Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια επιπρόσθετη ρύθμιση που πρέπει να κάνω ώστε να δουλεύει το intnernet στο κινητό μου (HTC G2) πέραν των wifi συνδέσεων;

Δημοσ.

<p>Δηλαδή όλοι κάνετε κάποιες ρυθμίσεις ανάλογα τον provider για να βλέπει internet το κινητό σας?</p>

Ακριβώς.

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Δηλαδή όλοι κάνετε κάποιες ρυθμίσεις ανάλογα τον provider για να βλέπει internet το κινητό σας?

Προσωπικα μου ερχονται αυτοματα και εχω περασει κ απο τις 3 εταιριες

Δημοσ.

πού έρχονται αυτόματα; με sms;

Ουτε καν απλα με το που ανοιγα τη συσκευη πηγαινα στις ρυθμισεις δικτυου και ειχε ετοιμο APN
Δημοσ.

Αυτά τα στοιχεία πρέπει να τα βάλω κάπου;

Πηγαινε ρυθμισεις,περισσοτερες ρυθμισεις,δικτυα κινητης τηλεφωνιας και πατα εκει που λεει ονοματα σημειων προσβασης.Εκει θα δημιουργησεις ενα νεο APN με τα στοιχεια που σου εδωσα πιο πανω.Αφου το αποθηκευσεις και το τσεκαρεις για να ειναι ενεργο κλεισε τη συσκευη σου περιμενε καμια 5-6 δευτερολεπτα και ξανανοιξε τη

Δημοσ.

για το DNS που βάζω τα νούμερα που μου δίνεις;

στο interface μου υπάρχουν τα εξής πεδία για συμπλήρωση: Name, APN,Proxy, Port, Username, Password, Server, MMSC, MMS proxy, MMS port, MCC, MNC, Authentication type, APN type, APN protocol.

Δημοσ.

για το DNS που βάζω τα νούμερα που μου δίνεις;

στο interface μου υπάρχουν τα εξής πεδία για συμπλήρωση: Name, APN,Proxy, Port, Username, Password, Server, MMSC, MMS proxy, MMS port, MCC, MNC, Authentication type, APN type, APN protocol.

Ρε φιλε αφου στα εχω πει ολα αναλυτικα.Κανεις καινουριο προφιλ με ονομα Cosmote Internet και στη συνεχεια συμπληρωνεις να πεδια APN,MCC,MNC,APN TYPE και DNS.Αν χρειαστει να επιλεξεις τυπο για το προφιλ επιλεγεις GPRS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...