vega13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπέρα παιδιά,το τελευταίο διάστημα και σε άσχετες στιγμές(οχι όταν κάνει boot to pc)ακούγετε από το ηχείο του pc συνεχόμενα μπιπ!έχω παρατήρηση οτι το κάνει οταν τρέχω κανένα παιχνίδι στο fb ή όταν ειναι άπλα ανοιχτός και δεν τον χρησιμοποιηω.ξερει κανεις να με βοηθησει?.
skfn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ti σύστημα έχεις έχεις? Δες θερμοκρασίες http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
vega13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ti σύστημα έχεις έχεις? Δες θερμοκρασίες http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html εχω windows 7 και παρακατω επισυναπτω τις θερμοκρασιες.
daidalos1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ΒΑΣΙΚΑ τι ηχος ειναι το μπιπ διακεκομενος? συνεχες? εχει καποια σημασια το καθε μπιμπ!
WalkerSW Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Warning για θερμοκρασίες ειναι.... με 80αρια σε απλα flashgames λογικο είναι... καθάρισμα θελει!
daidalos1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ας παρει ενα blower κοστος 15 ευρω να ξενιασει αυτο εκανα εγω απο τα praktikier!
vega13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ΒΑΣΙΚΑ τι ηχος ειναι το μπιπ διακεκομενος? συνεχες? εχει καποια σημασια το καθε μπιμπ! είναι συνεχόμενος ομως το κανει πολλες φορες σε μικρο διαστημα και στην συνεχεια αν το αφήσω και δεν κάνω τίποτα τοτε γινετε συνεχόμενος και δεν σταματάει ποτε,μέχρι να κουνήσω το ποντίκι η βγω απο το παιχνίδι που παιζω.το καθάρισα το pc και έβγαλα τις ram και την καρτα γραφικων μήπως ειχα στατικο ηλεκτρισμο (λεω εγω τωρα ) ομως το προβλημα υπαρχει ακομα!
skfn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 είναι συνεχόμενος ομως το κανει πολλες φορες σε μικρο διαστημα και στην συνεχεια αν το αφήσω και δεν κάνω τίποτα τοτε γινετε συνεχόμενος και δεν σταματάει ποτε,μέχρι να κουνήσω το ποντίκι η βγω απο το παιχνίδι που παιζω.το καθάρισα το pc και έβγαλα τις ram και την καρτα γραφικων μήπως ειχα στατικο ηλεκτρισμο (λεω εγω τωρα ) ομως το προβλημα υπαρχει ακομα! Εννοείς οτι αν κουνήσεις το ποντικι και συνεχίζεις το παιχνιδι σταματάει? Να σταματάει οταν βγαινεις από το παιχνίδι λογικο ειναι, σαν προειδοποιηση για ψηλές θερμοκρασίες.
WalkerSW Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 είναι συνεχόμενος ομως το κανει πολλες φορες σε μικρο διαστημα και στην συνεχεια αν το αφήσω και δεν κάνω τίποτα τοτε γινετε συνεχόμενος και δεν σταματάει ποτε,μέχρι να κουνήσω το ποντίκι η βγω απο το παιχνίδι που παιζω.το καθάρισα το pc και έβγαλα τις ram και την καρτα γραφικων μήπως ειχα στατικο ηλεκτρισμο (λεω εγω τωρα ) ομως το προβλημα υπαρχει ακομα! Τι θερμοκρασίες έχεις μετα το καθαρισμα!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 γιατί δε του λέτε να κάνει και αλλαγή πάστας στον επεξεργαστή? 1
daidalos1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 <p>γιατί δε του λέτε να κάνει και αλλαγή πάστας στον επεξεργαστή?</p> Arctic silver 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα