Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Γειά σας. Μιας και τώρα κοντά βγαίνει το GTA V θα ήθελα κάποιους Έλληνες να ληστέψουμε καμια τράπεζα (KNOW WAHT I AM SAYING???) οπότε στο παρακάτω link έχω ένα Social Club Crew και όποιος θέλει, μπαίνει τον βάζω σε θέση και είμαστε κομπλε. Είμαι σε PS3 αλλά αν δω πολλούς XBOXάδες θα κάνω και ένα με 360 το λινκ είναι: http://socialclub.rockstargames.com/crew/gta_v_greece_ Κάντε με add στο SC είμαι ο leader του group. Καλό κάψιμο.
kjtzemis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε μου αν θελεις εχω φτιαξει και εγω μενα φιλαρακι, ειμαστε 4 ατομα.Αν θελεις ψαξε μας στο social club με το ονομα Spartans Hellas ή αν δεν το βρεις ψαξε με με το username: kjtzemis.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε μου αν θελεις εχω φτιαξει και εγω μενα φιλαρακι, ειμαστε 4 ατομα. Αν θελεις ψαξε μας στο social club με το ονομα Spartans Hellas ή αν δεν το βρεις ψαξε με με το username: kjtzemis. ααα οκ. Αρκεί να έχεις δίκαιο μισθό
kjtzemis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ααα οκ. Αρκεί να έχεις δίκαιο μισθό χαχαχ κατι θα κανονισουμε.
george14iv Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα παιζω κι εγω v psn id : george14iv καντε με add αν θελετε !!!
vfragos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, μόλις έκανα join και εγώ στους Spartan Hellas, άντε να μαζευόμαστε!
Fronimitis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω που το εχω απο το θειο καλυτερα να μην μπω ε;
kjtzemis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 @vfragosωραιος.τριτη λογικα εχει λιωσιμο. @fronimitis δεν ξερω φιλε μου τι να σου πω, δεν ξερω τι θα παιχτει με οσους εχετε χακαρισμενες κονσολες. Υ.Γ.Αντε παιδια να μαζευομαστε σιγα σιγα γιατι την Τριτη φτανει η μεγαλη ημερα.Οποιος αλλος θελει να μπει στην crew SPARTANS HELLAS μπαινει στο social club και μπαινει.Ειμαστε ειδη 7 ατομα πλεον, παμε να διαλυσουμε τα αμερικλανακια (λεμε τωρα).
vag.patrick Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 εγω θελω να παρω μερος αλλα δεν εχω την πολυτελεια του χρονου παιδες....
kjtzemis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 εγω θελω να παρω μερος αλλα δεν εχω την πολυτελεια του χρονου παιδες.... Αμα θελεις μπες στην ομαδα και μπαινε να παιζεις οποτε μπορεις online ετσι κιαλλιος και εγω μεχρι τελη οκτωβρη θα μπορω να παιζω σχεδον καθημερινα γιατι μετα μπαινω φανταρος.
pampinoscy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε μου αν θελεις εχω φτιαξει και εγω μενα φιλαρακι, ειμαστε 4 ατομα. Αν θελεις ψαξε μας στο social club με το ονομα Spartans Hellas ή αν δεν το βρεις ψαξε με με το username: kjtzemis. γειά προσπαθώ να μπώ στο crew σου αλά δεν το βρίσκω πουθενά στο S.C. Πώς μπορώ να το βρώ αλλιώς?
kjtzemis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 γειά προσπαθώ να μπώ στο crew σου αλά δεν το βρίσκω πουθενά στο S.C. Πώς μπορώ να το βρώ αλλιώς? Οριστε το link. http://socialclub.rockstargames.com/crew/spartans_hellas
KAGERO Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 παιδια επειδη θελω να συμμετεχω αλλα δεν εχω ιδεα απο ονλινε και δεν μπορω να μπω αμα μπορει να με βοηθησει καποιος ... (apo xbox παιζω) μπορειτε να με βοηθησετε ? εγινα member στην ομαδα αλλα δεν ξερω πως να μπω να παιξω ... (ειμαι απο xbox)
kjtzemis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 παιδια επειδη θελω να συμμετεχω αλλα δεν εχω ιδεα απο ονλινε και δεν μπορω να μπω αμα μπορει να με βοηθησει καποιος ... (apo xbox παιζω) μπορειτε να με βοηθησετε ? εγινα member στην ομαδα αλλα δεν ξερω πως να μπω να παιξω ... (ειμαι απο xbox) Μολις το παιχνιδι ξεκιναει να κανει το loading για να σε βαλει να παιξεις το παιχνιδι κατω δεξια θα γραφει πατα το κουμπι Χ για ps3 (A για xbox360) για να μπεις στο online, μολις το φορτωσει θα σε βαλει να φτιαξεις παιχτη απο εκει και περα δεν γνωριζω (λογικα μετα κανεις save τον χαρακτηρα και σε βαζει να παιξεις) μιας και εγω αφου εφτιαξα τον παιχτη δεν μεβαλε να παιξω γιατι χθες ηταν υπερφορτωμενοι οι servers, σημερα ουτε καν δοκιμασα να μπω μιας και τα ιδια ακουσα..οτι παλι ειναι φορτωμενοι οι servers (πως να μην ειναι αφου εχουν μπει ολα τα αμερικανακια μεσα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις