skoulas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Θεωρω οτι δεν πρεπει να συνεχιστει αυτος ο διαλογος για να μην κλειδωθει το θεμα και να δουμε τελικα ποσοι και ποσα θα παραλαβουν... Για να μην παρεξηγηθω ειμαι απο αυτους που ΔΕΝ εχουν κανει παραγγελια... Οσο για το αν ειναι σωστο ή λαθος οι παραγγελιες 5-10-20 κομματιων νομιζω οτι η "Ελληνικη νοοτροπια" μας κανει να βλεπουμε τα πραγματα οπως μας βολευει...
Redshift Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ποπ κορν μοντ στακ του ον κ παιρνω κ κολα οταν θα αρχισουν οι απειλες για καταγγελιες
newtech Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) 1 Μονο ερώτηση.. Χωρις κάποια κακια.. Κάποιος που αγόρασε 10 ή 20 mouse.. απλα για να τα δώσει σε φιλαρακια? Να τα εχει Backup? Να τα πουλήσει? Απλα θεωρω οκ 1-2 ναι. για να μπορουν να παρουν και αλλοι. Το public πολλες φορές εχει δώσει σε χαμηλότερες τιμες (πολυμπριζα) τωρα αυτο.. μισο ευρω... δεν ξερω. (μου εχει τύχει πάντως να παρω 3 πολυμπριζα διαφορετικά και να παραλάβω μονο τα 2.. δεν το έκανα θέμα.) Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2013 από newtech 1
pcbill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Οσο για το αν ειναι σωστο ή λαθος οι παραγγελιες 5-10-20 κομματιων νομιζω οτι η "Ελληνικη νοοτροπια" μας κανει να βλεπουμε τα πραγματα οπως μας βολευει... Η νοοτροπία είναι όπως το λες που περνά από γενιά σε γενιά. 1
john_dr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό με την Ελληνική νοοτροπία, που συνήθως είναι ελάττωμα όλων των άλλων εκτός αυτών που συζητούν, πάντα μου δημιουργούσε πρόβλημα στο στομάχι. 4
pcbill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό με την Ελληνική νοοτροπία, που συνήθως είναι ελάττωμα όλων των άλλων εκτός αυτών που συζητούν, πάντα μου δημιουργούσε πρόβλημα στο στομάχι. Είπε κανείς το αντίθετο ? Γιατί... "τρολάρεις" ? (κουβέντα χωρίς νόημα να γίνεται...)
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Λαπτοπ φτιαχνει και τα πουλαει αν ηταν σουβλατζης θα εδινε κοκα κολες. Ακριβως και εγω θα τα κανω δωρο οχι ολα γιατι 2-3 θα τα κρατησω για μενα γιατι με δυο μικρα παιδια που εχω θελω μια φορα τον μηνα ποντικι γιατι μου το χαλανε. Σιγα βρε παλικαρια πολυ μελοδραμα το κανατε με 4 ευρω αγοραζεις ποντικι, τοσο μεγαλη αναγκη θα εχεις καποιος και δεν θα εχει 4 ευρω να παρει ενα; Εγω αν δεν ειχα 4 ευρω να παρω ενα ποντικι θα πουλουσα και τον υπολογιστη! Αλλα το γνωστο του Ελληνα (σου κανω αναπαντητη να με παρεις τηλεφωνο γιατι δεν εχω μοναδες να σου πω οτι αγορασα το καινουριο iphone) Σωστό απλά δεν βρήκα άλλο παράδειγμα. Μάλλον πεινάω και θέλω σουβλάκι. Επίσης τα 5 της πρώτης σελίδας γέννησαν και έγιναν 10. Τα 10 πόσα θα γίνουν; Εγώ ούτε επίδομα 3τεκνου δεν παίρνω. Δεν ξερω πως τα 5 μου τα εβγαλε 10 φυσικα δεν εχω παρει κατι ακομα ουτε μου εχει ερθει καποιο μηνυμα. Πριν περιπου 7 μηνες πηγα στο Cosmodata και ειχε κατι καρτουλες pci wifi με 2 ευρω και πηρα οσες ειχε 28 κομματια. Μηπως επρεπε να παρω μονο ενα κομματι και να γραψω εδω τραβατε να παρετε τις υπολοιπες; 1
john_dr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Είπε κανείς το αντίθετο ? Γιατί... "τρολάρεις" ? (κουβέντα χωρίς νόημα να γίνεται...) Δεν τρολάρω. Σιγα βρε παλικαρια πολυ μελοδραμα το κανατε με 4 ευρω αγοραζεις ποντικι, τοσο μεγαλη αναγκη θα εχεις καποιος και δεν θα εχει 4 ευρω να παρει ενα; Εγω αν δεν ειχα 4 ευρω να παρω ενα ποντικι θα πουλουσα και τον υπολογιστη! Καλά είσαι σοβαρός τώρα; Αφού σε ενοχλεί το μελόδραμα να άφηνες τους άλλους να πάρουν από 1-2 κομμάτια. Αφού 4 ευρώ δεν είναι κόστος να άφηνες τους άλλους να πάρουν από 1-2 κομμάτια. Αν δεν είχες 4€ να πούλαγες τον υπολογιστή και να αγόραζες και κανένα βιβλίο στα παιδιά σου. Sorry κιόλας αλλά ξανά διάβασε τι έγραψες και δες το ως αναγνώστης. 8
Antwni Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πωπω παρτάκιας!!!! Τι ασχολούμαι και καθόλου...Το μυαλό του Έλληνα δεν αλλάζει. Ζούμε σε δύσκολες εποχές και αντί να κοιτάξουμε και λίγο τον διπλανό μας κοιτάμε την πάρτη μας! Έτσι θα πάμε μωρέ μπροστά? Ουστ!!!Μακριά!!! 1
Questioner Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξερω πως τα 5 μου τα εβγαλε 10 φυσικα δεν εχω παρει κατι ακομα ουτε μου εχει ερθει καποιο μηνυμα. Μήπως πατούσες διπλό κλικ; 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τα παιδια μου ειναι μικρα 3.5 και 2.5 δεν διαβαζουν ακομα. 5 εβαλα παραγγελια τωρα τι πατησα λαθος και εγραψε 10 δεν μπορω να το καταλαβω; 5 ζητησα δεν ζητησα να παω στην κεντρικη τους αποθηκη με φορτηγο να φορτωσω. 2
Questioner Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τα παιδια μου ειναι μικρα 3.5 και 2.5 δεν διαβαζουν ακομα. 5 εβαλα παραγγελια τωρα τι πατησα λαθος και εγραψε 10 δεν μπορω να το καταλαβω; 5 ζητησα δεν ζητησα να παω στην κεντρικη τους αποθηκη με φορτηγο να φορτωσω. Δεν έχεις φορτηγό προφανώς. Αλλιώς...;;; 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μήπως πατούσες διπλό κλικ; Ισως; αν εχεις και δυο ζευγαρια χερια απο τα διαολακια τα μικρα μου παλι καλα που δεν εκανα και καμια τηλεοραση παραγγελια.
Antwni Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Σταμάτα να βάζεις μπροστά τα παιδιά σου συνέχεια!!! Το καταλάβαμε ότι έχεις παιδιά.Δε χρειάζεται να το λες συνέχεια... 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Στις προσφορες με τις τηλεορασεις (ασχετα αν ηταν απατη προσφορα) δεν ειδα να κραζετε αυτους που εκαναν παραγγελια 2-3 τηλεορασεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα