Προς το περιεχόμενο

S4mini ή Νexus4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε αδιέξοδο δεν ξέρω τι να διαλέξω εγώ το smartphone θα το ήθελα περισσότερο για φωτογραφίες όχι πως είμαι αδιάφορος για τα υπόλοιπα χαρακτηρηστικα με θέμα χρημάτων δεν έχω κάποιο πρόβλημα αυτη τη στιγμή απλά θα ήθελα όποιος είναι γνώστης του αντικειμένου να μου πει ποιο από τα 2??

samsung-galaxy-s4-mini-I9190-ofic.jpglg-nexus-4-new.jpg

• Like 1
Δημοσ.

To Nexus 4 έχει πολλές επιλογές στο θέμα φωτογραφίες effects κ.α . Επίσης καλύτερη ανάλυση οθόνης και μεγαλύτερη μνήμη RAM. Το μόνο μείον σε σχέση με το S4mini είναι ο μονοπύρηνος επεξεργαστής του Nexus 4. Δες και μία αναλυτηκότερη σύγκριση.  

Δημοσ.

To Nexus 4 έχει πολλές επιλογές στο θέμα φωτογραφίες effects κ.α . Επίσης καλύτερη ανάλυση οθόνης και μεγαλύτερη μνήμη RAM. Το μόνο μείον σε σχέση με το S4mini είναι ο μονοπύρηνος επεξεργαστής του Nexus 4. Δες και μία αναλυτηκότερη σύγκριση.

Μονοπυρηνος???!!!Ποιο εχει ακριβως μονοπυρηνο γιατι καπου σε εχασα???  S4 mini=Dual Core, Nexus 4= Quad core

• Like 1
Δημοσ.

αν εισαι μονο αναμεσα σε αυτα  και ενδιαφερεσαι κυριως για φωτο θα πας στο S4 mini , αν θες καλυτερα χαραχτηριστικα τοτε στο Nexus

αν τα θες ΟΛΑ , και εφοσον διαθετεις παραπανω χρηματα , θα πας σε Xperia Z που βγαζει τρομερες φωτο καθως εχει καταπληκτικους φακους της Sony , η αν θες την τελιοτητα σε χαραχτηριστικα με κλειστα ματια στο S4 

εγω με κλειστα ματια θα πηγενα στο S4 i9505

τωρα αν θες να μηνεις στην ταξη των 300 ευρω να πας σε S3, δεν βλεπω τον λογο γιατι να παρεις nexus  η mini , ενω με τα ιδια περνεις s3 

Δημοσ.

χμ......ευχαριστώ καταρχήν για τις απαντήσεις σας...το N4 μου φαίνεται άκρως ποιό ανώτερο από το S4mini...τώρα για sony ericsson είναι αυτό που λέμε με καμία παναγία!(ότι και να πείτε για τα sony ericsson έχω καεί στο παρελθόν με αυτά) τώρα για s4(το κανονικό) μπα τόσα λεφτά για smartphone δε δινω είπαμε ακόμη και αν έχω μου φαίνεται θα τσιμπήσω το Ν4!...

Να σκεφτείτε ότι το N4 βγήκε τον οκτωμβριο του 2012 ενώ το S4mini τον μαϊο τι να πω..

Δημοσ.

Ριξε μια ματια και στο http://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html?from=catspan δεν ειναι πολυ ακριβοτερο απο το Nexus 

Και απο Windows Phones αν σε ενδιαφερουν μιας και δυστηχως τωρα βγηκε το http://www.skroutz.gr/s/3626320/Nokia-Lumia-1020.html?keyphrase=Nokia+1020 μιας και θες κυριως φωτογραφιες στο κινητο δες στο προηγουμενο http://www.skroutz.gr/s/2554080/Nokia-Lumia-920.html

• Like 1
Δημοσ.

αν εισαι μονο αναμεσα σε αυτα και ενδιαφερεσαι κυριως για φωτο θα πας στο S4 mini , αν θες καλυτερα χαραχτηριστικα τοτε στο Nexus

αν τα θες ΟΛΑ , και εφοσον διαθετεις παραπανω χρηματα , θα πας σε Xperia Z που βγαζει τρομερες φωτο καθως εχει καταπληκτικους φακους της Sony , η αν θες την τελιοτητα σε χαραχτηριστικα με κλειστα ματια στο S4

εγω με κλειστα ματια θα πηγενα στο S4 i9505

τωρα αν θες να μηνεις στην ταξη των 300 ευρω να πας σε S3, δεν βλεπω τον λογο γιατι να παρεις nexus η mini , ενω με τα ιδια περνεις s3

Φοβερους φακους εχει η σονυ αλλα το Σ4 βγαζει καλυτερες φωτο απο το Ζ πιστεψε με

• Like 1
Δημοσ.

ατρωτε ,αν μου επιτρεπεις.

αμα δεν σε τρωει η συνεχης για κανα χρονο

αναβαθμιση του νεξους,

παρε optimus g,ειναι το μοντελο πανω

στο οποιο βασιστηκε το νεξους 4,

αλλα βελτιωμενο σε μπολικα σημεια,

ας πουμε η οθονη του ν4

ειναι μετρια και περαν αναβαθμισεων γενικα το g

εχει προβαδισμα σε πολλα!

s4μινι εχει μισο επεξεργαστη απο τα n4,g,οποτε αστο

εκτος κ σε αρεσει πολυ..

γενικα η συζητηση ειναι μηπως θες καλυτερες φωτο,οποτε πανε

λουμια ,αλλα δες ανσε βολευει το λειτουργικο.

αλλιως n4,g δες αν ανεχεσαι το ν4 σε οθονη κ στα αλλα που λειπουν,

αλλιως g

εγω θα παιρνα g ή 920 ή ativ s,ολοκληρωμενο,φωτογραφιαρες,τιμη απιστευτη με

καλο γενικα ελαφρα κατωτερο συνολο,με αυτη την σειρα

• Like 3
Δημοσ.

κι εγω πιστευω οτι το G ειναι μια πραγματικα πολυ καλη προσπαθεια της LG και εχω την αισθηση οτι ειναι πολυ καλυτερη απο αλλες υπερεκτιμημενες ναυαρχιδες.

Δημοσ.

Για lumia παιδιά έχω ακούσει να έχουν πολλές ελλείψεις σε θέμα χαρακτηριστικα λειτουργικού..για φωτογραφίες πάλι καλό φαίνεται...Το optimus g όντως μοιάζει με το ν4 έχει καλύτερη οθόνη κι άλλα χαρακτιριστικά ελάχιστα ανώτερα από το Ν4...δύσκολη η απόφαση παιδιά.Αυτά όλα που μου προτειναται και σας ευχαριστώ και πάλι θα πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα να τα πασπατέψω και θα σας πω  :-D  :-D ...γιατι καό το youtube να ρίξεις μια ματιά αλλά σαν την αίσθηση να τα βλέπεις εσύ ο ίδιος από κόντα δεν έχει..

Δημοσ.

Για lumia παιδιά έχω ακούσει να έχουν πολλές ελλείψεις σε θέμα χαρακτηριστικα λειτουργικού..για φωτογραφίες πάλι καλό φαίνεται...

Δε νομιζω πως θα σου λειψει και πολυ κατι. Τι θελεις να κανεις με το κινητο σου. Οπως και να εχει να εχει δε θα σε βαλουμε με το ζορι να το παρεις  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...