Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ontopic, πολύ ενδιαφέρον έχει   το πρόσφατο blog post της nvidia

Nvidia engineers embedded at Valve collaborated on improving driver performance for OpenGL; optimizing performance on Nvidia GPUs; and helping to port Valve’s award-winning content library to SteamOS; and tuning SteamOS to lower latency, or lag, between the controller and onscreen action.”

και σε συνδυασμό και με το Link.png Site: nvidia grid βλέπουμε να προδιαγράφεται κάτι πραγματικά σπουδαίο

Δημοσ.

δεν πολυ ασχολούμαι με το steam , περα του left 4 dead,
ειχα μια κλασικη διαφωνία με εναν κολλητό μου, pc vs κονσολα.
και μου ειπε το εξής επιχείρημα ,

στο steam δεν εχει leader board όπως στο ps3. (κατι το οποίο μου ειναι αδιαφορο όμως)

ισχύει αυτο;

Δημοσ.

δεν πολυ αρχολουμε με το steam , περα του left 4 dead,
ειχα μια κλασικη διαφονια με εναν κολιτο μου, pc vs κονσολα.
και μου ειπε το εξης επιχείρημα ,

στο steam δεν εχει leader board οπος στο ps3. (κατι το οποιο μου ειναι αδιαφορο ομος)

ισχύει αυτο;

Εδω έχει όλα τα παιχνίδια με achievements. Οσα έχουν leaderboards εχει και Link για να τα δεις και είναι πολλά. http://steamcommunity.com/stats/  

μην πατησεις το Link γραψτο στην address bar, για κάποιο λογο δεν δουλευει

για κάποιο λογο το link δεν δουλεύει αν το πατήσεις, γράψτο στην address bar

• Like 1
Δημοσ.

Πριν τρέξεις να απαντήσεις με την βικιδιαρροια σου* περί hack δες πολύ απλά οτι από την αρχή του πόστ αναφέρθηκα στο gaming. Απο κει και πέρα πήρα ένα γενικευμένο συγκριτικό από θύμα του Windows vs Linux και απάντησα σε αυτό. To θέμα μου όπως χρειάζεται να τονίσω για δεύτερη φορά είναι το hack-able gaming.

Επειδή ξέμεινα από άλλα gif του Barney να αυτοκτονεί απαντάω μόνο εκεί που δένει με το θέμα.

Δηλαδή εσύ τι περιμένεις οτι εννοεί μόνο το hardware? H το πλαστικό περίβλημα?

Kαι εγώ σου δίνω οτι το άαααντε το SteamOS -μόνο- είναι πιο κλειστό από τα πόδια της Ελένης Λουκά.

Πιστεύεις μέσω hardware hacks πως δεν μπορείς να επηρεάσεις την σταθερότητα του παιχνιδιού?

1) Σου έδωσα link από wikipedia γιατί περιγράφει μία έννοια που δεν έχει ξεκάθαρο ορισμό, αλλά είναι κοινή μεταξύ αυτών που την αποδέχονται. Τώρα, ο χαρακτηρισμός ενός link ως "βικιδιάρροια" νομίζω ότι είναι αρκετά άστοχος για να χρειαστεί να εξηγήσω κάτι παραπάνω.

2) Αν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις την εισαγωγή του λήμματος (δε χρειαζόταν παραπάνω) θα καταλάβαινες τι εννοώ. Αν δεν το διάβασες, θα στο πω επιγραμματικά: ως hack ενοούμε τη δυνατότητα να πειράξεις κάτι όπως θες, να ελέγχεις απόλυτα κάτι που σου ανήκει, να κάνεις κάτι πέρα από τις αρχικές "προδιαγραφές" του κατασκευαστή. Hacking εννοείται (γι αυτούς που το κάνουν ως hobby) το να εγκαθιστούν, πχ., ένα άλλο λειτουργικό από αυτό με το οποίο ήρθε η συσκευή τους. Κλασικό παράδειγμα, η εγκατάσταση Custom ROM σε συσκευές όπως τα Nexus, που είναι φτιαγμένες να είναι "hackable", δηλαδή σου δίνουν μόνες τους επιλογή να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Αυτό δε σημαίνει ότι το λογισμικό με το οποιό έρχονται είναι λιγότερο ασφαλές από άλλες συσκευές που δεν έρχονται με αυτήν την επιλογή.

3) Από όλα τα παραπάνω, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι hackable hardware δε σημαίνει ανασφαλές ή unstable hardware, αλλά απλά ένα υλικό που σου επιτρέπει να κάνεις (και) άλλα πράγματα εκτός από αυτά με τα οποία στο παραχώρησε ο κατασκευαστής του, πχ. να περάσεις άλλη διανομή ή/και Windows. Τίποτα από αυτά δεν έχει σχέση με τρύπα ασφαλείας ή σταθερότητα λογισμικόυ όσο βρίσκεσαι στην κατάσταση που στο έφερε ο κατασκευαστής σου.

4) Όσο για τα gif με το Barney, καλύτερα που ξέμεινες... Πίστεψέ με, δεν έχουν καμία χρησιμότητα στη ροή της συζήτησης, ούτε ενισχύουν την αξιοπιστία των επιχειρημάτων σου.

Δημοσ.

Ανακοινωθήκαν τα χαρακτηριστικά των Steam Machines απο την Valve.

• The GPU will be either an NVidia Titan, GTX 780, GTX760, or older GTX 660 (Valve will mix it up).
  • CPU duties will be handled by Intel INTC +0.93% Core i7-4770, with some boxes packing Haswell Core i5 or Core i3.
  • Every system will boast 16GB of DDR3-1600MHz RAM.
  • For storage, Valve lists a “1TB/8GB Hybrid SSHD” which sounds exactly like Seagate’s Hybrid SSD I previewed earlier this year.
  • The power supply consists of a 450W 80Plus gold PSU.
  • Finally, the custom enclosure measures approx. 12 x 12.4 x 2.9 in high

Πηγή > http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2013/10/04/valve-details-prototype-steam-machine-specifications-with-custom-enclosure/

Δημοσ.

κι όλα θα έχουν 450αρι psu?

Την ίδια απορία έχουμε.. :rolleyes:

τιμή δεν βλέπω,titan/780/760 βλέπω,κανά χιλιαρικάκι το μίνιουμ λογικά

Την ίδια εκτίμηση έχουμε θα σου δίνει και τίποτα 5 τίτλους μαζί φυσικά :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...