Προς το περιεχόμενο

club3d hd7870 13series 2gb vs asus hd7790-dc2oc-1gd5 1gb gddr5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάση απαιτήσεων ισχύος της κάρτας είμαι υπέρ καλημενος το θέμα είναι η κάρτα θέλει έξτρα τροφοδοσία 2 βισματων των εξι pin εγω εχω ενα των εξι που γίνετε και τέσσερα και ένα στάνταρ τον 8 pin..... Καμία βοήθεια....προσπαθώ να βρω ακρη αν γίνετε το οκτάρι χωρίς γενικος πρόβλημα εξαρι....!

Δημοσ.

Ας είναι καλα η ASUS που είχε ανταπτορα...!!αρε καλα την πάω εγω,αυτήν την εταιρία!!!!εμπιστεύτηκα την club=Γερμανία που πας...!

Δημοσ.

Ας είναι καλα η ASUS που είχε ανταπτορα...!!αρε καλα την πάω εγω,αυτήν την εταιρία!!!!εμπιστεύτηκα την club=Γερμανία που πας...!

αφου πηρες την Club3D 7870, οπως ειπες πριν, αυτο που κολλαει?

Δημοσ.

κολλάει στο ότι η club3d για τροφοδοσία θέλει 2 χ 6 pin βύσματα και μέσα στην συσκευασία της  πέρα από απλές οδηγίες και cd με οδηγούς δεν έχει τίποτα άλλο,το τροφοδοτικό μου έχει ένα τον 6 και ενα τον οκτω βύσμα (pin) οπότε είχα πρόβλημα...την λύση μου την έδωσε άμεσα η συσκευασία τησ παλιότερης κάρτας γραφικών μου (asus) που είχε και αυτόν τον ανταπτορα και για hd και για cross fire. Ακόμα και η συσκευασία καμιά σχέση...τέλος πάντων όλα καλά έκανα και τεστ με το 3dmark....δεν ξέρω αν είναι καλά..

πως σας φαίνονται???

post-76789-0-26715900-1380304750_thumb.jpg

post-76789-0-63369200-1380304765_thumb.jpg

Δημοσ.

καλα τα 3DMark, αλλα καλυτερα δοκιμασε τα παιχνιδια που σε ενδιαφερουν...!!  καλοδουλευτη και να την χαρεις!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...