TERIS_KAR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Βάση απαιτήσεων ισχύος της κάρτας είμαι υπέρ καλημενος το θέμα είναι η κάρτα θέλει έξτρα τροφοδοσία 2 βισματων των εξι pin εγω εχω ενα των εξι που γίνετε και τέσσερα και ένα στάνταρ τον 8 pin..... Καμία βοήθεια....προσπαθώ να βρω ακρη αν γίνετε το οκτάρι χωρίς γενικος πρόβλημα εξαρι....!
spirosd2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 το lamtech είναι επίφοβο τροφοδοτικό, δεν θα το εμπιστευόμουν για τον υπολογιστή μου.
TERIS_KAR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ας είναι καλα η ASUS που είχε ανταπτορα...!!αρε καλα την πάω εγω,αυτήν την εταιρία!!!!εμπιστεύτηκα την club=Γερμανία που πας...!
cabdik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ας είναι καλα η ASUS που είχε ανταπτορα...!!αρε καλα την πάω εγω,αυτήν την εταιρία!!!!εμπιστεύτηκα την club=Γερμανία που πας...! αφου πηρες την Club3D 7870, οπως ειπες πριν, αυτο που κολλαει?
TERIS_KAR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 κολλάει στο ότι η club3d για τροφοδοσία θέλει 2 χ 6 pin βύσματα και μέσα στην συσκευασία της πέρα από απλές οδηγίες και cd με οδηγούς δεν έχει τίποτα άλλο,το τροφοδοτικό μου έχει ένα τον 6 και ενα τον οκτω βύσμα (pin) οπότε είχα πρόβλημα...την λύση μου την έδωσε άμεσα η συσκευασία τησ παλιότερης κάρτας γραφικών μου (asus) που είχε και αυτόν τον ανταπτορα και για hd και για cross fire. Ακόμα και η συσκευασία καμιά σχέση...τέλος πάντων όλα καλά έκανα και τεστ με το 3dmark....δεν ξέρω αν είναι καλά.. πως σας φαίνονται???
cabdik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 καλα τα 3DMark, αλλα καλυτερα δοκιμασε τα παιχνιδια που σε ενδιαφερουν...!! καλοδουλευτη και να την χαρεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα