Πανος13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά επειδή η κοπέλα μου θέλει λαπτοπ και είμαι λίγο άσχετος από το τι παίζει με την πάρτη τους θα μου προτείνετε ένα για να βλέπει ταινίες να κάνει εργασίες να χαζεύει γιουτουμπ και φεισμπουκ και ίσως ίσως να παίζει και κάνα παιχνιδάκι που και που...(θα της τα βάζω στο λοου αν είναι δεν θέλουμε κάνα τέρας τζιπιγιου)...μέχρι 400 ευρό είναι το μπάτζετ (ίσα ίσα να την βγάλει τα 3 χρόνια που της μένουν στην σχολή... ΥΓ: της είπα για το φουτζιτσου αλλά (είδα ότι έχει καλά σπεκς) αλλά δεν θέλει λόγο μάρκας...
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Τι το κουραζεις Macbook θελει απλα θα σου παει Χ2 η μαλλον Χ3 η τιμη.
Πανος13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 όχι όχι καμιά σχέση αυτή μου είπε μέχρι 400 οπότε θα πρέπει να βρω κάτι για απλή χρίση μέχρι 400 ευρό. έχετε τίποτα υπόψιν??
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Να την ρωτησεις αν το θελει για το σπιτι η θα το μεταφερει μαζι της γιατι αν ειναι για μεταφορα καλο ειναι να κοιταξεις κατι σε 13 ιντσες. Να δεις κατι σε Dell η Toshiba
Πανος13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 θα το παίρνει και μαζί της στην σχολή...
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Τοτε πιστευω οτι κατι στις 13.3 ιντσες ειναι το καλυτερο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Εδω ειναι το δυσκολο οτι πρεπει να πας 500+ για i3 που θα το ελεγα καπως καλο. Τωρα δεν ξερω αν αξιζει κατι απο AMD να δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα