Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα iphone 3gs 32αρι το ειχε ενας φιλος πριν απο εμενα και οσο το εχω βλεπω οτι η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα. Προφανως θελει αλλαγμα...

Κατεβασα το ibackupBot να δω τα σχετικα της μπαταριας και εχουν ως εξης :

CycleCount :504

DesignCapacity :1200

FullChargeCapacity : 1002

Επειδη δεν ειμαι ειδικη σε αυτες τις τεχνικες

Αν μπορει και εχει καποιος μπαταρια για 3GS και μπορει να με βοηθησει στο να την αλλαξουμε ας μου στειλει πμ να κανονισουμε τα περαιτερω .

Δημοσ.

Εχω ενα iphone 3gs 32αρι το ειχε ενας φιλος πριν απο εμενα και οσο το εχω βλεπω οτι η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα. Προφανως θελει αλλαγμα...

Κατεβασα το ibackupBot να δω τα σχετικα της μπαταριας και εχουν ως εξης :

CycleCount :504

DesignCapacity :1200

FullChargeCapacity : 1002

Επειδη δεν ειμαι ειδικη σε αυτες τις τεχνικες

Αν μπορει και εχει καποιος μπαταρια για 3GS και μπορει να με βοηθησει στο να την αλλαξουμε ας μου στειλει πμ να κανονισουμε τα περαιτερω .

Καλησπέρα. Δεν είναι καθόλου ακριβές οι μπαταρίες, αν θες έχω ένα φίλο τεχνικό που κάνει πολύ καλή δουλειά, και να χεις και το κεφάλι σου ήσυχο ως προς το τί σόι μπαταρία θα μπει μέσα. Αν θες στείλε μου πμ. 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ! Απλα οσο εχω δει στα site λενε οτι κανουν 15 ευρω μαζι με την επισκευη παει 30-40.

Και δεν ασχολουμαι και με ebay κτλπ.

Αν μπορεις να με βοηθησεις στειλε μου αν θες πμ :)

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ! Απλα οσο εχω δει στα site λενε οτι κανουν 15 ευρω μαζι με την επισκευη παει 30-40.

Και δεν ασχολουμαι και με ebay κτλπ.

Αν μπορεις να με βοηθησεις στειλε μου αν θες πμ :)

μπα κανα 20αρικο ίσως ελαφρώς παραπάνω όλα μαζί. Από το ebay δε θα τις πολυεμπιστεύομαι γιατί δεν ξέρεις τί θα σου τύχει με τις μπαταρίες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...