Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τώρα πρόσεξα ότι το ίδιο παληκάρι πριν κάτι μέρες άνοιξε άλλο θέμα για παρόμοιο πρόβλημα σε HP υπολογιστή, οπότε αυτά που ρωτάει λογικά του είχαν απαντηθεί και εκεί... και πέρα από αυτό 2 υπολογιστές με το ίδιο, όχι τόσο συχνό πρόβλημα, στο ίδιο σπίτι?

χμμμμ... μήπως την έχει δει μάστορας και ψάχνει εδώ μέσα να του καταθέσουμε την εμπειρία μας για να εισπράττει? (ειναι 2 τ στην σειρά που στο δικό μου δεν ξεχωρίζουν από το π)

δεν ξέρω πώς το βλέπετε εσείς, αλλά αν συμβαίνει αυτό που υπέθεσα δεν το βρίσκω και πολύ σωστό.

• Like 2
Δημοσ.

τώρα πρόσεξα ότι το ίδιο παληκάρι πριν κάτι μέρες άνοιξε άλλο θέμα για παρόμοιο πρόβλημα σε HP υπολογιστή, οπότε αυτά που ρωτάει λογικά του είχαν απαντηθεί και εκεί... και πέρα από αυτό 2 υπολογιστές με το ίδιο, όχι τόσο συχνό πρόβλημα, στο ίδιο σπίτι?

χμμμμ... μήπως την έχει δει μάστορας και ψάχνει εδώ μέσα να του καταθέσουμε την εμπειρία μας για να εισπράττει? (ειναι 2 τ στην σειρά που στο δικό μου δεν ξεχωρίζουν από το π)

δεν ξέρω πώς το βλέπετε εσείς, αλλά αν συμβαίνει αυτό που υπέθεσα δεν το βρίσκω και πολύ σωστό.

Θα σου λύσω την απορία για να μην δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση το 1ο laptop (hp) είναι ενός θείου μου που το έπαθε όταν άνοιξα το θέμα στο φόρουμ και τελικά πήρα inverter και τελικά δεν ήταν αυτό οπότε η συνέχεια ήταν να πάει σε τεχνικό έξω γιατί οθόνη δεν είχα να δοκιμάσω(και αν δεν ήταν και αυτή τι να την κάναμε μετά την οθόνη) όταν επιλυθεί το πρόβλημα θα απαντήσω με την λύση.Και το 2ο laptop(acer) μιας και έτυχε αυτό με το hp μου είχε πει ένας φίλος ότι έχει κάτι παρόμοιο πρόβλημα το οποίο από ότι μου είπε το είχε πάει στην info-quest το 2009 που το έπαθε και του είχαν ζητήσει 800 euro για επισκευή και το παράτησε έτσι αλλά δεν θυμάται καλά τι πρόβλημα είχε και του είπα να το δούμε μήπως και το φτιάχναμε για να μην κάθεται τέτοιο μηχάνημα.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Αυτό είναι το κακό πώς όταν το πας έξω για επισκευή ή επιχειρείς να το φτιάξεις μόνος σου έχει και τα καλά του και τα κακά του σε θέμα των προιόντων αν δεν κάνουν κ.τ.λ.

Αυτό που συμπέρανα είναι ότι αν ήταν λάμπες υπήρχε περίπτωση να είχαν καεί και οι 2 μαζί δεν θα άναβε τουλάχιστον μια αν δούλευε ο inverter; οπότε λογικά στον inverter κατέληξα θα τον παραγγείλω γιατί οθόνη έχει περισσότερο κόστος για έλεγχο και όταν έχω νέα θα απαντήσω στο θέμα και συγγνώμη αν δημιουργήθηκε κάποιο θέμα.

Δημοσ.

Εχει περιπτωσεις,τουλαχιστον στις lcd οθονες,που οταν εχει προβλημα η μια λαμπα κοβει και η αλλη και σε αυτες τις περιπτωσεις δεν θα δεις να αναβει μονο η μια ας ειναι καλη.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...