koumpe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας, εχω μπερδευτει με ολα αυτα τα σχολια για διαφορα tablet που κυκλοφορουν...θα μπω αμεσα στο θεμα...λοιπον ψαχνω tablet για χρηση gaming,fb,ταινιες και περιηγησης στο ιντερνετ,οποτε θα ηθελα να ειναι 3g οθονη απο 7 κ πανω καλη καμερα για φωτο και οτι αλλο χρειαζεται για την χρηση που το χρειαζομαι. Τωρα διαθετω απο 100-150 max μαζι με μεταφορικα κ δεν με νοιαζει το αν ειναι απο Ελληνικη η Κινεζικη αγορα...Παρακαλω οποιος εχει αγορασει κατι σχετικο η εχει αποψη πανω σε αυτα ας με βοηθησει...ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killmelater Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.cube-tablet.com/cube-u55gt-talk79-3g-quad-core-7-9-inch-bluetooth-wifi-gps-fm-android-4-2-tablet-phone.html αυτο πιστευω ειναι καλη επιλογη.. εχω δει review κ μου αρεσε αρκετα.. Ομως δε το εχω δει απο κοντα για να σου πω σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosss567 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.cube-tablet.com/cube-u55gt-talk79-3g-quad-core-7-9-inch-bluetooth-wifi-gps-fm-android-4-2-tablet-phone.html αυτο πιστευω ειναι καλη επιλογη.. εχω δει review κ μου αρεσε αρκετα.. Ομως δε το εχω δει απο κοντα για να σου πω σιγουρα Δεν έχει HDMI , δεν παίρνει κάρτα μνήμης. εδώ Site: το έχει φθηνά αλλά δεν έχω αγοράσει από αυτόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killmelater Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Νομιζω ειναι αξιοπιστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumpe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω παιδια τελικα κατεληξα σε κατι μεγαλυτερο με τα ιδια πανω κατω χρηματα...ειναι το cube u30gt2...εχετε ακουσει κατι γι αυτο??εγω διαβασα σε μερικα σχολια οτι ειναι αρκετα καλο και στο youtube το συγκρινουν με το samsung...απλα το προβλημα τωρα ειναι να βρω την καλυτερη τιμη απο αξιοπιστο seller...κ χωρις πιστωτικη εννοειται...paypal k παλι paypal... ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει θεμα με το wifi αν ειναι σημαντικο για εσενα το wifi ψαξε για κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumpe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Θεμα δλδ?Χαλαει εντελως η δεν ειναι δυνατο ωστε να πιανει σημα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 To 2o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fligaros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εχω αγορασει εγω απο αυτο το site . ειναι αξιοπιστο και σε 15 μερεw εχονται τα πραγματα Δεν έχει HDMI , δεν παίρνει κάρτα μνήμης. εδώ Site: το έχει φθηνά αλλά δεν έχω αγοράσει από αυτόν Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2013 από fligaros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα