Zapee995 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Και επισης αν εχεις PS3 τρεχεις να παιξεις το Heavy Rain (αν δεν το εχεις παιξει ηδη...)
Han Solo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 και εγω την σειρα tomb raider προτιμω .... οταν θελω να κλεισω το στομα ( γκουχ γκουχ ) της κοπελιας μου . το βαζω στο ps3 αρχιζουμε να παιζουμε , την βαζω μεσα στο παιχνιδι να ψαχνει για λυσεις και αν κολλησουμε την τιμωρω "δεοντως" .... ισως πολλες φορες το κανει και επιτηδες αλλα who cares
ikaruga24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ειναι να παιξει το MGS καλυτερα να παιξει το original. Δεν παιζεται με τιποτα σημερα.
ADHD Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 To Twin Snakes που ειναι remake του πρωτου στο GC παιζεται μια χαρα στο dolphin..
stavros88 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνω για καποιον που δεν εχει παιξει το πρωτο mgs δυσκολα να το παιξει πρωτη φορα τωρα.Εγω παλι το παιζω ανετα.Το twin snakes απο την αλλη ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στο mgs universe.Μια αθλιοτητα ειναι
andrip Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 φοβερό στόρυ το dig αν δε σε χαλάνε τα γραφικά (να πω την αλήθεια το χα παίξει ΤΟΤΕ σε 15άρα δεν ξέρω σε σημερινές διαστάσεις αν φαίνονται σαν παντόφλα τα πιξελς) τότε ΑΦΟΒΑ ένα απο τα καλύτερα στόρυ σε adventures http://store.steampowered.com/app/6040/ 1
Panozz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Stalker shadow of Chernobyl. Και τα υπόλοιπα μετά Αλλά κυρίως το πρώτο.
Alchemist` Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδιά ο topic starter ζητάει παιχνίδια με δυνατό σενάριο και βλέπω να του προτείνετε FPS και λοιπές μπαρμπουτσαλιές... Ναι... ΟΚ! Το Max Payne ας πούμε έχει δυνατό story, αλλά για τα δεδομένα ενός FPS game και μόνο. Με την ίδια λογική και το Return to castle Wolfenstein έχει τρομερό story που συνδυάζει WW2, sci-fi και horror (εξαίρετο game φυσικά)... Προσωπικά όταν ακούω για σενάριο και story άμεσα ταξιδεύω στα παλιά κλασσικά rpg/adventure epics όπως Final Fantasy VI, Septerra Core, Grim fandago, Monkey Island, Icewind Dale, Baldurs Gate κτλ... Υ.Γ. Yeah, απ' την άλλη βλέπω ζητάει action και cutscenes οπότε... everything with a good setting goes... i guess... :S 2
ADHD Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνω για καποιον που δεν εχει παιξει το πρωτο mgs δυσκολα να το παιξει πρωτη φορα τωρα.Εγω παλι το παιζω ανετα.Το twin snakes απο την αλλη ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στο mgs universe.Μια αθλιοτητα ειναι Το twin snakes ειναι remake του πρωτου με καλυτερα γραφικα, σχεδον απειραχτα ειναι ολα τα υπολοιπα στην ιστορια, γιατι ειναι μια αθλιοτητα??
mathsrule Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Υ.Γ. Yeah, απ' την άλλη βλέπω ζητάει action και cutscenes οπότε... everything with a good setting goes... i guess... :S Τότε τα Mafia/Mafia 2 είναι μονόδρομος.
stavros88 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Το twin snakes ειναι remake του πρωτου με καλυτερα γραφικα, σχεδον απειραχτα ειναι ολα τα υπολοιπα στην ιστορια, γιατι ειναι μια αθλιοτητα?? http://www.gamefaqs.com/boards/712099-metal-gear-solid-the-legacy-collection/66055609 http://www.gamespot.com/metal-gear-solid-the-legacy-collection/forum/kojima-says-twin-snakes-is-not-canon-66055609/ http://www.gonintendo.com/?mode=viewstory&id=196715 Ενταξει μπορει να μην πειραξαν το gameplay και να εχει καλυτερα γραφικα αλλα οταν ο ιδιος ο Κοτζιμα δεν το θεωρει canon εγω τι να πω? Παντα στο mgs οι cutscenes και η σκηνοθεσια παιζαν σημαντικο ρολο(ιδιο με το gameplay θα ελεγα) και αυτο το matrix στυλακι που κανανε δεν ταιριαζει με τιποτα στο mgs.Ε και απο την στιγμη που ο φιλος ζητησε καλο στορυ ειναι αμαρτια να παιξει αυτο το πραγμα Αν δεν κανω λαθος ειχε αλλαγες και στους διαλογους,στο soundtrack(ελεος) και στο voice acting
ADHD Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Διαφωνω εμενα μου αρεσε το twin snakes, οχι οσο το original βεβαια αλλη η χαρη του.. Η ιστορια ειναι ολοιδια δεν αλλαζει τιποτα, η παρουσιαση των cut-scenes και μερικα voice overs (και προφανως τα γραφικα) θυμαμαι εγω να αλλαζουν. Τεσπα παει πολυς καιρος που το επαιξα στο GC και μπορει να μη θυμαμαι και καλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα