Προς το περιεχόμενο

Tablet απο Ελληνικη η Κινεζικη αγορα????

koumpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

εχω μπερδευτει με ολα αυτα τα σχολια για διαφορα tablet που κυκλοφορουν...θα μπω αμεσα στο θεμα...λοιπον ψαχνω tablet για χρηση gaming,fb,ταινιες και περιηγησης στο ιντερνετ,οποτε θα ηθελα να ειναι 3g οθονη απο 7 κ πανω καλη καμερα για φωτο και οτι αλλο χρειαζεται για την χρηση που το χρειαζομαι. Τωρα διαθετω απο 100-150 max μαζι με μεταφορικα κ δεν με νοιαζει το αν ειναι απο Ελληνικη η Κινεζικη αγορα...Παρακαλω οποιος εχει αγορασει κατι σχετικο η εχει αποψη πανω σε αυτα ας με βοηθησει...ευχαριστω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.cube-tablet.com/cube-u55gt-talk79-3g-quad-core-7-9-inch-bluetooth-wifi-gps-fm-android-4-2-tablet-phone.html

αυτο πιστευω ειναι καλη επιλογη.. εχω δει review κ μου αρεσε αρκετα.. Ομως δε το εχω δει απο κοντα για να σου πω σιγουρα

http://www.cube-tablet.com/cube-u55gt-talk79-3g-quad-core-7-9-inch-bluetooth-wifi-gps-fm-android-4-2-tablet-phone.html

αυτο πιστευω ειναι καλη επιλογη.. εχω δει review κ μου αρεσε αρκετα.. Ομως δε το εχω δει απο κοντα για να σου πω σιγουρα

Δεν έχει HDMI , δεν παίρνει κάρτα μνήμης.

εδώ Link.png Site: το έχει φθηνά αλλά δεν έχω αγοράσει από αυτόν

Εγω παιδια τελικα κατεληξα σε κατι μεγαλυτερο με τα ιδια πανω κατω χρηματα...ειναι το cube u30gt2...εχετε ακουσει κατι γι αυτο??εγω διαβασα σε μερικα σχολια οτι ειναι αρκετα καλο και στο youtube το συγκρινουν με το samsung...απλα το προβλημα τωρα ειναι να βρω την καλυτερη τιμη απο αξιοπιστο seller...κ χωρις πιστωτικη εννοειται...paypal k παλι paypal... ;-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω αγορασει εγω απο αυτο το site . ειναι αξιοπιστο και σε 15 μερεw εχονται τα πραγματα

Δεν έχει HDMI , δεν παίρνει κάρτα μνήμης.

εδώ Link.png Site: το έχει φθηνά αλλά δεν έχω αγοράσει από αυτόν

Επεξ/σία από fligaros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...