Προς το περιεχόμενο

error loading operating system

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας,

σημερα πηγα να εγκαταστησω τα windows xp σε dual boot με τα 7.

εφτιαξα ενα partition μεσα απο τα 7, εκανα εγκατασταση τα xp και στο πρωτο restart που κανουν μετα το copy των αρχειων μου ευγαλε αυτο "error loading operating system"

δοκιμασα να κανω repair απο το cd των 7, βρηκε κανονικα το λειτουργικο. αλλα μετα το repair δεν αλλαξε τιποτα.

εχω ξανακανει εγκατασταση windows ετσι αναποδα στο παρελθον, αλλα ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα.

υ.γ. τα αρχεια του δισκου τα θελω οποτε δεν παιζει format, και το backup θα παρει ωρες μιας και ειναι παλιος ο δισκος.

Δημοσ.

Βρες το αρχείο boot.ini στο c: τον xp,αρχείο κειμένου είναι,άνοιξε το με το notepad και κάνε copy paste εδώ να δούμε τη γράφει,ανέβασε και μια εικόνα με τα διαμερίσματά σου (διαχείριση δίσκων)αν μπορείς.

Δημοσ.

το pc θα το εχω παλι αυριο στα χερια μου,

ο δισκος ειναι σε διο partition, ενα των 90 με τα 7 και ενα των 20 οπου πηγα να βαλω τα xp.

Δημοσ.

τελικα εκανα backup, φορματ, και περασα xp. αναψε κανονικα..
το προβλημα τωρα ειναι, οτι και να θελω να βαλω 7 δεν μπορω, η αν βαλω δεν θα εχει aero.. καηκε η καρτα.. δεν γυρναγε ο ανεμιστηρας (με το χερι γυρναει πολυ δυσκολα) και τσαφ.. rip τωρα με onboard..

απο οτι φενετε ειχε θεμα επιδη ειχα βαλει πρωτα 7 και μετα xp, ενω η ms προτεινει πρωτα το παλιο μετα το νεο.. το εχω κανει 3 φορες αυτο.. πρωτη φορα δεν μπενει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...