MauMaus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 ο ts στο πρωτο του μνμ νομιζε πως μπορει να παιξει παιχνιδια με την ενσωματομενη ! οπως και να χει πιστευω οτι του προτεινες ακριβω επεξεργαστη ! και απ την στιγμη που το κανεις οφειλεις να του πεις πως με συν 35 παει σε oc (https://www.skroutz.gr/s/434002/Arctic-Freezer-i30.html δε χρειαζεται τωρα παρα μονο στην περιπτωση πουθελησει να ασχοληθει) τελος παντων .. ειδες γιατι δε συμετεχω ?? αποψεις υπαρχουν απειρες .. καλη συνεχεια παιδες και καλη αγορα στον ts οποια κ αν ειναι αυτη ..
Fulgore1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Για oc στα λεφτα αυτα υπαρχει και ο 8320+ψυκτρα που κανει οσο ο i5 4670,αλλα αν δεν πει ακριβως ο ts τι θελει δεν μπορω να ξερω στα σιγουρα τι να κοιταξω.Μια πρωτη συνθεση εβγαλα στα λεφτα αυτα,απο εκει και περα περιμενω να δω τις σκεψεις του ts .
Millennium Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Παιχνίδια με την ενσωματωμένη ..... NO GO !!!!!
MauMaus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 θα στο πω πιο απλα .. του κανεις μια προταση κοντα στο 800αρι , σωστα ? αν αγοραζες εσυ θα εδινες αλλα 35εστω70 για να πας σε ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη ? πιστευω πως ναι .. τελος παντων δεν επανερχομαι δεν εχει να κανει με αντιπαραθεση εξαλου εσυ ως επιτοπλιστον συμβουλευεις σωστα ..
mpermpatis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Σας ευχαριστω πολυ όλους και συγγνώμη που ξέχασα να βάλω μητρική! Λοιπόν ειναι η GIGABYTE GBT Z87X-D3H (ATX)( Z87X-D3H )... επίσης να προσθέσω ότι την σύνθεση την κοιτάζω για αγορά απο το digital master! Επίσης υπάρχει ενα μικρό προβλημα για το socket 1150, δεν εχει ψυχτρα το κατάστημα! Εχει μόνο για 1155. Και ρωτάω εφαρμόζει η 1155 στην 1150;
Fulgore1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ειναι τα ιδια.Δες την συνθεση που σου εκανα στο σχολιο 8 και πες μου τι σου αρεσει/δεν αρεσει και επισης αν θα ασχοληθεις με το oc και τι παιχνιδια θα παιξεις/θες να παιξεις??
mpermpatis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Ναι ειναι τα ιδια.Δες την συνθεση που σου εκανα στο σχολιο 8 και πες μου τι σου αρεσει/δεν αρεσει και επισης αν θα ασχοληθεις με το oc και τι παιχνιδια θα παιξεις/θες να παιξεις??</p> Ωραία η σύνθεση σου! Εγω δεν ασχολούμαι με παρα πολλα παιχνίδια! Tomb raider , hit man, gta, need for speed και κανενα πολεμικό! Θα τα δώ καλυτερα σπίτι! Τωρα είμαι δουλειά! Ευχαριστω για όλα! Sent from my iPhone using Insomnia <p>Την έχεις πάρει τη μητρική; C2;</p> Δεν εχω πάρει ακόμα τίποτα! Απλα μαζεύω γνώμες και χτίζω το PC! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα