antonl Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλος δούλευε σαν τεχνικός εκεί πριν μεταφερθεί στην Ξάνθη. Η e-value σχετίζεται με τον ΟΤΕ, θυγατρική ή κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι. Παίζει λεωφορειάκι όπως ειπώθηκε. Τα χρήματα για τους τηλεφωνητές είναι <500€ αλλά τουλάχιστον είναι τυπικοί στις πληρωμές. Η εργασία είναι πολύ κουραστική, όπως μου την περιέγραψε. Μετά απ αυτά που μου πε αποφάσισα να μαι πιο ψύχραιμος κι ευγενικός όταν μ ενοχλούν από αντίστοιχες υπηρεσίες. Δικαιούσαι κάποια συγκεκριμένα λεπτά διάλειμμα κι ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω. Και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα τα πάρεις όταν τα θες γιατί εξαρτάται απ το φόρτο εργασίας και το πόσοι άλλοι κάνουν διάλειμμα συγχρόνως. Σε φάση θες να πας τουαλέτα, σηκώνεις χέρι και μέχρι να σου δώσει ο υπεύθυνος το ΟΚ δεν κουνάς ρούπι. Εκτός απ τα λεπτά του break, όλο τον υπόλοιπο χρόνο μιλάς ακατάπαυστα καθώς το πρόγραμμα σου δίνει τη μια γραμμή αμέσως μετά την άλλη κι αν δεν είσαι μαθημένος, παίζει στις αρχές τουλάχιστον να φεύγεις μ ένα κεφάλι κουδούνι. Γι αυτούς τους λόγους, οι περισσότεροι στις θέσεις αυτές είναι νέοι και συνήθως μένουν μερικούς μήνες γιατί δεν την παλεύουν.
chill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 @red Δεν υπάρχει το "λιγότερο ενοχλητικός" που λες. Θα σπας καρύδια παντα και πολυ περισσότερο τα δικά σου. Κάποια infos από την υπηρεσία ενόχλησης του ΟΤΕ, την official 367 ευρω μισθο αν εισαι πάνω από 25, 30€ πιο κάτω αν εισαι μικρότερος από 25 Απο πάνω σου θα ειναι συνέχεια ένας μπαστακας που θα επιβλέπει αν σπας σωστά τα @@ σε όσους τηλεφωνείς Οι κλήσεις σου θα καταγράφονται και θα παρακολουθούνται. Αν δεν τους αρέσει σωστά το σπάσιμο @@ που θα κανεις έφυγες Τα bonus ειναι για γέλια......10€ ανά 100 επιτυχημένα σπασίματα Αφόρητη πίεση που μόνο όσοι έχουν τεράστια ανάγκη αντέχουν, γίαυτο και τηλεφωνούν συνέχεια για νέους εργαζόμενους μιας και οι περισσότεροι φεύγουν τρέχοντας. Ούτε στον εχθρό μου δεν θα ευχόμουν τέτοια "δουλειά" 1
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 @red Δεν υπάρχει το "λιγότερο ενοχλητικός" που λες. Θα σπας καρύδια παντα και πολυ περισσότερο τα δικά σου. Κάποια infos από την υπηρεσία ενόχλησης του ΟΤΕ, την official 367 ευρω μισθο αν εισαι πάνω από 25, 30€ πιο κάτω αν εισαι μικρότερος από 25 Απο πάνω σου θα ειναι συνέχεια ένας μπαστακας που θα επιβλέπει αν σπας σωστά τα @@ σε όσους τηλεφωνείς Οι κλήσεις σου θα καταγράφονται και θα παρακολουθούνται. Αν δεν τους αρέσει σωστά το σπάσιμο @@ που θα κανεις έφυγες Τα bonus ειναι για γέλια......10€ ανά 100 επιτυχημένα σπασίματα Αφόρητη πίεση που μόνο όσοι έχουν τεράστια ανάγκη αντέχουν, γίαυτο και τηλεφωνούν συνέχεια για νέους εργαζόμενους μιας και οι περισσότεροι φεύγουν τρέχοντας. Ούτε στον εχθρό μου δεν θα ευχόμουν τέτοια "δουλειά" Μου @##@ την ψυχολογια, κοιτα θα παιρνω θα ρωταω αν τρωω ακυρο δεν θα τους τα πριζω οποτε ναι πιθανον να φαω ποδι πολυ γρηγορα. Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι θα χασω τους μηνες ανεργειας για 1 ή 2 μηνες εργασιες ενω ισως στο μελλον μπω σε καμια προκηρυξη πχ ΕΛΤΑ που θα βγει σε λιγο ή ΔΕΗ αργοτερα ΚΛΠ.
sphinxgr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ε καλά το να προωθείς ένα άχρηστο προιον και να κοροιδευεις τον κόσμος σε σχέση με ένα σωστό και τίμιο προιον έχει τεράστια διαφορά. Τουλάχιστον εκεί προωθείς κάτι που αξίζει και δεν κοροιδευεις κανεναν, οπότε δεν θα σε βρίσει κανείς για αυτό.
tolis_01 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι δυστηχως αυτο ειναι το αρνητικο, σν με παρουν θα προσπαθησω να ειμαι οσο το λιγοτερο ενοχλητικος γινετε. Τα μπινελίκια σου θα τα ακούσεις θες δεν θες. Είχα δουλέψει για ελάχιστο διάστημα σε εταιρία που προωθούσε πακέτο τηλεφωνίας-ιντερνετ, και έχω ακούσει μπινελίκια με το που είπα "καλησπέρα σας"
chill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ε καλά το να προωθείς ένα άχρηστο προιον και να κοροιδευεις τον κόσμος σε σχέση με ένα σωστό και τίμιο προιον έχει τεράστια διαφορά. Τουλάχιστον εκεί προωθείς κάτι που αξίζει και δεν κοροιδευεις κανεναν, οπότε δεν θα σε βρίσει κανείς για αυτό. Point is ότι κανένας δεν ζήτησε να του προωθούν κανενα προϊόν μέσω τηλεφώνου. Είχα 20 κλήσεις τον ΟΤΕ (13888) μέσα σε 10 μέρες ότι ώρες μπορείς να φανταστείς. Χτες με πήραν από forthnet 4 φορές από διάφορα νούμερα για την ίδια προσφορά και εχω forthnet 10 ΧΡΟΝΙΑ. Και εντάξει στο πενταψήφιο του ΟΤΕ δεν απαντάω ή σε νούμερα με 211 ή οποιονδήποτε άλλο κωδικό πέρα του συνηθισμένου 210......πλέον όμως ξεκινησαν να καλούν και από "normal" γραμμές. Δεν θελω να τους βρίσω γιατι κάνουν μια κωλοδουλεια για φράγκο δίφραγκα αλλά ποσο να αντέξεις; Έχει και η υπομονή τα όρια της...... Εσχάτως ξεκίνησαν και τις προωθήσεις πόρτα πόρτα......
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Point is ότι κανένας δεν ζήτησε να του προωθούν κανενα προϊόν μέσω τηλεφώνου. Είχα 20 κλήσεις τον ΟΤΕ (13888) μέσα σε 10 μέρες ότι ώρες μπορείς να φανταστείς. Χτες με πήραν από forthnet 4 φορές από διάφορα νούμερα για την ίδια προσφορά και εχω forthnet 10 ΧΡΟΝΙΑ. Και εντάξει στο πενταψήφιο του ΟΤΕ δεν απαντάω ή σε νούμερα με 211 ή οποιονδήποτε άλλο κωδικό πέρα του συνηθισμένου 210......πλέον όμως ξεκινησαν να καλούν και από "normal" γραμμές. Δεν θελω να τους βρίσω γιατι κάνουν μια κωλοδουλεια για φράγκο δίφραγκα αλλά ποσο να αντέξεις; Έχει και η υπομονή τα όρια της...... Εσχάτως ξεκίνησαν και τις προωθήσεις πόρτα πόρτα...... Ενταξει εχεις δικιο αλλα το θετικο ειναι οτι ειναι ΟΤΕ ευτηχως δεν ειναι τιποτα τραπεζες κλπ. Η αληθεια βεβαια ειναι οτι μετα την πρωτη χαρα που με πηραν μετα απο τοσο καιρο για interview και τα λογια σου το σκεφτομαι να παω απλα για την εμπειρια και μονο και αν με παρουν να μην δεχθω
REDODIN7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μετα τα οσα ειπε ο chill ψαχτηκα περισσοτερο και βρηκα αυτο http://agonistiki-synergasia.blogspot.gr/2013/01/oteplus-hellascom-e-value_3958.html
ZAKKWYLDE Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι η μόνη χειρότερη δουλειά είναι να παίρνεις κόσμο να του "υπενθυμίζεις" ότι χρωστάει. Οι προωθήσεις είναι λίγο λιγότερο τραγικές. Οι εισερχόμενες κλήσεις μάλλον είναι λίγο πιο ανθρώπινες γιατί τουλάχιστον εκεί ο πελάτης θέλει να εξυπηρετηθεί. Προσωπικά πλέον είμαι σχετικά αγενής με τέτοια τηλέφωνα (δεν βρίζω απλά λέω απότομα δεν ενδιαφέρομαι και το κλέινω) γιατί κανέναν δεν ενδιαφέρουν οι "ευγενικές δικαιολογίες" που θα πω για να τον αποφύγω. Πάντα θα σου βρούν μα @@για για κάθε δικαιολογία σου, και πατάνε πάνω σε αυτή την ευγένεια.
REDODIN7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον μολις γυρισα απο την συνεντευξη και εχω σχετικα θετικη αποψη. Τα θετικα ειναι: 370 μισθος για 6 ωρες με ενσημα και εξτρα λεφτα οι υπερωριες αν χρειασθει να κανεις + μπονους απο τις πωλησεις Δεν ειναι πιεστικη για να πουλησεις ετσι τουλαχιστον φανηκαν και μου ειπαν και παιδια που δουλεουν 15 μερες εκπαιδευση που πληρωνεται κανονικα Μετα τους 3 μηνες εργασιας δικαιουσαι συνδεση κινητου Cosmote ή σταθερου ΟΤΕ σε πολυ χαμηλη τιμη σε σχεση με την αγορα Καινουργιες εγκαταστασεις και αρκετα περιποιημενοι χωροι Τα αρνητικα: Οτι θα πρηζεις κοσμο και οτι θα εχεις ενα κεφαλι καζανι Οτι θα σε γ@#@σει η μεση σου τοσες ωρες σε καρεκλα Οτι η συμβαση γινετε απο τριτη εταιρεια Οτι εργαζεσαι με τον μηνα Οτι μπορουν να σε βαλουν οποτε θελουν σε αλλο ποστο πχ 11888 ή γραμμη ΕΟΠΥ
g_alkis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Είσαι διπλάσιες ώρες στην καρέκλα λιώνοντας στο ινσόμνια 4
kakofonixx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 το να σε πανε στο 11888 δε νομιζω οτι ειναι και πολυ αρνητικο ενα καλοκαιρι πριν αρκετα χρονια ειχα δουλεψει για τρεις μηνες στο (τοτε) 131 και ηταν απο τις πιο χαλαρες και διασκεδαστικες δουλειες που εκανα ποτε ειχα γνωρισει απειρο κοσμο και οποτε ακουγα στην αλλη ακρη της γραμμης καμια ενδιαφερουσα φωνη ( ) πιαναμε και την κουβεντουλα και περνουσε ευχαριστα η ωρα φανταζομαι τα πραγματα θα εχουν σφιξει τωρα πια, αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα απο το να προσπαθεις να προωθεις καποιο προιον 2
REDODIN7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ρε μια χαρα ειναι απλα το αναφερα σαν κακο οτι σου αλλαζει το προγραμμα δηλαδη ξεκινας να κανεις Α δουλεια και κανεις Β το να σε πανε στο 11888 δε νομιζω οτι ειναι και πολυ αρνητικο ενα καλοκαιρι πριν αρκετα χρονια ειχα δουλεψει για τρεις μηνες στο (τοτε) 131 και ηταν απο τις πιο χαλαρες και διασκεδαστικες δουλειες που εκανα ποτε ειχα γνωρισει απειρο κοσμο και οποτε ακουγα στην αλλη ακρη της γραμμης καμια ενδιαφερουσα φωνη ( ) πιαναμε και την κουβεντουλα και περνουσε ευχαριστα η ωρα φανταζομαι τα πραγματα θα εχουν σφιξει τωρα πια, αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα απο το να προσπαθεις να προωθεις καποιο προιον Οχι ακριβως Είσαι διπλάσιες ώρες στην καρέκλα λιώνοντας στο ινσόμνια Ειμαι αρακτος στο κρεβατι με το λαπτοπ αγκαλια
sphinxgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Τα αρνητικα: Οτι θα πρηζεις κοσμο και οτι θα εχεις ενα κεφαλι καζανι Οτι θα σε γ@#@σει η μεση σου τοσες ωρες σε καρεκλα Οτι η συμβαση γινετε απο τριτη εταιρεια Οτι εργαζεσαι με τον μηνα Οτι μπορουν να σε βαλουν οποτε θελουν σε αλλο ποστο πχ 11888 ή γραμμη ΕΟΠΥ Προσωπικά δεν βλέπω κανένα αρνητικό απο τα παραπάνω. Μη σου πω ότι μόνο με τις τόσες γκόμενες που θα γνωρίσεις που δουλευουν στο ίδιο τμήμα, και τσάμπα έπρεπε να πας. 1
REDODIN7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Προσωπικά δεν βλέπω κανένα αρνητικό απο τα παραπάνω. Μη σου πω ότι μόνο με τις τόσες γκόμενες που θα γνωρίσεις που δουλευουν στο ίδιο τμήμα, και τσάμπα έπρεπε να πας. Χαχαχα μπα οσες γνωρισα σημερα ηταν ολες ψωναρες η αλλη μου ηρθε με βραδυνο φορεμα Το μονο κακο ρε ειναι οτι ντρεπομαι να πριζω των κοσμο αλλα αμα δεν ειχα αναγκη δεν θα πηγαινα καν και επισης οτι μπορει να με σουταρουν απο τον πρωτο μηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα