agligoros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα! Τελειωσα με το delid και εβαλα τον cpu επανω. Το pc όμως ενω αναβει δε δείχνει τιποτα και δίνει error code 00 το οποιο ομως στο manual αναφερεται ως "not used". Εννοειται οτι συνδεσα και το hdmi στην onboard θυρα και εκανα clear mos... τι μπορει να ειναι;; πωωωωωω.εγω χθες το βραδυ τελιωσα το delid(γιατι μπηκαν τα διαολια μεσα μου) αλλα ευτυχως ολα πηγαν καλα.μπουταρε κανονικα απλα ελεγε οτι μπηκε καινουριος επεξεργαστης.error κτλ δε μου εβγαλε. παλι καλα που δεν ειδα χθες το θεμα σου γιατι απο το χ@σιμο θα ετρεμα σαν το ψαρι. ελπιζω να βγει ακρη με την εγγυηση γιατι και γω πλεον βαδιζω στον ιδιο δρομο.
rfc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν εχω λογια παρα μονο τη συμπαθεια μου. Μαλλον τα πινακια ειναι.
trek Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Για δες εδώ, στο #127 http://www.overclock.net/t/1323173/ivy-bridge-delid-success-rates/120 1
rfc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν εχει τετοιο η δικια του μητρικη. Μονο jumper για clear.
trek Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 To ξέρω οτι δεν έχει q-switch..την ίδια μητρική έχω και εγώ ρε rfc . Απλά έμμεσα υπονοώ οτι το όλο ζήτημα μπορεί να είναι θέμα bios. Ίσως αν έβρισκε έναν απλό επεξεργαστή 1155 κάπου, ώστε να δει αν bootαρει πρώτα και να δοκιμάσει κανα άλλο bios? Πρέπει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για μια λύση. Το rma σε cpu (γιατι αμφιβάλω αν έγινε ζημιά στην μητρική λόγω του delid) μιας και είναι εξαιρετικά σπάνιο, θα το περάσουν απο "μικροσκόπιο" και κατα πάσα πιθανότητα θα την ψηλιαστούν αμέσως.
Zapee995 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν εχω λογια παρα μονο τη συμπαθεια μου. Μαλλον τα πινακια ειναι. Προσπαθησα να ηρεμησω και να βγαλω φωτο. Τσεκαρε τες : Δεν εχει τετοιο η δικια του μητρικη. Μονο jumper για clear. Εχει και κουμπακι clearmos. Επισης εχθες σε καποια φαση οπως ειπα, παταγα να αναψει, εκανε ενα ακαριαιο power on και εσβηνε παλι. Εβγαλα παλι το cpu, το καθαρισα και εβαλα mx-4. Δεν κουμπωσα το block επανω αλλά: Με το που εκλεισα το σοκετ, παλι το ιδιο, ακαριαιο αναψε-σβησε. Ανοιγω παλι το σοκετ, το ξανακλεινω, το ιδιο. Ξανα ανοιγω το σοκετ, κουναω λιγο το ihs, αναψε αλλα παλι 00. Θελω να πω οτι αναλογα με τη πιεση που του σκαει ή με τη θεση του IHS (??) ή θα αναβοσβηνει ή θα αναβει δειχνοντας 00. Επισης θα πω και εγω οτι ειπε και το τυπακι στο φορουμ. Εμφανη ζημια δε βλεπω καπου και ουτε το κυνηγισα για να το χαλασω. Ισως ετυχε.. Παντως διαβασα καπου οτι ακομα και γρατζουνισμενο να ειναι το pcb ή το die, οι πιθανοτητες να δουλεψει ειναι και παλι μεγαλες..
rfc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκιμασε αλλο cpu ρε συ, μονο ετσι θα βεβαιωθεις. Αν μπορεις βγαλε και μια πολυ κοντινη φωτο, μονο socket δλδ, μηπως με zoom in δουμε τα πινακια καλυτερα.
Zapee995 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Θα ψαξω να βρω. Το πολυ πολυ να παω στο πλαισιο να δω τι παιζει. Btw ακομα και με g470 θα εκανα δουλεια μου...
agligoros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Θα ψαξω να βρω. Το πολυ πολυ να παω στο πλαισιο να δω τι παιζει. Btw ακομα και με g470 θα εκανα δουλεια μου... βαλε ρε συ στο status αν ειναι καποιος απο λαρισα να κανετε τη δοκιμη.
trek Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα αυτό με το ihs, με έβαλε σε σκέψη. Είναι τυχαίο misread ή λόγω της έλλειψης σιλικόνης πιέζει παραπάνω το die και βραχυκυκλώνει? Τι να πω ρε παιδιά? Τσιμπάτε και εσείς σε ένα video στο youtube, που ο τίτλος του κανονικά θα έπρεπε να ήταν "πόσες πιθανότητες έχετε να γ@ $%ετε έναν Ivybridge" και ρισκάρετε με τσιπάκια των 300ε. 1
Zapee995 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα αυτό με το ihs, με έβαλε σε σκέψη. Είναι τυχαίο misread ή λόγω της έλλειψης σιλικόνης πιέζει παραπάνω το die και βραχυκυκλώνει? Τι να πω ρε παιδιά? Τσιμπάτε και εσείς σε ένα video στο youtube, που ο τίτλος του κανονικά θα έπρεπε να ήταν "πόσες πιθανότητες έχετε να γ@ $%ετε έναν Ivybridge" και ρισκάρετε με τσιπάκια των 300ε. Κοιτα και εμενα εκει παει το μυαλο μου..Οταν τον ανοιγεις με λεπιδα, υπαρχει πιθανοτητα να μη κοψεις σε καποιο σημειο τη κολλα και να γρατζουνισεις το IHS με αποτελεσμα να βγαλει γρεζι απο κατω και με το που κουμπωσεις να πληγωσει το pcb. Ισως να εγινε και αυτο σε εμενα γιατι τωρα παρατηρησα μια γρατζουνια καπου η οποια εχθες δεν υπηρχε. Δεν ειναι βαθια αλλα σιγουρα θα εδινα πιθανοτητες... Απο την αλλη δεν ειναι οτι βλεπουμε ενα video στο youtube και παιρνουμε αερα. Απλα σαν overclockers οι περισσοτεροι, τα 4,6-4,7-4,8 φαινονται λιγα μετα απο καιρο.. Το ρισκο ολοι γνωριζουμε οτι ειναι μεγαλο και να τι παθαινεις.
agligoros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα αυτό με το ihs, με έβαλε σε σκέψη. Είναι τυχαίο misread ή λόγω της έλλειψης σιλικόνης πιέζει παραπάνω το die και βραχυκυκλώνει? Τι να πω ρε παιδιά? Τσιμπάτε και εσείς σε ένα video στο youtube, που ο τίτλος του κανονικά θα έπρεπε να ήταν "πόσες πιθανότητες έχετε να γ@ $%ετε έναν Ivybridge" και ρισκάρετε με τσιπάκια των 300ε. φανταζομαι τι θα ελεγες για μενα αν σου πω οτι δεν ειμαι καν overclocker.ΑΧαχαχαχαχαχ ετσι για το ινφο στη δικη μου περιπτωση χρησιμοποιησα μορσα.
WalkerSW Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Κατσε κατσε το ΙΗS δεν το ξανακόλλησες?
Zapee995 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι δε το ξανακολλησα γιατι ηθελα να δω διαφορες αναμεσα σε διαφορετικες παστες. :/
rfc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 και γιατι να παιζει ρολο αν το ξανακολλησε? Επαφη χρειαζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα