Προς το περιεχόμενο

Auto Shutdown

Bax90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! :)

Μήπως ξέρει κανείς κάνε πρόγραμμα shutdown που για να αλλάξει κανείς την ώρα που έβαλε, θα πρεπει να βαλει κωδικο;

π.χ. έβαλα εγώ σε μία ώρα να τερματιστεί ο υπολογιστής. Αυτό να μην μπορεί να το αλλάξει ο καθένας, αλλά μόνο αυτός που ξέρει το password.

Δημοσ.

Το κατέβασα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει. Δεν υπάρχει αντίστροφη μέτρηση. Τι ακριβως κανει αυτό τοπρόγραμμα;

Δημοσ.

Τσεκάρεις το Enabled στο date/time, βάζεις την ώρα που θέλεις να κλείσει ο υπολογιστής και πατάς activate.

Αν θέλεις βάζεις σε πόσα λεπτά θέλεις να κλείσει (π.χ. σε 60 για μία ώρα) και πατάς στο Use the current time plus. Θα σου προσθέσει τα λεπτά στην τρέχουσα ώρα και θα ενημερώσει τα πεδία hrs & mins (και φυσικά πατάς activate).

Το Interval είναι για επανάληψη ανά πόσες ώρες ή μέρες.

Το User Activity είναι παρακολουθεί το κατά πόσο υπάρχει δραστηριότητα χρήστη και αν για κάποιον χρόνο δεν υπάρξει καμία θα κλείσει τον υπολογιστή.

Το CPU Load παρακολουθεί τον επεξεργαστή και αν πέσει κάτω από ένα ποσοστό για το ορισμένο χρονικό διάστημα κλείνει το pc. Καλά είναι να τσεκάρεις το Disable screen saver γιατί η προφύλαξη οθόνης δίνει επιπλέον cpu load.

Κάτω, στο Shutdown type επιλέγεις τι θέλεις να γίνει όταν φτάσει η ώρα του (sic).

Στην καρτέλα Administrative options αν τσεκάρεις το Use administrative password προστατεύεις το πρόγραμμα από μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

Στην καρτέλα Options αν τσεκάρεις Load on Windows startup θα φορτώνει το πρόγραμμα με τα windows. Αν ξετσεκάρεις το Ask confirmation δεν θα ρωτάει αν θέλουμε να κλείσει ο υπολογιστής και θα κάνεις ότι είναι να κάνει χωρίς προειδοποίηση. Επίσης, στο Shutdown sequence αν τσεκάρεις το Take screenshoot θα σου τραβάει ένα capture πριν κλείσει με την επιφάνεια εργασίας για να ξέρεις τι έδειχνε εκείνη την στιγμή.

Μόλις πατήσεις Activate θα κλείσει το πρόγραμμα στο tray και θα εμφανίσει ένα πάνελ με την ώρα που έχουμε ορίσει και τι επιλογή έχουμε ορίσει να κάνει (power off, restart, hybernate κτλ). Με δεξί κλικ μπορείς να απενεργοποιήσεις αυτό το πάνελ.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου! :)

Με βοήθησες πάρα πολύ! :)

Να είσαι καλα! :)

Θέλω να ρωτήσω κατι. Ξετσεκάρισα το "Ask confirmation", αλλά πάλι βγλαζει μια μπάρα που να φορτώνει και να μου δίνει επιλογες για το τι να κάνω. Δεν γίνεται να κάνει ότι έβαλα να κάνει χωρίς να δινει την δυνατότητα επιλογης;

Δημοσ.

Σόρυ φίλε, λάθος μου. Αυτή η επιλογή είναι για να μην ρωτάει όταν πατάς το κουμπί shutdown now και όχι για το shutdown plan.

Στο shutdown type βάλε Adm. Shutdown αντί shutdown και στην καρτέλα Administrative options βάλε 0 στο Show Message, Ξετσεκάρισε το Button enabled και αν θέλεις τσεκάρισε και το Hide taskbar icon για να μπει το πρόγραμμα σε stealth mode οπότε δεν θα υπάρχει κάτι οπτικό που να δηλώνει την παρουσία του.

Όταν είναι σε stealth μπορείς να επαναφέρεις το interface με τον συνδυασμό πλήκτρων στο Hotkey (default CTRL+ALT+W)

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολύ! :)
Να είσαι καλα! :)
Θα κανω αυτό που μου είπες, και αν χρειαστώ βοήθειαθα στείλω ξανα ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...