Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες

Έχω σύνδεση Wind.

Χρησιμοποιώ το outlook για διαχείριση e-mail τύπου [email protected]. Εδώ και δυο μέρες μου γυρνούν τα mail πίσω ανεξαρτήτου παραλήπτη με ένα μηνυματάκι:

host mail1.mplampla.com said:
    550 Your host has been blacklisted: see
    http://www.cleanport.com/blacklisted (in reply to RCPT TO command)

Με λίγο ψάξιμο είδα ότι η IP μου ήταν σε κάμποσους σπαμεροχαντερς blacklisted. Αλλάζω IP και πάλι τα ίδια. Ψάξιμο για Trojan/malware τίποτις... Με την βοήθεια του γούγλη έπεσα πάνω σε αυτό:

32l9.jpg

Μέχρι στιγμής έχω αλλάξει 4-5 φορές IP και όλο κάπου είναι reported...

Καμιά ιδέα για το τι άλλο μπορεί να φταίει ή να πάρω την Wind να τους πω δυο φωνήεντα;

Δημοσ.

Καλύτερα να παρεις την wind να τους ενημερώσεις γιατι δεν εχει να κανει ουσιαστικά αποκλειστικά με εσενα αλλα γενικότερα με τις ip τους που ειναι blacklisted

Δημοσ.

Το γράφω πιο πολύ για ενημέρωση μην τυχόν αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα..

Μετά από 2 επικοινωνίες με την Wind δεν λύθηκε το πρόβλημα.

Στην πρώτη επικοινωνία μας μου άλλαξαν DNS και IP, αλλά το πρόβλημα εξακολούθησε.

Στην δεύτερη επικοινωνία μας προσπάθησαν στην αρχή να μου πουν ότι φταίει ο mail provider που δεν φεύγουν τα mail από τον smtp.tellas.gr. Ε μετά κάπου εκεί χάθηκε η μπάλα... Με ενημέρωσαν ότι ο smtp.tellas.gr είναι παλιός οικιακών πελατών και δεν υποστηρίζετε πλέον τεχνικά. Οκ λέω. Ποιον mail server να βάλω; Α μου λέει θα πρέπει να σας κάνουμε register το domain σε εμάς για να σας δώσουμε!!!

Οπότε έβαλα και εγώ τον smtp.gmail.com και ησύχασα. Βασική προϋπόθεση να υπάρχει λογαριασμός gmail.

Δημοσ.

και οι providers μπαινουν σε black list Μην ανησυχεις.απλα  ο provider πρεπει να ζητησει να βγει.ενας κανει την βλακεια και την πληρωνουν πολλοι μετα.

Δημοσ.

ρε φίλε! δωρεάν hosting είναι αυτό???

Γιατί παλιά είχα φτιάξει ένα μποτακι να σπαμαρω κάποια mail αλλά έφαγα άκυρο από τον Provider μου.

Νόμιζα ότι ήταν επειδή ήταν κάποιο Free πακέτο.

Ξενέρα είναι να πληρώνεις και να σου κάνει Ban ο ίδιος ο παροχος σου! ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.

και οι providers μπαινουν σε black list Μην ανησυχεις.απλα  ο provider πρεπει να ζητησει να βγει.ενας κανει την βλακεια και την πληρωνουν πολλοι μετα.

Σωστά! Αρκεί να θέλει να ασχοληθεί ο provider! Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι πλέον δεν υποστηρίζεται τεχνικά ο smpt.tellas.gr!

ρε φίλε! δωρεάν hosting είναι αυτό???

Γιατί παλιά είχα φτιάξει ένα μποτακι να σπαμαρω κάποια mail αλλά έφαγα άκυρο από τον Provider μου.

Νόμιζα ότι ήταν επειδή ήταν κάποιο Free πακέτο.

Ξενέρα είναι να πληρώνεις και να σου κάνει Ban ο ίδιος ο παροχος σου! ΕΛΕΟΣ!

Καμία σχέση με σπαμάρισμα. Και ούτε έχω φιλοξενία στην wind. Τον mail server τους χρησιμοποιούσα. Απλά είναι blacklisted σαν provider και όχι εγώ σαν χρήστης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...