Προς το περιεχόμενο

GTA V Greek group

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Μιας και τώρα κοντά βγαίνει το GTA V θα ήθελα κάποιους Έλληνες να ληστέψουμε καμια τράπεζα (KNOW WAHT I AM SAYING???) οπότε στο παρακάτω link έχω ένα Social Club Crew και όποιος θέλει, μπαίνει τον βάζω σε θέση και είμαστε κομπλε. Είμαι σε PS3 αλλά αν δω πολλούς XBOXάδες θα κάνω και ένα με 360 το λινκ είναι: http://socialclub.rockstargames.com/crew/gta_v_greece_

Κάντε με add στο SC είμαι ο leader του group. Καλό κάψιμο.

Δημοσ.

Φιλε μου αν θελεις εχω φτιαξει και εγω μενα φιλαρακι, ειμαστε 4 ατομα.
Αν θελεις ψαξε μας στο social club με το ονομα Spartans Hellas ή αν δεν το βρεις ψαξε με με το username: kjtzemis.

Δημοσ.

Αν θελεις ψαξε μας στο social club με το ονομα Spartans Hellas ή αν δεν το βρεις ψαξε με με το username: kjtzemis.

ααα οκ. Αρκεί να έχεις δίκαιο μισθό :P

Δημοσ.

@vfragos
ωραιος.τριτη λογικα εχει λιωσιμο. :D

@fronimitis

δεν ξερω φιλε μου τι να σου πω, δεν ξερω τι θα παιχτει με οσους εχετε χακαρισμενες κονσολες.

Υ.Γ.Αντε παιδια να μαζευομαστε σιγα σιγα γιατι την Τριτη φτανει η μεγαλη ημερα.Οποιος αλλος θελει να μπει στην crew SPARTANS HELLAS μπαινει στο social club και μπαινει.Ειμαστε ειδη 7 ατομα πλεον, παμε να διαλυσουμε τα αμερικλανακια (λεμε τωρα). :P

Δημοσ.

εγω θελω να παρω μερος αλλα δεν εχω την πολυτελεια του χρονου παιδες....

Αμα θελεις μπες στην ομαδα και μπαινε να παιζεις οποτε μπορεις online ετσι κιαλλιος και εγω μεχρι τελη οκτωβρη θα μπορω να παιζω σχεδον καθημερινα γιατι μετα μπαινω φανταρος.

Δημοσ.

γειά προσπαθώ να μπώ στο crew σου αλά δεν το βρίσκω πουθενά στο S.C. Πώς μπορώ να το βρώ αλλιώς?

Δημοσ.

παιδια επειδη θελω να συμμετεχω αλλα δεν εχω ιδεα απο ονλινε και δεν μπορω να μπω αμα μπορει να με βοηθησει καποιος ... (apo xbox παιζω)

μπορειτε να με βοηθησετε ? εγινα member  στην ομαδα αλλα δεν ξερω πως να μπω να παιξω ... (ειμαι απο xbox)

Δημοσ.

παιδια επειδη θελω να συμμετεχω αλλα δεν εχω ιδεα απο ονλινε και δεν μπορω να μπω αμα μπορει να με βοηθησει καποιος ... (apo xbox παιζω)

μπορειτε να με βοηθησετε ? εγινα member  στην ομαδα αλλα δεν ξερω πως να μπω να παιξω ... (ειμαι απο xbox)

Μολις το παιχνιδι ξεκιναει να κανει το loading για να σε βαλει να παιξεις το παιχνιδι κατω δεξια θα γραφει πατα το κουμπι Χ για ps3 (A για xbox360) για να μπεις στο online, μολις το φορτωσει θα σε βαλει να φτιαξεις παιχτη απο εκει και περα δεν γνωριζω (λογικα μετα κανεις save τον χαρακτηρα και σε βαζει να παιξεις) μιας και εγω αφου εφτιαξα τον παιχτη δεν μεβαλε να παιξω γιατι χθες ηταν υπερφορτωμενοι οι servers, σημερα ουτε καν δοκιμασα να μπω μιας και τα ιδια ακουσα..οτι παλι ειναι φορτωμενοι οι servers (πως να μην ειναι αφου εχουν μπει ολα τα αμερικανακια μεσα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...