p_under Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, θέλω να βάλω internet σε συγγενικό μου πρόσωπο που πέρασε σε σχολή στην Κομοτηνή. Υπάρχει κανένας ντόπιος να μου πει τι να προσέξω? Ποιον να προτιμήσω ή να αποφύγω? Ευχαριστώ πολύ.
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ολοι οι παροχοι πανω στο δικτυο του οτε πατανε οποτε σαν χαλκο θα παρεις οτι τυχει.απο εκει και περα κοιτα προσφορες.πχ επαιζε ενα προπληρωμενο forthnet με 15 ευρω αν θυμαμαι καλα αλλα παιζουν και αλλα.για την wind ακουγονται κατι ψιλοπαραπονακια τον τελευταιο καιρο οτι σουρνεται. εννοειται βεβαια οτι πρεπει να δει αν υπαρχει ιδιοκτητο εκει πρωτα σε οποιον παροχο και να διαλεξεις.
p_under Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 αυτό θα ήθελα να μάθω αν παίζει ιδιόκτητο. Αλλά το ψάχνω από καλαμάτα, ώστε να βάλω στην κομοτηνή και δεν είμαι εκεί ώστε να ρωτήσω τηλέφωνα και τα λοιπά.
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 αυτό θα ήθελα να μάθω αν παίζει ιδιόκτητο. Αλλά το ψάχνω από καλαμάτα, ώστε να βάλω στην κομοτηνή και δεν είμαι εκεί ώστε να ρωτήσω τηλέφωνα και τα λοιπά. βρες κανα γειτονικο νουμερο κτλ να δεις τι παιζει.γιατι μπορει να ειναι κεντρο κομοτηνης οποτε οκ αλλα μπορει να ειναι πιο εξω και να μην υπαρχει.στην κομοτηνη ξερω οτι υπαρχει ενα εδω. Παρασίου 2 & Βέμπο το οποιο εχει ιδιοκτητο forthnet.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω κάποιον μέσα στην πόλη που να μην είναι σε ιδιόκτητο. Το Α/Κ του ΟΤΕ είναι στην κεντρική πλατεία της πόλης (είναι το κτίριο που βρίσκεται στη Παρασίου 2 & Βέμπο που είπε ο poulinos) κι από 'κει παίρνει internet όλη η πόλη. Εγώ μένω στα 500-600μ από εκεί, είμαι στο ιδιόκτητο της HOL και κλειδώνω στα 15-16. Έχει βρει σπίτι ο συγγενής σου; Αν ξέρει διεύθυνση πες την.
p_under Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 ναι η διεύθυνση είναι Αμπλέλων 18-22, σκεφτόμουν για forthnet φοιτητικό, παίζει καμιά καλύτερη προσφορά? Τηλεφωνίες και τα ρέστα δεν μας ενδιαφέρουν.
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω κάποιον μέσα στην πόλη που να μην είναι σε ιδιόκτητο. Το Α/Κ του ΟΤΕ είναι στην κεντρική πλατεία της πόλης (είναι το κτίριο που βρίσκεται στη Παρασίου 2 & Βέμπο που είπε ο poulinos) κι από 'κει παίρνει internet όλη η πόλη. Εγώ μένω στα 500-600μ από εκεί, είμαι στο ιδιόκτητο της HOL και κλειδώνω στα 15-16. Έχει βρει σπίτι ο συγγενής σου; Αν ξέρει διεύθυνση πες την. λογικα ολοι οι παροχοι θα πρεπει να εχουν ιδιοκτητο σε εκεινο το σημειο επειδη ειναι κεντρικο.επισης για σενα προσωπικα που εχεις Hol παρε τηλεφωνο την Hol αμα δεν το εχεις κανει ηδη και ζητησε τους να σου βαλουν 9 margn. αν εισαι με 11 και σε βαλουν σε 9 θα κερδισεις τουλαχιστον 1 mbit. ναι η διεύθυνση είναι Αμπλέλων 18-22, σκεφτόμουν για forthnet φοιτητικό, παίζει καμιά καλύτερη προσφορά? Τηλεφωνίες και τα ρέστα δεν μας ενδιαφέρουν. ισως και το προπληρωμενο της forthnet αν ισχυει ακομα.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 ναι η διεύθυνση είναι Αμπλέλων 18-22, σκεφτόμουν για forthnet φοιτητικό, παίζει καμιά καλύτερη προσφορά? Τηλεφωνίες και τα ρέστα δεν μας ενδιαφέρουν. Αμπέλων εννοείς μάλλον. Εντάξει είναι αρκετά κοντά στο κέντρο. Απ' το κτίριο του ΟΤΕ σκέψου το google maps δίνει μια απόσταση 450μ. Φοιτητικό σίγουρα έχουν ο ΟΤΕ και η Cyta, αλλά μόνο φοιτητικά δεν είναι, δε συμφέρουν καθόλου. Της forthnet δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι ανάλογα με το τι σύνδεση έχει στο κινητό του (πρέπει να έχει σύνδεση όμως, όχι κάρτα), να διαλέξει και το αντίστοιχο internet. Μόνο έτσι θα ελαχιστοποιήσει το μηνιαίο κόστος. Εκεί παίζουν εκπτώσεις. Και σ' αυτήν την περίπτωση, το πιο συμφέρον είναι να έχει Vodafone (οπότε μπορεί να βάλει hol) ή μετά της Wind (με ίντερνετ Wind βεβαίως). Ανέφερε αν θες τι σύνδεση έχει (αν έχει) για να το δούμε. επισης για σενα προσωπικα που εχεις Hol παρε τηλεφωνο την Hol αμα δεν το εχεις κανει ηδη και ζητησε τους να σου βαλουν 9 margn. αν εισαι με 11 και σε βαλουν σε 9 θα κερδισεις τουλαχιστον 1 mbit. Έχει γίνει αυτό. Έτσι πιάνω τα 15-16.
p_under Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 δυστυχώς (γι αυτήν) έχουμε οικογενειακό υπηρεσιακό Κοσμοτέ. άρα δεν παίζει να το συνδυάσει. Άρα θα πάω να ρωτήσω πιο είναι πιο φτηνό ουσιαστικά. Με προτίμηση την Forthnet. Αμπέλων ήθελα να πω ναι!
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει γίνει αυτό. Έτσι πιάνω τα 15-16. αν το ρουτερ σου υπηστηριζεικαι dmt και το ριξεις σε κανα 5-6 θα εισαι ακομα πιο fast 1
p_under Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 ωραίες οι προτάσεις σου @poulinos. Θα μπορούσα να σε ζαλίσω λίγο με το δικό μου setup @ Wind Καλαμάτα ώστε να finetunάρω λίγο την γραμμή? Ευχαριστώ.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 αν το ρουτερ σου υπηστηριζεικαι dmt και το ριξεις σε κανα 5-6 θα εισαι ακομα πιο fast Αν και ανέφεραν στo adslgr ότι υποστηρίζει, είχα προσπαθήσει αλλά δε συνδεόταν. Υποθέτω λόγω Telnet, γιατί κάποιος στο forum τροποποίησε μερικώς το config αρχείο που πήρε backup από τις ρυθμίσεις του router, έκανε restore στο router το τροποποιημένο και με εντολή από telnet άλλαξε το snr. Θα το δοκιμάσω σε λίγες μέρες, γιατί λείπω εκτός, κι αν σκοντάψω πουθενά θα σου πω. Βασικά αν θες ρίξε μια ματιά (εδώ είναι η σελίδα που μας ενδιαφέρει) και πες μου αν τα λένε καλά. Για την ακρίβεια αυτές τις οδηγίες σκοπεύω να ακολουθήσω.
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 ωραίες οι προτάσεις σου @poulinos. Θα μπορούσα να σε ζαλίσω λίγο με το δικό μου setup @ Wind Καλαμάτα ώστε να finetunάρω λίγο την γραμμή? Ευχαριστώ. αν μπορω να βοηθησω πες μου αν και το σωστο Tuneup δεν ειναι στο ρουτερ παντα αλλα στην καλωδιωση.στο ρουτερ περα απο pppoe/llc απο το να σβησεις τα extra pvc αν εχει ,να κανεις port forward για οτι θες,να κλεισεις το wps και το Upnp δεν υπαρχει κατι αλλο.εγω κλεινω και το firewall.επισης wpa2 στο wifi.
p_under Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 βασικά πιο πολύ θα σε παιδέψω παρά θα κάνουμε δουλειά poulinos μιας και είμαι άσχετος από δικτυακά, αλλά αν μπορείς στείλε μου μερικά link από αυτά που είπες παραπάνω ώστε να τα διαβάσω και να μάθω 2-3 πράγματα. Ευχαριστώ. Για το story είμαι έτσι.
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 βασικά πιο πολύ θα σε παιδέψω παρά θα κάνουμε δουλειά poulinos μιας και είμαι άσχετος από δικτυακά, αλλά αν μπορείς στείλε μου μερικά link από αυτά που είπες παραπάνω ώστε να τα διαβάσω και να μάθω 2-3 πράγματα. Ευχαριστώ. Για το story είμαι έτσι. δεν εισαι ασχημα.για γενικα πραγματα θες τα θεματα στην υπογραφη μου.τωρα για τα πιο πανω που εγραψα πρεπει να πας στην καρτελλα του καθενος για να τα πειραξεις και δεν σημαινει οτι θα υπαρχουν ολα πχ το wpa2 και το wds ειναι στο wireless. to port forward μπορει να το δεις σαν virtual server και ανοιγεις Ports αν θες πχ να τρεξεις καποιο τορρεντ για παραδειγμα. το Upnp δεν μπορω να σκεφτω που μπορει να το εχουν βαλει.η γραμμη σου παντως ειναι νορμαλ.στο wan συνηθως βλεπεις αν το ρουτερ ειναι Pppoe/llc που πλεον ολα τα ρουτερ απο default εκει ειναι.για θεμα καλωδιωσης μεσα στο σπιτι θα πρεπει να υπαρχουν φιλτρα παντου.το φιλτρο εχει σωστη η αναποδη .δεν πρεπει να εχεις πριζακια με πυκνωτη ή αντικεραυνικα.πολλα απο αυτα τα γραφω στο θεμα της υπογραφης. και δεν με παιδευεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα