Προς το περιεχόμενο

Logitech LS1 Laser Mouse 0,50 euro [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβως και εγω θα τα κανω δωρο οχι ολα γιατι 2-3 θα τα κρατησω για μενα γιατι με δυο μικρα παιδια που εχω θελω μια φορα τον μηνα ποντικι γιατι μου το χαλανε.

Σιγα βρε παλικαρια πολυ μελοδραμα το κανατε με 4 ευρω αγοραζεις ποντικι, τοσο μεγαλη αναγκη θα εχεις καποιος και δεν θα εχει 4 ευρω να παρει ενα; Εγω αν δεν ειχα 4 ευρω να παρω ενα ποντικι θα πουλουσα και τον υπολογιστη!

Αλλα το γνωστο του Ελληνα (σου κανω αναπαντητη να με παρεις τηλεφωνο γιατι δεν εχω μοναδες να σου πω οτι αγορασα το καινουριο iphone)

Δεν ξερω πως τα 5 μου τα εβγαλε 10 φυσικα δεν εχω παρει κατι ακομα ουτε μου εχει ερθει καποιο μηνυμα.

Πριν περιπου 7 μηνες πηγα στο Cosmodata και ειχε κατι καρτουλες pci wifi με 2 ευρω και πηρα οσες ειχε 28 κομματια.

Μηπως επρεπε να παρω μονο ενα κομματι και να γραψω εδω τραβατε να παρετε τις υπολοιπες;

Αν και θα είμαι λίγο οφφτόπικ θα ήθελα να κάνω μερικά σχόλια.

1) Στην εποχή που ζούμε δεν ξέρεις σε τι κατάσταση είναι ο καθένας οπότε "μελοδράματα" και "4 €" είναι λίγο προκλητικά...εν πάσει περιπτώσει εάν έχει με μόνο 4 ευρώ ποντίκια τότε γιατί δεν έκανες δώρο από πριν; Στα του iphone συμφωνώ μαζί σου βέβαια.

2) Όσον αφορά τις καρτούλες pci wifi οποιοδήποτε άλλο μέλος αυτό ποτ περιγράφεις θα έκανε. Θα αγόραζε -αν χρειαζόταν - όσα χρειαζόταν και μετά θα πόσταρε εδώ. Αντίθετα εσύ ως έμπορος/επαγγελματίας(; ) σκέφτεσαι με βάση τον εαυτό σου και σε συνέφερε να τα πάρεις όλα.

Οπότε το πρόβλημα είναι ότι εδώ δεν γράφουν/παρακολουθούν μόνο απλοί άνθρωποι αλλά και έμποροι που τους νοιάζει το δικό τους συμφέρον και μόνο αυτό. Και φυσικά δεν αναφερόμαι μόνο στον LLLLEFTERIS που τουλάχιστον έχει το θάρρος και το λέει, αλλά και σε πολλούς ακόμα που έχουν παραγγείλει ούτε-και-οι-ίδιοι-δεν-ξέρουν-πόσα ποντίκια και φυσικά απέχουν από το θέμα γιατί δεν τους συμφέρει να το πουν. Απλά συμμετέχουν στο φόρουμ για να "παίρνουν" και να κερδίζουν αυτοί και μόνο αυτοί.

Τέλος πάντων, είναι γνωστό το όλο γεγονός συνέβαινε ανέκαθεν και δεν πρέπει να ξαφνιαζόμαστε. Καλό είναι να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα μην κλειδωθεί το τόπικ.

• Like 10
Δημοσ.

Για του εμπορους εχεις δικιο (ξαφνικα γεμισε η αγορα με σφραγισμενα Note) το ξανα γραφω εγω 5 ζητησα 2-3 για μενα γιατι μου τα βγαζουν off τα μικρα και τα υπολοιπα να τα δωσω σαν δωρο. Τωρα γιατι μου εγραψε 10 δεν ξερω ισως να πατησα δυο φορες.

Τις καρτουλες τις πηρα για οταν φτιαχνω μια μοναδα η την επισκευαζω να τις βαζω μεσα σαν δωρο.

Αν πουλουσα σουβλακια και η κοκα κολα μου εδινε με 10 λεπτα κουτακια θα εδινα με καθε σουβλακι και ενα κουτακι κοκα κολα δωρο.

Δημοσ.

Σιγα βρε παλικαρια πολυ μελοδραμα το κανατε με 4 ευρω αγοραζεις ποντικι, τοσο μεγαλη αναγκη θα εχεις καποιος και δεν θα εχει 4 ευρω να παρει ενα; Εγω αν δεν ειχα 4 ευρω να παρω ενα ποντικι θα πουλουσα και τον υπολογιστη!

Είπα να μην συμμετάσχω αλλά ο χαραχτηρισμός μελόδραμα είναι εξοργιστικός ειδικά αυτή την εποχή. Δηλ. αν το σκηνικό αυτό γινόταν σε κατάστημα, είχες αδειάσει το ράφι και ήσουν ταμείο με τα έστω 5 κομμάτια και άλλος κόσμος έψαχνε 1 εσύ θα μίλαγες για μελοδραματισμούς ενώ θα κράταγες 5 στα χέρια ? Τί να πω. Απλά θα πω γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε..., ούτε μας ψεκάζουν ούτε φταίει καμιά μαντάμ Μέρκελ.

• Like 6
Δημοσ.

Να ημουν ο μοναδικος που εβαλα 5 στην παραγγελια να με εκραζες ελα ομως που δεν ειμαι και οπως εχω γραψει δεν υπαρχει καμια εξελιξη στην παραγγελια μου ισως να φαω-φαμε ακυρο.

Δημοσ.

Να ημουν ο μοναδικος που εβαλα 5 στην παραγγελια να με εκραζες ελα ομως που δεν ειμαι και οπως εχω γραψει δεν υπαρχει καμια εξελιξη στην παραγγελια μου ισως να φαω-φαμε ακυρο.

Η γνωστή απάντηση

1) Να ήμουν ο μόνος που δεν κόβει απόδειξη

2) Να ήμουν ο μόνος που δεν πληρώνει εφορία

3) Να ήμουν ο μόνος που πέρασα με κόκκινο

4) Να ήμουν ο μόνος που έχω διπλοπαρκάρει

5) Να ήμουν ο μόνος που έχω ανασφάλιστο υπάλληλο.

Βρε η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει λέμε...

• Like 18
Δημοσ.

Τοτε να κανεις τα παραπονα στα καταστηματα να δινουν μονο ενα προϊον σε καθε πελατη και φυσικα να το περνουν με το γενεαλογικο τους δεντρο μην παει και κανενας ξαδερφος και αγορασει κανενα.

Μην σου πω να πρεπει να ερχεται και υπαληλος σπιτι σου να δει αν δεν εχεις και αλλο ποντικι και ετσι να κρινει αν πραγματικα το εχεις αναγκη.

ρε παιδια δωστε και κανα σε μας να πουμε,οσοι δεν προλαβαμε

Εγω δεν εχω καμια απαντηση και ουτε εχω διαβασει οτι καποιος πηρε εστω και ενα.

Παντως στις υπογραφες διαβαζω i7 i5 συστηματα imac macbook και εγω ειμαι με δανεικο laptop

• Moderators
Δημοσ.

Να τονισω οτι ποστ που γραφουν για 2η ή 3η φορα το ιδιο πραγμα θα ειναι λογος να φευγει ολο το "σετ". Δεν γινεται ισχυροτερο αυτο που λεμε με το να το λεμε 3 φορες! Αν ειναι αδυναμο, με την επαναληψη γινονται χειροτερα τα πραγματα (αποφευγω να δωσω χαρακτηρισμο τους).

Επανελθετε παρακαλω! Τελος η αντιπαραθεση αυτη. 

• Like 4
Δημοσ.

Έχει κανένα update κανείς που παρήγγειλε; Λογικά από Δευτέρα θα μάθουμε.

Τώρα αν όντως θα τα δώσουν σε αυτή την τιμή; Θέλω να πιστεύω πως ναι μιας και στο παρελθόν υπήρχαν καλωδιάκια belkin κοντά στο 10ευρο και τα είχαν δώσει 0,50. Η μόνη ποσοστιαία έκπτωση που μπορεί να είναι συγκρίσιμη με αυτή εδώ.

Δημοσ.

Περιμενα οτι οι 4 σελιδες θα ηταν γεματες με τα γνωστα "παμε να τους κανουμε μηνυση για παραπλανητικη διαφημιση" αλλα με διαψευσατε :P

• Like 2
Δημοσ.

Μου ήρθε mail να παραλάβω ένα (ένα παρήγγειλα ούτως ή αλλως). Αλλά είμαι και λίγο οφφ τόπικ μιας και αφορά όχι ακριβώς αυτό της προσφοράς αλλά το μπλε με τα 3 ευρώ

• Like 3
Δημοσ.

γιατι δεν επικοινωνει καποιος μαζι τους να ενημερωθει?ή φοβαστε μηπως παρουν χαμπαρι την γκαφα και σας ακυρωσουν? :X παντως εγω πηρα το μπλε πριν κανα μηνα 3 ευρω.... :-)

• Like 1
Δημοσ.

Παίρνει ο καθένας από ένα και λήγει η ιστορία (χωρίς να μας νοιάζει το προσωπικό δράμα του καθενός για ένα σταφιλί ποντίκι...).

Δημοσ.
Αγαπητέ πελάτη,

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public για τις αγορές σας.

Ζητουμε θερμα την κατανοηση σας για το ότι η παραγγελία σας δε μπορεί να εκτελεστεί στο ακεραio.

Το σύστημα τιμών Internet παρουσίασε προσωρινό τεχνικο πρόβλημα με αποτέλεσμα να εμφανίσει τον κωδικό 0348174 MOUSE LOGITECH LASER LS1 USB με ασυνηθιστα μεγαλη έκπτωση .

Αυτό προκάλεσε υπερβολικά μεγάλη ζήτηση σε λίγες μόνο ώρες με αποτέλεσμα την ταχύτατη εξάντληση του κωδικού.

Παραμένοντας όμως πιστοί στη δέσμευση για παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης σε όσους προτιμούν το Public.gr εξασφαλίσαμε για εσάς 1 τεμάχιο στην τιμή που έγινε η παραγγελία.
  • Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...