RoS23 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γινεται κατι τετοιο στο πλαισιο? Πχ μου χαλασε μια 7950 και ειμαι μεσα σε εγγυηση. Μπορω να παρω μια καινουρια amd(αυτες που θα βγουν) ή μονο αμα δεν εχουν το ιδιο μοντελο? +διαφορα τιμης παντα. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2013 από RoS23
panos0100 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 οχι θα σου δωσουν το ειδιο, αα και να ξερεις αν την πας στο πλαισιο να ξερεις οτι αλλαξε η πολιτικη της εγγυησης, θα την πας και θα περιμενεις 1 μηνα γιατι την στελνουν αντιπρωσοπεια, οτι ειναι, πχ ασους οτι γραφει το κουτι σε εκεινη την αντιπρωσοπεια θα το πανε, και ενωειται οτι πουνε οι ξενοι μετα
venumis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι γίνεται. Πάρε ότι θέλεις +την διαφορά, αρκεί να υπάρχει στο κατάστημα.
panos0100 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 οχι συγκεκριμενα στο πλαισιο οχι, το ξερω γιατι πηγα τελευταια, κι εγω αυτη την εντυπωση ειχα, αλλα δεν γινεται, πρωτα θα την στειλουν αντιπρωσοπεια και τρεχα γυρευε, μονο για τις καρτες γραφικων
RoS23 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 1 μηνα? Σοβαρά τωρα? Αυτό είναι στάνταρ?
panos0100 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ναι ετσι μου ειπε τεχνικος στο πλαισιο, αν ειναι απο καπου αλλου δεν πειραζει, βεβαια αν πεσεις σε κανενα καλο διευθυντη πες του να σου κανει αυτη την χαρη που θες, αλλά δυσκολα, σε χαλασμενη καρτα λεει την πανε αντιπρωσοπεια και απο εκει μαλον την ειδια ή καλυτερη αν δεν υπαρχει
RoS23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μου την αντικαταστησαν σε 1 βδομάδα τελικα. Ας ελπίσουμε να μην εχει την ίδια τύχη η νεα
panos0100 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 εε μισο λεπτο πως σου την αλλαξαν σε μια εβδομαδα τι σε ειπανε, ποια πηρες τελικα; δεν ειπανε θα την στειλουμε αντιπρωσοπεια και ετσι;
RoS23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Την εδωσα σε ενα παιδι που ειναι τεχνικος και την πηγε εκείνος. Οι τεχνικοι στο πλαίσιο ειδαν το πρόβλημα και την αντικατεστησαν. Δεν εμαθα κατι περισσότερο. Πάντως ολη η διαδικασία πηρε 1 βδομάδα. (Ιδια καρτα)
MarlboroRed Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 και εγώ έχω μια 7950 ρε μάγκες την έχω αφήσει τώρα να μου την δουν δηλαδή δεν παίζει να πάρω καμιά άλλη ε? πακέτο...
panos0100 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 αα την ειδια σου εδωσαν; αποφασισαν να σοβαρευτουν κι εγω νομιζα πηρες καμια καλυτερη, δεν γινοταν τελικα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις μια αλλη, παντος πανε οι εποχες που πηγαινες την καρτα γραφικων σου και ουτε καν την εβαζαν για δοκιμη απλα σε εδιναν αλλη την ειδα ωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα