Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω το εξής θέμα με το παλιό μου pc κάνει restarts  δοκίμασα μήπως φταίει το τροφοδοτικό έτρεξα memtest86 άλλα δεν μου έβγαλε τίποτα. Όταν τρέχω prime95 μετά από 15 λεπτά περίπου μου κάνει restart τι μπορεί να είναι η μητρική η ο επεξεργαστής δύστυχος δεν έχω για να δοκιμάσω άλλα parts. Ορίστε ότι μπορώ να σας δώσω από φώτο και το blue screen

Νέο έγγραφο κειμένου.txt

post-243924-0-25488300-1380148699_thumb.png

post-243924-0-93705700-1380148786_thumb.png

Επεξ/σία από PartyAnimaL88
Δημοσ.

Ρε συ δε του βγαζει μπλε οθονη για να ριξει minidumps.   :P

Πρωτος υποπτος τροφοδοτικο φιλε.  Ποιο εχεις?

Δημοσ.

έχω αλλάξει τροφοδοτικο παλι τα ιδια blue screen μου έβγαλε χθες 2 φόρες τις υπόλοιπες  restart.

Δημοσ.

Μπορει να του βγάζει αλλα να μην προλαβάινει να την δει επειδη δεν εχει απενεργοποιημένο το restart on crash. 

έχω αλλάξει τροφοδοτικο παλι τα ιδια blue screen μου έβγαλε χθες 2 φόρες τις υπόλοιπες  restart.

Κανε αυτο που σου ειπα με το bluescreenviewer. 

Δημοσ.

Αρα απο τα λεγομενα του, του βγαζει BSOD και κανει ρεσταρτ. Πρεπει να απενεργοποησει σε πρωτη φαση το auto restart και να μας πει το error code.... και μετα ολα τα αλλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το txt που ανέβασα είναι από το blue screen   http://www.upload.ee/files/3605377/092613-12781-01.dmp.html

και http://www.upload.ee/files/3605453/092513-17437-01.dmp.html

Απ ότι το κόβω πρέπει να είναι η μητρική το chipset της έχει πρόβλημα μαλον. Μου έκανε restart όταν μπήκα ξανά στα windows μου έδειχνε τους  ελεγκτέες με ερωτηματικό στην διαχείριση συσκευών άλλα μετά απο restart ήταν οκ....

Επεξ/σία από PartyAnimaL88
Δημοσ.

Άνοιξε το κουτί και τσέκαρε μήπως υπάρχουν φουσκωμένοι πυκνωτές πάνω στην μητρική..!

Τους είδα όλους δεν εμφάνισαν κάτι  

Δημοσ.

Κοιτα αν συνεχίζει το πρόβλημα και δεν εχεις τι αλλο να κανεις αφου δεν εχεις να δοκιμάσεις και πράγματα , θα έλεγα να κανεις ενα format να ξανα περάσεις τα windows μηπως απλα αυτα εχουν φαει κόμπλε και σου δημιουργούν το πρόβλημα αν και οπως το περιγράφεις παίζει να ειναι και motherboard

Δημοσ.

Έκανα format έχω δοκιμάσει άλλο τροφοδοτικό μνήμες ραμ ξεχωριστά σε κάθε slot   έβγαλα την κάρτα γραφικών το δοκίμασα με την οnboard . Σήμερα έβαλα μια ραμ και δεν μου παρουσίασε ακόμα πρόβλημα ευτυχώς γιατί θα πήγαινα για αλλαγή μητρικής. Mε τις παλιές της ραμ όταν πήγα να κάνω φορματ μου έβγαλε blue screen 0x000000c5 (0xffffffff, 0x00000002, 0x00000000, 0x8316271a)  καλά είναι δυνατόν να πάθουν πρόβλημα και οι 2 ραμ ?

Δημοσ.

κοιτα αφου ειχες κανει έλεγχο με το memetest και δεν σου έβγαλε τιποτα περίεργο να ειναι οι ram για αυτο και δεν το ανέφερα , αλλα μπορει καμια φορά να μην τα δείχνει και ολα το memtest πιθανόν λοιπον να ειναι και οι ram

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...