Killex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 έκανα σήμερα το βραδυ μια περιήγηση στο skroutz για έναν φίλο που θέλει να πάρει pc και κοίταξα για motherboard FM2 και am3+ που υποτίθεται είναι καινούρια sockets και δεν μπόρεσα να βρω ούτε μια μητρική που να έχει pci express 3 δηλαδή δεν θα δουλεύει καμια gpu με 3.0 σε αυτό το motherboard αποκλείουν δηλαδή όλες τις καινούριες κάρτες σε amd πλατφόρμες περιμένω τα φώτα σας και σας ευχάριστο προκαταβολικά που διαβάσατε αυτό το μεγαλούτσικο post
Xristaras12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 φυσικα και θα δουλευουν οι καρτες με pcie 3 απλα δεν θα μπορεις να παρεις ολη την ταχυτητα του διαυλου.
Killex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 φυσικα και θα δουλευουν οι καρτες με pcie 3 απλα δεν θα μπορεις να παρεις ολη την ταχυτητα του διαυλου. δηλαδή χάνεις πολύ απόδοση?
Xristaras12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 θα σε γελασω,αλλα δε νομιζω οτι ειναι τρομερη,μη σου πω οτι μπορει να ειναι και μη ορατη καν.
Killex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Τι ορατή, για 1% το πολύ μιλάμε. πω πλακα κανεις δηλαδή εγώ που έχω μια gtx 550τι σε pci xpress 2 μπορώ να βάλω μια μεγαλύτερη που είναι για pci express 3 χωρίς να εγώ πρόβλημα? να το ήξερα λίγο καιρό πιο μπροστά θα είχα πάρει κάρτα κοψοχρονιά
Zaknafein Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας ή απώλειας επιδόσεων αν έχεις Mobo PCIe 2.0 και κάρτα που υποστηρίζει 3.0, εκτός από ακραίες συνθέσεις (2+ κάρτες γραφικών).
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δες το από την καλή μεριά,δεν αλλάζει εύκολα socket..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα