Jazzman87 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα/ Καλησπέρα σε όλους στην παρέα Γι ακόμα μια φορά θα χρειαστώ τη βοήθεια και τις γνώμες σας για να προχωρήσω σε μια ακόμα αγορά. Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά ενός τάμπλετ. Πρόσφατα μετακόμισα στη Μ.Βρετανία οπότε ενδεχομένως να έχω πρόσβαση σε μεγαλύτερη αγορά, παρόλα αυτά οι επιλογές φαίνεται να είναι περιορισμένες ή πολύ απλά εγώ δεν έχω έμπνευση, παρακάτω θα βρείτε τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν: Επεξεργαστής: τετραπύρηνος RAM: 2GB Οθόνη: 9" - 10.1" Λογισμικό: Android Τιμή: 300€ (+/- 50€) Έχω "σκανδαλιστεί" με την επικείμενη κυκλοφορία του καινούριου Nexus 10, αλλά πιστεύω ότι η τιμή θα είναι ιδιαίτερα υψηλή και η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να πραγματοποιούσα την αγορά μέσα στο επόμενο 15ήμερο. Περιμένω τις απόψεις σας και τις συμβουλές σας, οποιαδήποτε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη!
Jazzman87 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Φαίνεται πολύ καλό και τα μπροστινά ηχεία είναι μεγάλο συν, αλλά η τιμή είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτά που θέλω να πληρώσω - εκτός και αν κάτι μου διαφεύγει Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2013 από Jazzman87
killmelater Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 345 απο skroutz εχει.. Τωρα στο μερος που εισαι δε ξερω απο τιμες φιλε μου
ntinosterpsis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε μου καλυτερα να το παρεις απο Ελλαδα...ειναι πολυ πιο φθηνες οι τιμες,τουλαχιστον για το Note. Εγω το εχω και θα στο προτεινα πολυ καλο!
Jazzman87 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Για το Νέξους 10 (το περσινό μοντέλο) πιστεύετε ούτε κουβέντα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα