REDODIN7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Σήμερα με πήραν τηλέφωνο για μια θέση σε τηλεφωνικό κέντρο για προώθηση προϊόντων του ΟΤΕ που είναι στον άγιο στέφανο. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία αν εκεί είναι το τηλεφωνικό κέντρο η είναι μόνο για το interview και επίσης τι παίζει με μισθό.
leonidas_fs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Σε αντίστοιχηση θέση της vodafone, φίλος μου παίρνει κάτι παραπάνω απο 320€ καθαρά, για 5 ωρες την ημέρα, 5 φορές την εβδομάδα. Με ένσημα-ασφάλεια κτλ.. Edit: Στο 5ωρο δικαιούται 40 λεπτά διάλειμμα, οπότε ουσιαστικά δουλεύει 4:20 λεπτά!
NikosKallithea Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Σήμερα με πήραν τηλέφωνο για μια θέση σε τηλεφωνικό κέντρο για προώθηση προϊόντων του ΟΤΕ που είναι στον άγιο στέφανο. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία αν εκεί είναι το τηλεφωνικό κέντρο η είναι μόνο για το interview και επίσης τι παίζει με μισθό. Αλλα ρωταει ο ανθρωπος, αλλα απαντάτε
sphinxgr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Απο τον ΟΤΕ σε κάλεσαν ή από άσχετη εταιρία που συνεργάζεται ο ΟΤΕ? (Απαντάω μόνος μου-> απο εταιρία E Value) Η e-value διαθέτει διπλή κτιριακή παρουσία σε Αθήνα και Ξάνθη.Σε κτίριο 2.500 τ.μ. στις εγκαταστάσεις στον Αγ. Στέφανο Αττικής στεγάζονται τα γραφεία της διοίκησης καθώς και ένα μέρος της παραγωγής με 450 θέσεις εργασίας.Το δεύτερο site της e-value βρίσκεται σε ιδιόκτητη έκταση 30 στρεμμάτων στην πόλη της Ξάνθης, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 3.700 τ.μ., 400 θέσεις εργασίας και μεγάλες δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης. Το τρίτο site της e-value βρίσκεται στη Ν.Ιωνία, σε κτίριο 1.000 τ.μ. με 300 θέσεις εργασίας. Γενικά ο ΟΤΕ δεν έχει σχετικές υπηρεσίες στον Άγιο Στέφανο. Τα call centers του είναι Αχαρνών, Βικτόρια, Αθηνάς, Ψυχικό και Δάφνη. Οι μισθοί στον OTE στις νεες προσλήψεις είναι στο περίπου για 4 ώρες 220, 6 ώρες 330, 8 ώρες 450. Ότι νεο μάθεις οταν πας , πες μας και μας
REDODIN7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Έχεις ξαναδουλέψει σε πάρομοια θεση? Στο περιπου ημουν για λιγο σε μια εταιρεια που εκανες ερευνες αλλα ηταν με ποσοστα και την εκανα αυτο βεβαια πολυ πριν την κριση. Απο τον ΟΤΕ σε κάλεσαν ή από άσχετη εταιρία που συνεργάζεται ο ΟΤΕ? (Απαντάω μόνος μου-> απο εταιρία E Value) Η e-value διαθέτει διπλή κτιριακή παρουσία σε Αθήνα και Ξάνθη. Σε κτίριο 2.500 τ.μ. στις εγκαταστάσεις στον Αγ. Στέφανο Αττικής στεγάζονται τα γραφεία της διοίκησης καθώς και ένα μέρος της παραγωγής με 450 θέσεις εργασίας. Το δεύτερο site της e-value βρίσκεται σε ιδιόκτητη έκταση 30 στρεμμάτων στην πόλη της Ξάνθης, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 3.700 τ.μ., 400 θέσεις εργασίας και μεγάλες δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης. Το τρίτο site της e-value βρίσκεται στη Ν.Ιωνία, σε κτίριο 1.000 τ.μ. με 300 θέσεις εργασίας. Γενικά ο ΟΤΕ δεν έχει σχετικές υπηρεσίες στον Άγιο Στέφανο. Τα call centers του είναι Αχαρνών, Βικτόρια, Αθηνάς, Ψυχικό και Δάφνη. Οι μισθοί στον OTE στις νεες προσλήψεις είναι στο περίπου για 4 ώρες 220, 6 ώρες 330, 8 ώρες 450. Ότι νεο μάθεις οταν πας , πες μας και μας Μαλλον αυτο που λες ειναι γιατι με πηραν απο κινητο μεσω kariera.gr Μου ειπε για μισθο δεν ρωτησα ποσα και μπονους αναλογα τις πωλησεις. Παντως αμα ειναι να παω εκει για δουλεια δυσκολα το βλεπω γιατι δεν εχω αυτοκινητο και με ΜΜΜ θελω σχεδον 2 ωρες να παω. Σε αντίστοιχηση θέση της vodafone, φίλος μου παίρνει κάτι παραπάνω απο 320€ καθαρά, για 5 ωρες την ημέρα, 5 φορές την εβδομάδα. Με ένσημα-ασφάλεια κτλ.. Edit: Στο 5ωρο δικαιούται 40 λεπτά διάλειμμα, οπότε ουσιαστικά δουλεύει 4:20 λεπτά! Δεν μου ειπαν ποσα αλλα μου ειπαν οτι εχει και μπονους
qsis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 πού μένεις; σκέψου τη μετακίνησή σου αν μένεις μακριά γιατί έχω φίλο που δουλεύει στη συγκεκριμένη εταιρεία και η απόσταση + τα έξοδα μετακίνησης είναι ένα θέμα μάλιστα από ένα σημείο και μετά που έπεσαν οι μισθοί για τους νεοπροσληφθείς μου έλεγε ότι δεν θα άξιζε για πολλούς να ξεκινήσουν να πηγαίνουν εκεί πάνω εκτός αν μένουν τριγύρω ο συγκεκριμένος δηλαδή σήμερα δε θα ξεκίνουσε να πιάσει δουλειά εκεί πέρα κατά τα άλλα δεν έχει κάποιο θέμα με τη δουλειά του και μου λέει ότι και αρκετά τυπικοί ως προς τις υποχρεώσεις τους
REDODIN7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 πού μένεις; σκέψου τη μετακίνησή σου αν μένεις μακριά γιατί έχω φίλο που δουλεύει στη συγκεκριμένη εταιρεία και η απόσταση + τα έξοδα μετακίνησης είναι ένα θέμα μάλιστα από ένα σημείο και μετά που έπεσαν οι μισθοί για τους νεοπροσληφθείς μου έλεγε ότι δεν θα άξιζε για πολλούς να ξεκινήσουν να πηγαίνουν εκεί πάνω εκτός αν μένουν τριγύρω ο συγκεκριμένος δηλαδή σήμερα δε θα ξεκίνουσε να πιάσει δουλειά εκεί πέρα κατά τα άλλα δεν έχει κάποιο θέμα με τη δουλειά του και μου λέει ότι και αρκετά τυπικοί ως προς τις υποχρεώσεις τους Μενω αρκετα μακρια Σεπολια απο οτι ειδα προχειρα στο google maps θελω 2 μετρο , λεωφορεια και αρκετο περπατημα. Ελπιζω να ειναι εκει μονο το interview
qsis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 αν μιλάμε για την ίδια εταιρεία, εκεί είναι και η δουλειά (τουλάχιστον για το δικό μου γνωστό που είναι στην εξυπηρέτηση) οπότε σκέψου το χρόνο και το κόστος της μετακίνησης ειδικά αν μιλάμε για 6ωρο και 4ωρο παίζει να μπαίνεις και μέσα
REDODIN7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 αν μιλάμε για την ίδια εταιρεία, εκεί είναι και η δουλειά (τουλάχιστον για το δικό μου γνωστό που είναι στην εξυπηρέτηση) οπότε σκέψου το χρόνο και το κόστος της μετακίνησης ειδικά αν μιλάμε για 6ωρο και 4ωρο παίζει να μπαίνεις και μέσα Λεει οτι εχει και στην Νεα Ιωνια οποτε ελπιζω να με εχουν εκει. Κοιτα αυτο εννοειτε θα βγαλω μια καρτα ΜΜΜ οποτε αν ειναι κανα 350 θα μου μενουν 300 ευρω περιπου οποτε κατι ειναι.
papahlamidas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα είδα ότι αναφέρεται η εταιρία παραπάνω. REDODIN7 υποθέτω μιλάς για την www.evalue.gr . Γενικά φαίνεται εντάξει σαν εταιρία για αυτά που δίνει, στις μέρες πάντα. Πήγα και εγώ για συνέντευξη κάπου στην Νέα Ιωνία. Έκανα 2 συνεντεύξεις κιόλας την ίδια μέρα. Ήμουν 12 εκεί και έφυγα 6 λόγο του κόσμου που είχε. Από τα + είναι ότι σου πληρώνουν και την εκπαίδευση. (που είναι και το πιο λογικό αλλά υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ που δεν) Από τα - ότι οι συμβάσεις είναι μηνιαες. Για τον Άγιο Στέφανο βάζουν λεωφορείο από ομόνοια. 1
REDODIN7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα είδα ότι αναφέρεται η εταιρία παραπάνω. REDODIN7 υποθέτω μιλάς για την www.evalue.gr . Γενικά φαίνεται εντάξει σαν εταιρία για αυτά που δίνει, στις μέρες πάντα. Πήγα και εγώ για συνέντευξη κάπου στην Νέα Ιωνία. Έκανα 2 συνεντεύξεις κιόλας την ίδια μέρα. Ήμουν 12 εκεί και έφυγα 6 λόγο του κόσμου που είχε. Από τα + είναι ότι σου πληρώνουν και την εκπαίδευση. (που είναι και το πιο λογικό αλλά υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ που δεν) Από τα - ότι οι συμβάσεις είναι μηνιαες. Για τον Άγιο Στέφανο βάζουν λεωφορείο από ομόνοια. Βαζει η εταιρεια λεωφορειο ? Αν ναι ειναι σουπερ! Μου ειπαν οτι θα κανουν καποιο σεμιναριο, μετα λεει θα κανουν τεστ στις ΙΤ ικανοτητες και μετα προσωπικη συνεντευξη, μου ειπαν οτι κραταει ενα 3ωρο. Λογικο να ειναι με τον μηνα γιατι αφου εχει σταθερο μισθο και οχι ποσοστα αμα δεν φερνεις κερδος σε απολυει σε αλλες εταιρειες σε εχουν μονο με ποσοστα και ο πρωτος μηνας ειναι ειναι εκπαιδευση και δεν σε πληρονουν, οποτε αν με παρουν θα παρω ενα 300αρι εσθω και για ενα μηνα θα πληρωσω ΔΕΗ και τα σχετικα και θα ειμαι ηρεμος για 2-3 μηνες απο λογαριασμος.
chill Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τμήμα προωθήσεων ονομάζεται το τμήμα που ενοχλεί τον κόσμο 24/7; Nice
papahlamidas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι βάζει κανονικά λεωφορείο. Εάν είσαι στις inbound λογικά θα πας Άγιο Στέφανο αλλά δεν είναι σίγουρο. Το σίγουρο είναι ότι μπορεί να τρως και φόλες γιατί θα πρέπει να καλύπτεις μερικές φορές και το 13888 (θα εκπαιδευτείς και στα δύο). Απ' ότι μου είπαν και οι outbound είναι με σταθερό μισθό ασχέτως αποτελεσμάτων αλλά έχουν και μπόνους (μεταξύ μας βέβαια εάν πηγαίνεις άπατος λογικά παίρνεις και πόδι.) Το κλίμα γενικά φάνηκε πάρα πολύ καλό. Οι ηλικίες είναι μέχρι 35 max απ ότι θυμάμαι. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.
REDODIN7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι βάζει κανονικά λεωφορείο. Εάν είσαι στις inbound λογικά θα πας Άγιο Στέφανο αλλά δεν είναι σίγουρο. Το σίγουρο είναι ότι μπορεί να τρως και φόλες γιατί θα πρέπει να καλύπτεις μερικές φορές και το 13888 (θα εκπαιδευτείς και στα δύο). Απ' ότι μου είπαν και οι outbound είναι με σταθερό μισθό ασχέτως αποτελεσμάτων αλλά έχουν και μπόνους (μεταξύ μας βέβαια εάν πηγαίνεις άπατος λογικά παίρνεις και πόδι.) Το κλίμα γενικά φάνηκε πάρα πολύ καλό. Οι ηλικίες είναι μέχρι 35 max απ ότι θυμάμαι. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Και εγω νομιζω οτι αν δεν κανω πωλησεις στον αριθμο που θελουν μετα τον πρωτο μηνα θα παρω ποδι. Εσυ τι εκανες σε πηραν ή δουλευες εκει παλιοτερα ? Τμήμα προωθήσεων ονομάζεται το τμήμα που ενοχλεί τον κόσμο 24/7; Nice Ναι δυστηχως αυτο ειναι το αρνητικο, σν με παρουν θα προσπαθησω να ειμαι οσο το λιγοτερο ενοχλητικος γινετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα