσ.

Back in stock 3000% πιο ακριβό. 

Αν και δεν έχω παραλάβει, να ευχαριστώ δημοσίως τον @dobro που αποδείχτηκε τελικά αρκετά dobros και μοιράστηκε μαζί μας την προσφορά και δεν την κράτησε για πάρτη του. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Παρηγγειλα 2 και στελνουν 1.. Απαραδεκτοι για αλλη μια φορα..

Καλυτερα να κλειδωσει το θεμα να μην διαφημιζονται ολο το ΣΚ χωρις λογο..

Sent from my iPhone using Insomnia

Φανταζομαι κανεις πλακα αλλιως τι να πω... Παιρνεις ποντικι μισο ευρω και γκρινιαζεις που σωστα δωσανε και σε καποιον αλλο;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν με νοιάζει το προιόν ή η τιμή του.. Με νοιάζει που με υποτιμούν σαν άνθρωπο και πάλι αναφερόμαστε σε "τεχνικό πρόβλημα Internet".. Κάτι σε πήραν οι μηχανές τον έλεγχο και μας κυβερνάνε.. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...