REDODIN7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τρελο ξενερωμα περιμενα ενα κανονικο παιχνιδι απο legacy of kain
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν με τρέλανε ούτε εμένα. Επίσης flier class που σε πιάνει και σε πετάει. Θυμίζει Primal Carnage.
Liquidsnake Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τρελο ξενερωμα περιμενα ενα κανονικο παιχνιδι απο legacy of kain αυτό +1000
Millennium Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Gameplay videos http://www.dsogaming.com/videotrailer-news/legacy-of-kain-nosgoth-first-official-one-hour-long-gameplay-footage-surfaced/
t0ne_de4f Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μου στείλανε invite για το closed beta και μου αφησε εξαιρετικές εντυπώσεις! Πολύ addictive, 10+ ωρες έπαιξα το πσκ Το προτείνω σε όποιον ενδιαφέρετε για κάτι διαφορετικό σε Multiplayer! Μπορείτε να κάνετε subscribe για τη beta στο site τους 3
Liquidsnake Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Προυπόθεση να μην είσαι φαν των legacy of kain series.... 1
omghi2u Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 μια χαρα fun φαινεται! εκανα και εγω sign up , μακαρι να μου στειλουν 1
HadesGR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Προσωπικά δεν με τράβηξε καθόλου...αδιάφορο εντελώς
Tobajara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Τη συγκεκριμένη κυκλοφορία μόνο σα μια από τις μεγαλύτερες προβοκάτσιες στην ιστορία της βιομηχανίας μπορώ να τη χαρακτηρίσω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Αν και δεν το έχω παίξει και δεν ξέρω πόσο θα με συγκινήσει, μακάρι να πάει καλά ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΎΜΕ ΝΕΟ LEGACY OF KAIN!
Liquidsnake Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Αν και δεν το έχω παίξει και δεν ξέρω πόσο θα με συγκινήσει, μακάρι να πάει καλά ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΎΜΕ ΝΕΟ LEGACY OF KAIN! Δεν ξέρω κατα πόσο θα δούμε ένα αξιοπρεπές legacy of Kain αν αυτό το πράγμα πάει καλά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα