Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δε το ξανακολλησα γιατι ηθελα να δω διαφορες αναμεσα σε διαφορετικες παστες. :/

Καλα ρε συ και που ξέρεις ότι οταν σφίγγεις το block δεν μετακινήτε αυτο και βραχυκυκλώνει καπου.... 

Το αλλο που μπορεις να δοκιμάσεις είναι να τον βαλεις χωρις καθoλου ihs, αλλα θελει παρα πολυ προσοχή στο σφιξιμο του μπλοκ, πρεπει να το σφιξεις το ελαχιστο δυνατο... και να δεις πως θα συμπεριφερθει! 

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βρήκες άκρη τελικα ? Ισως κατέβω λάρισα το σκ για το πανηγύρι αμα κάτσει σου φέρνω εναν 3570 να δοκιμάσεις

Δημοσ.

Λοιπον πηγα με τη cpu στο Πλαισιο και το φιλαρακι την εβαλε πανω σε μια MSI Z77 και δεν εκανε post. Πιστευω να μην εχω κανει ζημια και στη μητρικη, τουλαχιστον τα pins φαινονται ok και η cpu δεν εχει καψηματα απο κατω. Εννοειται οτι γυρνοντας στο σπιτι, πηρα μια εξαδα μπυρες και δυο βαζακια βαζελινη. Τωρα που την εφαγα και τα δυο θα βοηθησουν να μη πονεσει...

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι οκ η motherboard (που λογικα ειναι) θα ζητησω να μου στειλουν απο το χωριο εναν 2500k που εχω στο εφεδρικο το οποιο εχει κανα χρονο να αναψει..Και μετα βλεεεεπουμε.....

Δημοσ.

Μια χαρά θα ναι το mobo αν προλάβω σάββατο θα σε ενημερώσω για να το ελένξεις. Κριμα πάντως δεν πειράζει.. Τελικά τον 8350 τον έδωσες ?

Δημοσ.

θυμασαι τι θερμοκρασιες ειχες stock?με την h100 ειχα περιπου 65-67 με τα σμολ ffts στο prime.

σημερα που εψαχνα εχει αναφερθει ραγισμενος πυρηνας αλλα σε χασγουελ.

Δημοσ.

εγω τωρα πιανω 74 στα 4.7 με 1.3φευγα βικορ και σε στοκ 52-54 με βικορ 1.βεβαια ξανα εβαλα σιλικονη

σεσενα απο οτι φαινεται η θερμοκρασιες ηταν εξαιρετικες και αυτο μπορει να οφειλεται οτι το ihs ειχε καλη επαφη με τον πυρηνα.

υπαρχει περιπτωση το προβλημα να δημιουργηθηκε επειδη εφυγε τελειως το κενο που υπηρχε απο τη σιλικονη;δηλαδη το δικο σου ihs να ηταν χαμηλοτερο.

μπορει να λεω και μαλακιες :D

Δημοσ.

Κατσε μιλαμε για delid ετσι? Καλες ειναι οι θερμοκρασιες σου.:) 

Εμενα στα 4.9 βαραγε 86 βαθμους γιαυτο και ειπα να κανω delid. Να τον πηγαινα στα 5 και να μην ειχα throttling.

Δε νομιζω παντως να εφταιγε αυτο..ισως...δε ξερω και ποτε δε θα μαθω..;P

Δημοσ.

Κατσε μιλαμε για delid ετσι? Καλες ειναι οι θερμοκρασιες σου. :)

Εμενα στα 4.9 βαραγε 86 βαθμους γιαυτο και ειπα να κανω delid. Να τον πηγαινα στα 5 και να μην ειχα throttling.

Δε νομιζω παντως να εφταιγε αυτο..ισως...δε ξερω και ποτε δε θα μαθω..;P

τι καλες ρε μαστορα? :D για delid σου μιλαω.εσυ χωρις delid ειχες τις ιδιες θερμοκρασιες και ισως καλυτερες.

τελος παντων

δοκιμασε και την εγγυηση δεν εχεις να χασεις κατι.

δυστυχως το κακο με τη μεθοδο της μορσας ειναι οτι τα δοντακια μου αφησαν σημαδια στο ihs και σε περιπτωση που γινει κατι θα παρω τον μπουλο.ΑΧΑΧΑΧ

Δημοσ.

τι καλες ρε μαστορα? :D για delid σου μιλαω.εσυ χωρις delid ειχες τις ιδιες θερμοκρασιες και ισως καλυτερες.

τελος παντων

δοκιμασε και την εγγυηση δεν εχεις να χασεις κατι.

δυστυχως το κακο με τη μεθοδο της μορσας ειναι οτι τα δοντακια μου αφησαν σημαδια στο ihs και σε περιπτωση που γινει κατι θα παρω τον μπουλο.ΑΧΑΧΑΧ

Εμμμ για αυτο ο κόσμος βάζει κάτι μαλακό στις δαγκανες τις κορσές όταν θέλει να πιάσει κάτι ευαίσθητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...