Millennium Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Και το Corsair CX βασική σειρά είναι φίλε...Για ποιό thermaltake λες.Αν και συμφωνώ με τη σκέψη σου περί αξιόπιστου τροφοδοτικού είναι θέμα ισορροπίας και προτεραιοτήτων για τη χρήση. Το Battlefield 4 optimized για amd θα είναι.Και mantle με patch θα υποστηρίζει. Ψύκτρα σε αυτό το budget ειδικά ότι και αν πάρεις καλό είναι να βάλεις.
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις.. Τελικα εχω ψιλοκαταληξει στην GTX 760 μιας και δεν θα βαλω SSD,τουλαχιστον αρχικα (μιας και σε gaming δεν θα δω καποια διαφορα..). Απλα βλεπω οτι στις συνθεσεις σας βαζετε τροφοδοτικα thermaltake,δεν ειμαι κατα της εταιριας απλα νομιζω οτι χρειαζεται καποιο πιο αξιοπιστο πχ XFX 550W ή CORSAIR CX600W γιατι φοβαμαι οτι δεν ειναι τοσο αξιοπιστο το thermaltake και δεν θελω σε καμια πτωση τασης να καει.. Στις παρατηρήσεις σου έχω το XFX Επισης για mobo αν τελικα διαλεξω AMD FX 8350 λεω για αυτη Site: GA-970A-UD3 και αν διαλεξω INTEL i5 4570 αυτη Site: Gigabyte B85-HD3 Οι μητρικες ειναι καθαρα θεμα χαρακτηριστικών δες πια σου ειναι απαραίτητα με ενα compare στην σελίδα της κατασκευάστριας. Πειτε μου την γνωμη σας για αυτες τις μητρικες.Προτιμω να ριξω λιγο απο την μητρικη μιας και δεν πολυβλεπω μεγαλες διαφορες ριχνοντας την 16 ευρω απο H87 σε H85 (για intel cpu) και να τα δωσω στο τροφοδοτικο που σιγουρα χρειαζεται ενα πιο αξιοπιστο. Και κατι τελευταιο ο FX 8350 χρειαζεται ψυκτρα σε stock frequency σιγουρα?Γιατι επειδη εριξα μια ματια και ειδα οτι δεν εχει καποιο προβλημα με την θερμοκρασια(stock παντα). Οι θερμοκρασίες αντέχονται ο θόρυβος που κανει η συγκεκριμένη ψήκτρα δεν αντέχεται.
Haris San Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Και το Corsair CX βασική σειρά είναι φίλε...Για ποιό thermaltake λες.Αν και συμφωνώ με τη σκέψη σου περί αξιόπιστου τροφοδοτικού είναι θέμα ισορροπίας και προτεραιοτήτων για τη χρήση. Το Battlefield 4 optimized για amd θα είναι.Και mantle με patch θα υποστηρίζει. Ψύκτρα σε αυτό το budget ειδικά ότι και αν πάρεις καλό είναι να βάλεις. Για τροφοδοτικο διατιθεμαι να δωσω μεχρι 80 ευρω για να παρω καποιο πιο καλο. Εχει και GS600,XFX 650W και ENERMAX 550W.Δεν ξερω αν και η OCZ ειναι καλη.. Εσυ τι προτεινεις?
Fulgore1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Για τροφοδοτικο διατιθομαι να δωσω μεχρι 80 ευρω για να παρω καποιο πιο καλο. Εχει και GS600,XFX 650W και ENERMAX 550W.Δεν ξερω αν και η OCZ ειναι καλη.. Εσυ τι προτεινεις? Το θεμα ειναι να χωρεσει και ο Ssd Και η καλυτερη καρτα γραφικων μεσα στην συνθεση γιαυτο και προτεινα το φτηνο αλλα καλο http://www.skroutz.gr/s/414060/Thermaltake-Hamburg-530W.html?from=autocomplete&keyphrase=530hamburg.80ευρο για τροφοδοτικο σε στο δικο σου budget (760ευρο)ειναι λιγο πολλα νομιζω.
Millennium Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 To XFX pro είναι καλό για τα λεφτά του όπως και το OCZ ZT 650 (κοίτα αν σου φτάνουν οι connectors του).
Haris San Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 To XFX pro είναι καλό για τα λεφτά του όπως και το OCZ ZT 650 (κοίτα αν σου φτάνουν οι connectors του). Mαλλον απ'οτι φαινεται θα βαλω αυτο Site: XFX Core Edition PRO650W για να χω το κεφαλι μου ησυχο και μηπως αργοτερα θελω να βαλω καρτα γραφικων που να απαιτει 600W.. Το θεμα ειναι να χωρεσει και ο Ssd Και η καλυτερη καρτα γραφικων μεσα στην συνθεση γιαυτο και προτεινα το φτηνο αλλα καλο http://www.skroutz.gr/s/414060/Thermaltake-Hamburg-530W.html?from=autocomplete&keyphrase=530hamburg.80ευρο για τροφοδοτικο σε στο δικο σου budget (760ευρο)ειναι λιγο πολλα νομιζω. Καταλαβα για πιο λογο προτεινες αυτο και δεν ειπα οτι ειναι εισαι λαθος,απλα εγω ψιλοφοβαμαι για τον λογο που ειπα και σε προηγουμενη απαντηση και προτιμω να δωσω 80 ευρω για ενα καλυτερο και πιο αξιοπιστο.Τωρα για τον SSD επειδη στο gaming δεν θα δω καποια διαφορα θα το εχω στα υποψιν για αναβαθμιση αργοτερα και την διαφορα θα την ριξω στην καρτα γραφικων για να βαλω μια GTX 760 OC που ειχες πει και εσυ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα