Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά,το τελευταίο διάστημα και σε άσχετες στιγμές(οχι όταν κάνει boot to pc)ακούγετε από το ηχείο του pc συνεχόμενα μπιπ!έχω παρατήρηση οτι το κάνει οταν τρέχω κανένα παιχνίδι στο fb ή όταν ειναι άπλα ανοιχτός και δεν τον χρησιμοποιηω.ξερει κανεις να με βοηθησει?.

Δημοσ.

ΒΑΣΙΚΑ τι ηχος ειναι το μπιπ διακεκομενος?  συνεχες? εχει καποια σημασια το καθε μπιμπ!

είναι συνεχόμενος ομως το κανει πολλες φορες σε μικρο διαστημα και στην συνεχεια αν το αφήσω και δεν κάνω τίποτα τοτε γινετε συνεχόμενος και δεν σταματάει ποτε,μέχρι να κουνήσω το ποντίκι η βγω απο το παιχνίδι που παιζω.το καθάρισα το pc και έβγαλα τις ram και την καρτα γραφικων μήπως ειχα στατικο ηλεκτρισμο

(λεω εγω τωρα :huh: ) ομως το προβλημα υπαρχει ακομα!

Δημοσ.

είναι συνεχόμενος ομως το κανει πολλες φορες σε μικρο διαστημα και στην συνεχεια αν το αφήσω και δεν κάνω τίποτα τοτε γινετε συνεχόμενος και δεν σταματάει ποτε,μέχρι να κουνήσω το ποντίκι η βγω απο το παιχνίδι που παιζω.το καθάρισα το pc και έβγαλα τις ram και την καρτα γραφικων μήπως ειχα στατικο ηλεκτρισμο

Εννοείς οτι αν κουνήσεις το ποντικι και συνεχίζεις το παιχνιδι σταματάει?

Να σταματάει οταν βγαινεις από το παιχνίδι λογικο ειναι, σαν προειδοποιηση για ψηλές θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Τι θερμοκρασίες έχεις μετα το καθαρισμα! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...