Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακολούθησα το walkthrough του amnesia machine for pigs και το final scene με άφησε με το στόμα ανοιχτό . 

Οπότε τώρα ψάχνω game με δυνατό story όπως πχ με σκηνές που συνοδεύονται απο κάποιο soundtrack και σας έκαναν να ανατριχιάστε, wtf ανατροπές κλπ. Γενικά να παίζουν έντονα συναισθήματα . 
 Aλλα please να μην γράψτε για τις σκηνές και γενικότερα spoiler.

Απο genres χμμ τι να σας πω , όλα τα παίζω , δεν έχω θέμα , αν και θα προτιμούσα να μην είναι ατόφιο adventure (ιδικά side scrolling) αλλα να έχει και action στοιχειά. 

thanks

Δημοσ.

Θες ιστορία ή ατμόσφαιρα; Story ωραίο είχαν τα Mass Effect που αν τα παίξεις στο Easy/Normal δεν χρειάζεται να ασχοληθείς καθόλου με το σύστημα level/skills κτλ... SW:TOR που είναι free to play έχει επίσης ωραίο storyline αλλά είναι σαφώς πιο έντονο το RPG στοιχείο.

Ατμόσφαιρα πχ το Doom3 ήταν κορυφή να το παίζεις βραδάκι με σβηστά φώτα, φτάνει να χεις γερή καρδιά :P Το Bioshock επίσης είχε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και χαρακτηριστικό soundtrack.

Δημοσ.

The Walking Dead είναι ένα από αυτά που θα πρότεινα σίγουρα. Επίσης τσέκαρε Mass Effect και witcher 2. Δεν τα έχω παίξει αλλά έχω ακούσει πως εχουν  πολυ καλο στορυ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά που μου έρχονται στο μυαλό και δεν είναι καθαρά rpg είναι: 

Walking dead/mass effect /witcher 2 όπως ήδη πρότειναν και σαν extra βάλε τα metro! αλλά και ένα platformer το braid. 

Δημοσ.

Starwars Knights of the old republic 2, παλιό παιχνίδι αλλά σεναριακά ήταν ωραίο, Το καλύτερο rpg που έχω παίξει.

Τα Mass effect και Max Payne είναι must, Επίσης αφού σου άρεσε το Machine for pigs δοκίμασε το Amnesia the dark descend (Πολύ καλύτερο από το machine for pigs), και το Penumbra the black plague (για μένα καλύτερο και από τα 2 Amnesia).

Επίσης τα dead space είχαν χουλιγουντιανό σενάριο αν και δεν είναι αυτό που σου μένει όταν τα τερματίζεις.

Επίσης ωραία adventure ήταν τα call of chtulu the dark corners of the earth και το darkness within 2.

Δημοσ.

αρκετά απο αυτά τα έχω παίξει και μερικά τα έχω τερματίσει 
ευχαριστώ για τις προτάσεις  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...