Punker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά αγόρασα ένα λαπτοπ από το eshop και μου έστειλαν μήνυμα να το παραλάβω!Αύριο το πρωί θα πάω από το κατάστημα!Όσον αφορά την μπαταρία,τι πρέπει να κάνω??Εννοώ για τις πρώτες χρήσεις,αυτό με το "φορτισε 12 ώρες την νύχτα κτλ κτλ" ισχύει?Σε αυτό το άρθρο ο τυπάς χρησιμοποιεί επιχειρήματα, ποια είναι η άποψη σας ?Δεν χρειάζεται τέτοια? http://techblog.gr/mobile/4-myths-about-batteries-425222/ Δείτε το και πειτε μου όσοι μπορειτε! Ευχαριστω!
Demon Lord Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ότι λένε οι οδηγίες φίλε μου. Αν λένε ότι θέλει φόρτιση πχ. 6 ώρες πριν την πρώτη χρήση τότε αυτό θα κάνεις.
Punker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ότι λένε οι οδηγίες φίλε μου. Αν λένε ότι θέλει φόρτιση πχ. 6 ώρες πριν την πρώτη χρήση τότε αυτό θα κάνεις. Θα γράφουν λες?Αυτα που λεει ο τύπος πως σου φάνηκαν? Ευχαριστώ για την απάντηση!
Demon Lord Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορώ να πω ότι συμφωνώ μαζί του αλλά πάνω απ'όλα είναι οι οδηγίες του κατασκευαστή. Και μετά είναι όλα αυτά, μερική φόρτιση κλπ κλπ.
pooksieboo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά αγόρασα ένα λαπτοπ από το eshop και μου έστειλαν μήνυμα να το παραλάβω! Αύριο το πρωί θα πάω από το κατάστημα! Όσον αφορά την μπαταρία,τι πρέπει να κάνω?? Εννοώ για τις πρώτες χρήσεις,αυτό με το "φορτισε 12 ώρες την νύχτα κτλ κτλ" ισχύει? Σε αυτό το άρθρο ο τυπάς χρησιμοποιεί επιχειρήματα, ποια είναι η άποψη σας ? Δεν χρειάζεται τέτοια? http://techblog.gr/mobile/4-myths-about-batteries-425222/ Δείτε το και πειτε μου όσοι μπορειτε! Ευχαριστω! Αμα ειναι ιοντων λιθιου η μπαταρια δεν χρειαζεται φορτιση 1000 ωρες απλα μεχρι να γεμισει
Punker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αμα ειναι ιοντων λιθιου η μπαταρια δεν χρειαζεται φορτιση 1000 ωρες απλα μεχρι να γεμισει Είναι ,το γράφει έξω στην συσκευασία.
pooksieboo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι ,το γράφει έξω στην συσκευασία. Τοτε οπως σου ειπα μεχρι εκει που φτανουν οι γνωσεις μου ξερω οτι δεν χρειαζονται πολλες ωρες φορτισης απλα μεχρι να γεμισουν
Silenzio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια ξέρετε αν ισχύει αυτο που λένε οτι όσο το έχεις το λαπτοπ στο ρευμα και τη μπαταρια να φορτιζει τοσο θα χαλάει η μπαταρια ? υπάρχει κάποια σωστα συμπεριφορα που θα οδηγησει στη διατηρηση της μπαταριας ? εκτος απο εναν κυκλο φορτισης-αποφορτισης περιπου μια φορα το μηνα που έχω ακουσει..κατι άλλο ?
redmanftw Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 η μπαταρια χαλαει αμα την εχεις συνδεδεμενη και εχεις και το ρευμα μαζι 1
Xristaras12 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 λογικα στο λαπτοπ που θα παρεις ενδεχεται να υπαρχει προγραμμα για να "πειραξεις" τις συνθηκες φορτισης(το ποσο % θα φορτισει δηλαδη)κλπ. παντως μη σε κοβει το θεμα της μπαταριας ακομα και εκτος του λαπτοπ να την εχεις παλι θα χαλασει μετα απο καποιο καιρο,εκτος κ αν σε απασχολει τοσο πολυ η φορητοτητα και η διαρκεια. εδω και 2 χρονια περιπου εχω το λαπτοπ της υπογραφης με 7% φθορα μπαταριας(και εδω και 1+χρονο την εχω μονιμα πανω). Πιο πολυ κουραση θα ειναι η συντηρηση της παρα σε 3 χρονια παρεις μια δευτερη(αλλωστε αμα τη χρησιμοποιεις κιολας σε λιγοτερο απο 3 χρονια θα θες καινουρια). Βαλτο στο ρευμα να φορτισει και οταν γεμισει εισαι ετοιμος. 1
Antwni Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια ξέρετε αν ισχύει αυτο που λένε οτι όσο το έχεις το λαπτοπ στο ρευμα και τη μπαταρια να φορτιζει τοσο θα χαλάει η μπαταρια ? υπάρχει κάποια σωστα συμπεριφορα που θα οδηγησει στη διατηρηση της μπαταριας ? εκτος απο εναν κυκλο φορτισης-αποφορτισης περιπου μια φορα το μηνα που έχω ακουσει..κατι άλλο ? Θα μειωθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαιτίας της θερμοκρασίας.Η ζέστη είναι ο εχθρός της. Λένε γύρω στις 30 φορτίσεις να κάνεις μια πλήρη αποφόρτισει ή μια φορά το μήνα. Αυτό που λέει ο ts για 12 ώρες φόρτισει ούτε καν που ισχύει.Είναι μύθος όπως λέει και το άρθρο. Μην αγχώνεσαι για την μπαταρία.Κοίτα να χαρείς το λαπτοπ σου. 1
Punker Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Θα μειωθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαιτίας της θερμοκρασίας.Η ζέστη είναι ο εχθρός της. Λένε γύρω στις 30 φορτίσεις να κάνεις μια πλήρη αποφόρτισει ή μια φορά το μήνα. Αυτό που λέει ο ts για 12 ώρες φόρτισει ούτε καν που ισχύει.Είναι μύθος όπως λέει και το άρθρο. Μην αγχώνεσαι για την μπαταρία.Κοίτα να χαρείς το λαπτοπ σου. Το χαίρομαι και με το παραπάνω,ευχαριστώ !!
mylo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 σε φυλλάδιο της λενοβο αναφερει όχι για την 1η φόρτηση αλλά γενικά για συντήρηση πως την φορτίζουμε από 30 εως 50% μια φορα στο 3μηνο και την αποθηκευουμε μακρυα απο υγρασια και φως. κάτι παρόμοιο μου είχαν πει και απο τη dell όταν ειχα πάρει τηλ για το ίδιο θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα