Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχα μπα οσες γνωρισα σημερα ηταν ολες ψωναρες η αλλη μου ηρθε με βραδυνο φορεμα :P

Το μονο κακο ρε ειναι οτι ντρεπομαι να πριζω των κοσμο αλλα αμα δεν ειχα αναγκη δεν θα πηγαινα καν και επισης οτι μπορει να με σουταρουν απο τον πρωτο μηνα

6 ώρες και 370 είναι μια χαρά. Βάλε που μπορεί να σε συμπαθήσουν και να σε βάλουν σε εισερχόμενες, βάλε και νέες γνωριμίες που μπορείς να κάνεις, όλα τζετ.

Που να πήγαινες κακομοίρη και τηλεφωνητής στη γνωστή εταιρία τηλεπωλήσεων στις αρχές της Λιοσίων να σε έβλεπα τι θα έλεγες... ;)

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

6 ώρες και 370 είναι μια χαρά. Βάλε που μπορεί να σε συμπαθήσουν και να σε βάλουν σε εισερχόμενες, βάλε και νέες γνωριμίες που μπορείς να κάνεις, όλα τζετ.

Που να πήγαινες κακομοίρη και τηλεφωνητής στη γνωστή εταιρία τηλεπωλήσεων στις αρχές της Λιοσίων να σε έβλεπα τι θα έλεγες... ;)

Πια λες ? Ημουν σε μια εκει κοντα πισω απο το μουσειο του ΟΣΕ εκει ηταν απλα αισχος εκατσα ενα μηνα και εφυγα.

Ναι δεν λεω καλα τα λεφτα απλα κολαω στο αντικειμενο της εργασιας και αν θα μπορεσω να πουλησω κανα συμβολαιο και τελικα με σουταρουν :( (Αν με παρουν τελικα)

Δημοσ.

Καλα ειναι τα λεφτα που σου επιτρέπουν να έχεις ενα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης. Αν τα βγάζεις πέρα με 370 πες μας τον τροπο δάσκαλε!!!!

Δημοσ.

Καλα ειναι τα λεφτα που σου επιτρέπουν να έχεις ενα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης. Αν τα βγάζεις πέρα με 370 πες μας τον τροπο δάσκαλε!!!!

Με δικο σου σπιτι με ζορια τα καταφερνεις, 30 το ιντερνετ, 30 νερο κοινοχρηστα. 40 ρευμα εισαι στο κατοσταρικο.

Σου μενουν 270 μετα οποια καλυπτεις το φαει και κανα καφε που και που.

Δημοσ.

6 ώρες και 370 είναι μια χαρά. 

Το ότι θα φτάναμε να το λέγαμε αυτό το έτος 2013, δεν θα το πίστευα ποτέ..

• Like 5
Δημοσ.

370 ειναι μια χαρα αν εισαι πχ. φοιτητης ή φρεσκοαποφοιτος, ζεις με τους γονεις και πρακτικα τα 370 μπαινουν ολα στην τσεπη σου χωρις περεταιρω υποχρεωσεις

αν ομως κρατας σπιτι δε φτανουν ουτε για ενοικιο και κοινοχρηστα

ακομα χειροτερα αν εχεις οικογενεια, παιδια κλπ τα 370 δε φτανουν ουτε για πανες και γαλατα  :unsure:

Δημοσ.

Όταν είσαι στο 0€/μήνα, τα 370 είναι μια τεράστια βοήθεια. Όταν παίρνεις χατζηλίκη ξέρω γω 5 ευρώ τη μέρα και σε ταίζουν, ναι ΟΚ, προφανώς και δεν αξίζει οικονομικά να δουλέψεις.

Τεράστια συζήτηση για το τι επιπτώσεις θα έχει μελλοντικά αυτό το μισθολόγιο που βέβαια οι περισσότεροι ξεχνούν πως έστω και έτσι, δεν είναι προσβάσιμο απο όλους.

ps Ανέκδοτο: Πριν λίγα χρόνια κορόιδευαν την πεινασμένη γενιά των 700... Που να ήξεραν...

Πια λες ?

Λιοσίων 104 !!! http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/05/photosvideo.html

Δημοσ.

Μα το θέμα είναι ότι από τα 370€ που θα παίρνεις, τα 40-50 θα πηγαίνουν στα Μ.Μ.Μ. ή ακόμα περισσότερα σε βενζίνες αν έχεις αυτοκίνητο. Δεν θα πάρεις ένα καφέ ή σάντουιτς από το κυλικείο της δουλειάς? 

My point is ότι με τέτοιους μισθούς το πιθανότερο είναι να μπεις μέσα παρά να βγάλεις κέρδος και να βάλεις κάποια λεφτά στην άκρη.

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει την χρησιμότητα των τηλεφωνικών προωθησεων;Εννοώ ότι αν δεν είμαι ικανοποιημένος απτό πακέτο που έχω θα ψάξω στο ίντερνετ η θα ρωτήσω σε κάνα κατάστημα.Αν απ'την άλλη έχεις μια τόσο φοβερή προσφορά κανε μια διαφήμιση.Με το να ενοχλείς ένα πελάτη δεν νομίζω ότι τον πείθεις να κάνει νέο συμβόλαιο.Και εγώ στην αρχή που με κάλεσαν απ'την Vodafone για μια προσφορά, άκουσα τον υπάλληλο του είπα ευγενικά ότι δεν με ενδιαφέρει και το έκλεισα.Παρόλα αυτά αυτοί συνέχισαν να με καλούν παρότι τους είπα ότι δεν με ενδιαφέρει,μέχρι που ησύχασα με την εφαρμογή Calls Blacklist.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει την χρησιμότητα των τηλεφωνικών προωθησεων;Εννοώ ότι αν δεν είμαι ικανοποιημένος απτό πακέτο που έχω θα ψάξω στο ίντερνετ η θα ρωτήσω σε κάνα κατάστημα.Αν απ'την άλλη έχεις μια τόσο φοβερή προσφορά κανε μια διαφήμιση.Με το να ενοχλείς ένα πελάτη δεν νομίζω ότι τον πείθεις να κάνει νέο συμβόλαιο.Και εγώ στην αρχή που με κάλεσαν απ'την Vodafone για μια προσφορά, άκουσα τον υπάλληλο του είπα ευγενικά ότι δεν με ενδιαφέρει και το έκλεισα.Παρόλα αυτά αυτοί συνέχισαν να με καλούν παρότι τους είπα ότι δεν με ενδιαφέρει,μέχρι που ησύχασα με την εφαρμογή Calls Blacklist.

Είναι επειδή δεν έχεις μπεί στην άθλια λογική του πωλητή. Ο πωλητής προωθητής δεν προσπαθεί να πουλήσει κάτι σε κάποιον το οποίο το έχει πραγματικά ανάγκη. Προσπαθεί να τον πείσει με διάφορα ψυχολογικά τρικ να αγοράσει το προϊόν. Είτε ότι τον συμφέρει περισσότερο, είτε ότι θα εξοικονομήσει 2-3 ευρώ κτλ. Βέβαια πάντα κάποιο λάκκο έχει η φάβα αλλά δεν στο λένε.

Υπάρχουν και άτομα που γενικότερα βαριούνται να τη ψάξουν, ειδικότερα μεγαλύτερης ηλικίας. Έχουν ένα συμβόλαιο εδώ και 5 χρόνια ξερω γω με τη παλιά σύμβαση, οπότε αυτούς προσπαθούν να ψαρέψουν.

Δημοσ.

Είναι επειδή δεν έχεις μπεί στην άθλια λογική του πωλητή. Ο πωλητής προωθητής δεν προσπαθεί να πουλήσει κάτι σε κάποιον το οποίο το έχει πραγματικά ανάγκη. Προσπαθεί να τον πείσει με διάφορα ψυχολογικά τρικ να αγοράσει το προϊόν. Είτε ότι τον συμφέρει περισσότερο, είτε ότι θα εξοικονομήσει 2-3 ευρώ κτλ. Βέβαια πάντα κάποιο λάκκο έχει η φάβα αλλά δεν στο λένε.

Υπάρχουν και άτομα που γενικότερα βαριούνται να τη ψάξουν, ειδικότερα μεγαλύτερης ηλικίας. Έχουν ένα συμβόλαιο εδώ και 5 χρόνια ξερω γω με τη παλιά σύμβαση, οπότε αυτούς προσπαθούν να ψαρέψουν.

Κοιτα να δεις το θετικο ειναι οτι προκειται για ΟΤΕ και κοσμοτε που γενικα ειναι λιγο ακριβες αλλα ειναι οκ σε αυτα που προσφερει.

Το θετικο με τις πωλησεις ειναι οτι δεν χρειαζεται να ψαχνεις αμα δηλαδη εισαι σε αναζητηση νεου παροχου τοτε αντι να πας στο μαγαζι σε παιρνουν αυτοι σου λενε τα προγραμματα τους και σου στελνουν κουριερ στο σπιτι.

Τωρα ασκετα με το τι σου λεει ο καθενας πρεπει να διαβασεις το συμβολαιο πριν το υπογραψεις!!!!

Μα το θέμα είναι ότι από τα 370€ που θα παίρνεις, τα 40-50 θα πηγαίνουν στα Μ.Μ.Μ. ή ακόμα περισσότερα σε βενζίνες αν έχεις αυτοκίνητο. Δεν θα πάρεις ένα καφέ ή σάντουιτς από το κυλικείο της δουλειάς? 

My point is ότι με τέτοιους μισθούς το πιθανότερο είναι να μπεις μέσα παρά να βγάλεις κέρδος και να βάλεις κάποια λεφτά στην άκρη.

Καφε και φαι απο το σπιτι αντε στην χειροτερη να χαλασεις ενα 2 ευρω να παρεις μια τυροπιτα αν πεινας πολυ, το θετικο ειναι οτι το κυλικειο εκει ειναι σχετικα φθηνο.

Τα λεφτα δεν ειναι τρελα πριν χρονια επαιρνα 450 για την πρακτικη μου αλλα ειναι ενα + επισης ο βασικοτερος λογος που θα παω ειναι να γραψω προ υπηρεσια επιτελους μπας και βρω αργοτερα κατι πιο καλο.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε σε ποιο call center είναι τώρα το 1242? Κάπου στη Δάφνη είναι, αλλά σε ποιο ακριβώς δε ξέρω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...