Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή κ εγώ ψάχνω για ένα φίλο σε αυτή την κατηγορία laptop και πρέπει να επιλέξω μέχρι αρχές οκτώβ,

εαν αυτό το toshiba

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=62470&selectedCategoryId=475

είχε 500ευρώ πιστεύετε είναι καλύτερο από το lenovo g500 (i3) ή dell 3521 (i5)

με προβληματίζει η μπαταρία του που λέει 3,5ώρες σε σχέση με τα άλλα..

προσανατολίζομαι σε dell ή toshiba απο θέμα αξιοπιστίας, την HP την ψιλοφοβάμαι..

Δημοσ.

κάνεις λάθος για τον 2ο, δεν είναι καθόλου καλύτερη η κάρτα ούτε με crossfire από την 740m, άρα τζάμπα τα 100 ευρώ :cry:

για το 1ο δεν μπορώ να πω κάτι, η κάρτα του είναι λίγο πιο κάτω από την 740m αλλά έχει μεγαλύτερη μνήμη και win και σκηρό  για 50 ευρώ παραπάνω. δίκαιη τιμή αλλά τα χρειάζεσαι αυτά τα παραπάνω; αν δεν μπορείς να βρεις win αλλιώς, πχ πανεπιστήμιο, οκ αξίζει σίγουρα, αλλιώς δε σου δίνει κάτι παραπάνω και είπαμε να περιοριστούμε στα 500.

Δημοσ.

Παιδιά μου άρεσε η προσφορά για το Asus, όμως δεν είναι λίγο αδύναμος ο επεξεργαστής?

Η μητρική παίρνει μόνο τη σειρά U των CPU ? Επειδή στο site της Asus λέει παίρνει μέχρι τον i7 3537U.

Δημοσ.

καθαρά λογικά ναι, μόνο u και είναι θέμα κατανάλωσης και ψήκτρας λογικά οπότε, όντως εκεί έχεις ένα θέμα αναβάθμισης. είναι περισσότερο για αυτούς που δε θα το πειράξουν ποτέ τον επεξεργαστη. βεβαια σε αποζημιώνει η κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Χμμμ.. γιατί είχα βάλει στο μάτι το Fujitsu AH532 με την 640m (περίπου στα ίδια με την 740m), ο οποίος παίρνει και τον i7 3632QM, αν θέλω για αναβάθμιση..

Απλά μιλάμε για τρομερή ποιότητα του Asus δεν το συζητάμε.. αλλά επί της ουσίας δε ξέρω αν θέλω laptop που δε θα μπορώ να βάλω ποτέ i7 δυνατό τετραπύρηνο..

Δίλλημα ποιότητα vs specs με λίγα λόγια..

Δημοσ.

κάνεις λάθος για τον 2ο, δεν είναι καθόλου καλύτερη η κάρτα ούτε με crossfire από την 740m, άρα τζάμπα τα 100 ευρώ :cry:

για το 1ο δεν μπορώ να πω κάτι, η κάρτα του είναι λίγο πιο κάτω από την 740m αλλά έχει μεγαλύτερη μνήμη και win και σκηρό  για 50 ευρώ παραπάνω. δίκαιη τιμή αλλά τα χρειάζεσαι αυτά τα παραπάνω; αν δεν μπορείς να βρεις win αλλιώς, πχ πανεπιστήμιο, οκ αξίζει σίγουρα, αλλιώς δε σου δίνει κάτι παραπάνω και είπαμε να περιοριστούμε στα 500.

Το δευτερο φοραει 2 καρτες γραφικων !!! οχι μια

Θα το ξανακοιτάξω μια να δω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...