Προς το περιεχόμενο

Thomson ή ZTE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγω το thomson εχω βάλει αλλα καποιες φορες μετα που εβαλα την wind κανει disconnect από μονο του και σκεπτικά μηπως δεν υποστηρίζετε το modem από την wind ή κατι τετοιο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κανεις τεστ και οποιο συγχρονιζει καλυτερα το αφηνεις,το wifi στο zte πιθανον να ειναι λιγο ασταθες

Επεξ/σία από adsl2+
Δημοσ.

και εγω το thomson εχω βάλει αλλα καποιες φορες μετα που εβαλα την wind κανει disconnect από μονο του και σκεπτικά μηπως δεν υποστηρίζετε το modem από την wind ή κατι τετοιο 

δυσκολο να μην υποστηριζεται.μπορει να ετυχε η μπορει να ηταν θεμα γραμμης κτλ.η παλιο firmware κτλ.καμια φορα το Thomson νομιζει ο κοσμος οτι κανει disconnect αλλα στην πραξη μπορει να εχει κανει ολο reboot.

πως κανω συχρονισμος διοτι δεν ξερω 

τι πως κανεις συγχρονισμο?το ρουτερ για να μπει στο ιντερνετ συγχρονιζει μονο του.

Γεια σας θα ηθελα να ρωτήσω πιο modem να βαλω σπιτι μου το Thomson TG784 ή το ZTE ZXHN H108L της wind?

+1 και απο εμενα για το thomson.κατα τα αλλα αν θες δοκιμασε τα και τα 2 για καμια εβδομαδα και οποιος σου κατσει πιο καλα ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ το θες χρησιμοποιεις εκεινο.μπορει πχ σε εσενα και τα 2 να ειναι σταθερα και το zte να εχει καλυτερο wireless και να θες εκεινο.η μπορει να μην σε ενδιαφερει το wireless οποτε να μην το λογαριασεις σαν κριτηριο.για αυτο ειπα αναλγοως την χρηση.παντως εγω το 784 εχω τωρα:P.μια χαρα ωραιο για αυτο που ειναι.το 784 απλα δεν εχει 802.11 n ενω το zte ισως να εχει.το 784 που το βρηκες?απο forthnet?επισης για το 784 υπαρχει και generic firmware εδω

http://leoforeia.gr/thomson/

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...