Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω μια παλια καμερα απο την οποια θελω να περασω καποια βιντεο στο λαπτοπ. Ο προηγουμενος υπολογιστης ειχε υποδοχη για το καλωδιο firewire το οποιο εχει η καμερα. Επειδη ομως το λαπτοπ δεν εχει τετοια υποδοχη και απ'οτι μου ειπαν δεν μπορει να μπει στο λαπτοπ, αγορασα ενα καλωδιο dv με εξοδο usb για να κανω την δουλεια μου.

Όμως το λαπτοπ δεν μπορει να αναγνωρισει τη συσκευη με αυτο το καλωδιο. Το απλο usb το αναγνωριζει και μπορω να κατεβασω μονο τις φωτογραφιες.  Το dv με usb οχι.. Τι κανω;

Δημοσ.

Δεν ξέρω το κατά πόσο είναι αξιόπιστη μια τέτοια λύση. Καλό το usb αλλά δεν μπορείς να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του dv (τουλάχιστον όχι το usb 2.0). Θα έλεγα να πάρεις μια κάρτα pcmcia firewire (http://www.ebay.com/bhp/firewire-pcmcia-card) έχει και στην Ελλάδα αλλά οι τιμές ξεκινάνε από τα 50-φεύγα ευρώ.

Αυτό βέβαια με την προϋπόθεση ότι το Laptop έχει pcmcia υποδοχή η οποία μοιάζει με card reader αλλά είναι αρκετά φαρδιά, σαν μια πιστοτική και συνήθως έχει κάποιο καπάκι ή μια ψεύτικη κάρτα μέσα για να μην μπαίνει σκόνη.

Δες και αυτό το βίντεο...

Δώσε βάση στο 1:22 λεπτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...