Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην κοινοτητα!εχω το εξης προβλημα...προσφατα αγορασα το nokia asha 309 και οταν μπαινω στο youtube να δω κανα βιντεο η κανα τραγουδακι η ποιοτητα ειναι λιαν επιεικως απαραδεκτη...κατι σαν 144p μιλαμε και χειροτερα...εν τω μεταξυ τις ρυθμισεις στην ποιοτητα εικονας την εχω στο τερμα...να τονισω επισης οτι γενικα στο κιν οταν παιζω κανα mp3 η καποιο βιντεο το οποιο μου εχουν στειλει η ποιοτητα ειναι παρα πολυ καλη!σε οτι εχει να κανει με internet ειναι χαλια..τι λετε για αυτο;;;;

Δημοσ.

καλησπερα στην κοινοτητα!εχω το εξης προβλημα...προσφατα αγορασα το nokia asha 309 και οταν μπαινω στο youtube να δω κανα βιντεο η κανα τραγουδακι η ποιοτητα ειναι λιαν επιεικως απαραδεκτη...κατι σαν 144p μιλαμε και χειροτερα...εν τω μεταξυ τις ρυθμισεις στην ποιοτητα εικονας την εχω στο τερμα...να τονισω επισης οτι γενικα στο κιν οταν παιζω κανα mp3 η καποιο βιντεο το οποιο μου εχουν στειλει η ποιοτητα ειναι παρα πολυ καλη!σε οτι εχει να κανει με internet ειναι χαλια..τι λετε για αυτο;;;;

Θυμισε μου τι λογισμικο εχει η συσκευη σου?

Δημοσ.

τπτ κανεις??

Θεμα λογισμικου η εφαρμογης μου κανει σιγουρα αλλα εχοντας αυτο το ανυπαρκτο λογισμικο δεν μπορω να βοηθησω λυπαμαι.Γνωμη μου ειναι οτι η αγορα σου δεν ηταν και η καλυτερη.Προτιμοτερο θα ηταν να μαζεψεις κανα ψιλο παραπανω και να παρεις ενα κιν της προκοπης.Φιλικα παντα

Δημοσ.

ειναι νομιζω απολυτα λογικο μιας και το τηλεφωνο δεν πρεπει να εχει καν flash player.

Αν πηρες το συσγκεκριμενο για να βλεπεις youtube videos ατυχησες.

Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι αλλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...